Amerika felfedezése2. rész

Pasizási tanácsok

Hősünk a következő napon megérkezett a fővárosba. A király és felesége már nagyon várták. Bevezették a palotába, mely hatalmas díszes míves épület volt, mely fennen hirdette a spanyol király nagyságát. A király elé vezették a trónterembe. Ott aztán hosszan beszélt a tervéről, és részletesen kifejtett minden apró kis részletet. A király és az ott lévő alattvalói feszült figyelemmel hallgatták, némelyikük arcán a határozott elképedés ült ki a gondolattól, hogy valaki azt hiszi, hogy a föld nem lapos, és a másik irányban el lehet jutni Indiába. Míg mindenki a bátor felfedezőt hallgatta, és a tervét figyelte, addig a királynő hősünket nézegette. Tudta, hogy felesleges lenne szólnia itt. Mint nőt nem fogják meghallgatni, így hát csendben nézegette a nagynevű utazót. Szemével lassan pásztázta őt ügyelve rá, hogy mások észre ne vegyék. Az ott lévő nemes urakat azonban lekötötte a terv, melyhez számukra nyilvánvaló módon az ő pénzüket fogja igénybe venni a király. Még végig sem hallgatták, sokan máris tudták a választ. NEM. Még szép, hogy nem, hiszen pénzbe, nyersanyagba és hajókba kerülne. A királynak sem igazán tetszett a dolog, de feleségének igen, aki fél füllel hallgatta, és meglátta a benne rejlő lehetőségeket. Csak valahogy a férjét kellett meggyőznie róla. Miközben gondolkodott, egyre többször kalandozott hősünk gatyájára a tekintete, és gondolatait jobban kezdte lekötni, hogy mit rejthet az a nadrág, mint az, amiről éppen a vita szólt. Aztán mikor észbe kapott, a döntést már meg is hozta férje. NEM! Azzal útjára bocsátotta a kapitányt. A királynő megkockáztatta a szerencséjét, és megkérdezte, hogy a portugál királynál milyen volt a vendégszeretet. Tudta, hogy ura folyton versenyez vele, és ha a portugál szörnyű vendéglátó volt, akkor meg tudja győzni férjét, hogy legalább egy éjszakára lássa vendégül a megfáradt utazót az udvarában. A szerencse melléállt, a portugál király rossz vendégszeretetét kihasználva meggyőzte férjét, hogy egy éjszakára még tartsák itt a nagy utazót.
Hősünk késő este magányosan feküdt a gyertyafénynél a szobájában, és azon gondolkodott, hogy hová mehetne a tervével. Más nem jöhetett szóba, tudta, ha az angoloknak elmondja tervét, azok inkább megölik, és a saját kapitányukat küldik, a franciákat pedig lefoglalta a törökökkel és az angolokkal való ellenségeskedés. A hollandoknak pedig nincs ehhez elég nagy hajójuk. Már éppen feladta volna a reményt, mikor benyitott valaki a szobájába. Barna csuklyás alak lépet be hozzá gyertyatartóval a kezében. Az alakját teljesen eltakarta a hosszú barna ruha, mely olyan volt, mint a szerzeteseké. A csuklya mélyen az arcában volt, így lehetetlen volt megállapítani az alak kilétét. Lehetett nő és férfi is. Hősünk azt hitte, hogy egy bérgyilkos lépett be hozzá, akit valaki az udvarból küldött, esetleg maga a király, hogy végezzen vele. Fekve maradt, tudta, ha így van, nincs értelme az ellenállásnak. Felkészült hát a legrosszabbra, de az alak megállt a szoba közepén, és lehajtotta fejéről a csuklyát. Egy szőke, hosszú hajú lány dugta ki a fejét a csuklya takarásából. Kedvesen mosolygott, majd azt mondta:
- A király küldött, hogy kielégítsem az ön minden igényét, amit csak parancsol.
Hősünk meglepődve nézte a lányt. Azt hitte, hogy csak álmodik, de próbálta feldolgozni az eseményt.
- Na, és milyen igényekre gondolhatott királyod, mikor hozzám küldött? - kérdezte a lányt.

