Ahol elkezdődött 5

Sportingbet Regisztracios Bonusz

Amint elléptem mellőlük éreztem folyik ki az ondó a fenekemből. A zsebkendőmért nyúlva kinyomtam magamból s miután rendesen megtörölköztem eldobva a zsebkendőmet befelé indultam a koleszba. Kissé sajgott a fenekem de nem igazán törődtem vele.
Néhány hét múlva befejeződött az iskola/addig semmi sem történt//. Pár nappalkésőbb munkába álltam egy cégnél nem messze a Népligettől. Elég sokat csellengtem a városban,lévén olyan volt a munkaköröm./felmérő lakáskezelőnél/
Egy délelőtt a közeli lakótelep egyik lakásába kellett mennem beázás miatti felmérés miatt.
Egy ötvenes férfi nyitott ajtót s miután a kárt felmértem s közöltem mit fizet majd a kötelezett,javasolta igyunk egy kávét esetleg ha gondolom valami italt is. Tekintettel arra,hogy aznapra már más munkát nem kaptam s péntek is volt,gondoltam rendben. Megfőzte a kávét s beszélgettünk mi ittuk. Majd töltött valami pálinka félét ami meglehetősen erős volt.
Ahogy ittunk s beszélgettünk,munkáról stb. csöngettek.
Órájára nézett s mondta bocs de a barátom jön. Mielőtt elköszöntem volna a WC-re kéredzkedtem. Közben a barátja felért s mikor a WC-ről kijöttem,azt hittem elsüllyedek A pár hónappal ezelőtti kalandom egyik résztvevője állt az előszobában. Szia mondta nem ismersz meg?- kérdezte. Zavaromban igennel válaszoltam.
Ti ismeritek egymást?- kérdezte a tulaj. Futólag felelte a barátja s ugyanakkor félreérthetetlenül nyúlt felém. Ó nem kell elmenned,üljünk vissza dumáljunk egy kicsit.,De amint látod "mi is ismerjük egymást Úgy"
Visszaültem,ültünk s érezhető volt itt történni fog valami. Kiment az ajtón mondta zuhanyozik mert nagyon meleg van. Te nem akarsz zuhanyozni....kérdezte a barátjától. De igen felelte s otthagytak a szobában. Mielőtt kiment bekapcsolta a videót amin pornó film ment.
Naná hogy felizgultam a filmen. Amint visszatértek mindkettőn csak egy törölköző illetve egy köntös volt s amint leültek nem csináltak ügyet abból,hogy látszott mindenük. Majd eléggé félre érthetetlenül kezdtek foglalkozni egymással. Megtette hatását az elfogyasztott pálinka mert turkálni kezdtem a nadrágomban. Told le hadd lássuk mi van ott mondta a vendéglátó s nem várva a cselekvésemre egy mozdulattal a térdemig húzta a nadrágomat. Majd szétfeszítette az alsómat a farkam. Egy mozdulattal kivette s kezével végigsimított rajta. Felsóhajtottam s a lábaim megremegtek. Felállt s a szétnyíló fürdőköpeny alá vezette a kezem Kezembe adta meredő férfiasságát. Egyre hevesebben izgatottabban reagáltam erre a lépésre. Vedd le a nadrágod s az inged is. Levettem s ott álltam meztelen majdnem. Csak a zoknim volt rajtam. A "közös" ismerősünk felállt s legördülni hagyta a törülközőt derekáról s neki is láthatóan izgalomban volt férfiassága. Gyer zuhanyozzunk együtt javasolta s nem várva beleegyezésem a fürdő felé irányított. Beléptünk a zuhany alá mely kellemesen hűsített. Rövid tapizgatás után azt vettem észre levette a zuhanyfejet s az immáron a lassan folydogáló zuhanycsövet a fenekemhez illesztve vizet nyomott a fenekembe. Nyomd ki mondta. Egy párszor ezt megismételte miután csak tiszta vizet nyomtam ki.. Törülközőt terített a hátamra s mondta menjünk vissza szobába.
Ahogy visszatértünk az ágy felé irányított miközben fogta markolászta a farkam. Amint az ágyra értünk,még félig térdelő helyzetben voltam,mikor derekam megfogva felemelte kissé a fenekem s belenyalt. Meleg borzongás futott végig a gerincemen. Bevallom nagyon jó volt. De ezúttal pont úgy helyezkedtem,hogy a másik a farkát a szám elé helyezhette s némi nógatással bedugta a számba. Nyaltak s szopattak,eközben a farkam majd szét durrant. Nem érzékeltem mennyi ideig tartott ez a felállás csak azt észleltem helyet cseréltek s most a másik tolta a számba a farkát.
Aki mögém került belenyalt majd köpött a fenekembe s határozott mozdulattal belökte a farkát.
Összerándultam s kifordultam alóla. Fájt ahogy benyomta. Valamit kent rá illetve bele ami mintha hűsítette volna de nem sokáig tépelődhettem mert ismét nekikezdett de most már lassabban s kíméletesebben. Amint lecsillapodtam ütemesen mozogni kezdett,hol lassabban,hol gyorsabban.
A vállamba kapaszkodva szinte ráhúzott a farkára. Közben tétován inkább a dugásra figyelve szoptam a másikat. Majd egy hörgés s belém spriccelte a nedvét. Mikor kicsúszott a farka a másik a hátam mögé térdelve nyalni kezdte a kifolyó spermát s szinte üresre tisztított. Majd miután befejezte elém hasalt s lendületesen leszopott. Még remegtem az átélt izgalmaktól mikor megfordított s Ő is megdugott.. Miután elélvezett lezuhant az ágyra sóhajtások közepette.
Feküdtünk ott vagy negyedórát mikor felkelve kimentem zuhanyozni s rövid csevegés után a későbbi találkozás ígéretével elmentem tőlük. Ami meg is történt többször majd egy esztendőn

fel