A lány erre elmosolyodott, és kibontotta a csuháját összefogó madzagot. Majd szétnyitotta, ami ezek után akadálytalanul hullott a földre, megmutatva gazdája csodás meztelen fiatal testét. Alakja csodás körte alakot formált, bőre napbarnított volt, mellei szép formásak. Dereka vékony, szépen illeszkedett a szép hosszú combokhoz. Hősünk gatyája máris megmozdult a látványtól. Ezt látva a lány bemászott az ágyába, kitakarta, és pillanatok alatt lehúzta róla a nadrágot, melyből így kiszabadult a már mereven álló farok. A lányt, akárcsak a kocsmárosnét, meglepte a méret, de élvezettel kezdte el verni és szopni a farkat. Hősünk a mennyekben járt, kezei a lány hátát simogatták, és úgy érezte, hogy pillanatról pillanatra közelebb jut az orgazmushoz. Nem is kellett sok idő, hamar rá is tört, és a teljes tartalmat a lány szájába lőtte. A lány nem hagyta abba, hanem csak szívta és verte, amíg csak jött belőle.

Mikor már teljesen elernyedt, kivette a szájából. Azt hitte, hogy végeztek, de tévedett, mert hősünk vette át a kezdeményezést, A lányt hanyatt döntötte, majd a lába közé temette arcát, és elkezdte nyelvével nyalni a lány csiklóját, közben két ujját a lány már teljesen nedves puncijába dugta. Nem kellett sok idő, és a lány hatalmas sikolyok közepette élvezett a szájába. Ő pedig csak itta, ami jött, minden egyes cseppet. Aztán mikor már lenyugodott a lány, fölé térdelt, és beledugta újra kemény szerszámát. A lány hamar újra a csúcsra jutott, hiszen még sose járt benne eddig ilyen hatalmas szerszám, pedig szerette volna. Ekkor már együtt élveztek el. Hősünk térdre rogyott az aktus erejétől. A lány kicsit felült, és az egyik lábával elkezdte izgatni a szerszámot, mivel már sejtette, hogy ez a méretes farok nem csak egylövetű, ahogy a többi, amivel eddig dolga volt. Sejtése beigazolódni látszott. A farok meghálálta a törődést, és újra ágaskodni kezdett. Ekkor mind a két lábával izgatta a már újra kemény farkat. Ekkor hősünk hátra dőlt, lábait terpeszben kinyújtotta.

Ezután a lány lábfejei közé vette méretes dorongot, és finoman utaztatni kezdte rajta fel és le. Régi vágya látszott beteljesülni ezzel. Bár csak a lábára élvezne ez a hatalmas farok! - sóhajtotta magában, és elszántan folytatta. A hatás nem maradt el, hatalmas fehér spermaoszlop lövellt ki a farokból, ami egyenesen a vénuszdombján és a nagyajkain landolt. A többi kilövellő anyag már mind a lábfejein kötött ki, és végigfolyt rajtuk. Az élmény, a tudat, az érzés és a látvány együttes hatására élvezett el. Combjait összepréselve lábfejeit egymáson mozgatta minél jobban összekenve őket a fehér gyönyörfolyammal. Mikor magához tért, hősünk már hanyatt feküdt, az élmény teljesen leterítette, és most mozdulatlanul feküdt az ágyon. A szolgálólány megcsodálta a férfi testét, mely most ott feküdt mozdulatlanul. Csak az egyenletes lélegzést lehetett látni rajta. Hosszú percek teltek el így. Aztán finoman odakúszott és simogatni kezdte a lankadt farkat. Nagy örömére az ismét emelkedni kezdett, és a törődésnek köszönhetően újra felállt. Nem tétovázott sokat, Ő is beleült és tövig engedte magába a hatalmas szerszámot, akárcsak néhány napja a kocsmárosné tette. Élvezte, hogy a dorong teljesen kitölti a punciját. Finoman mozgatni kezdte a csípőjét a farkon körkörös mozdultatokat írva le vele körülötte. Közben finoman meg-megemelve hüvelyét apró szorításokkal fogta a benne lévő dorongot. Nem kellett sok idő, és érezte, hogy elönti őt a kéj, és már nem fogja tovább bírni. Közel volt már hozzá, de nem eléggé. Ekkor hősünk mintha csak megérezte volna, kicsit felhúzta magát, és szorosan megmarkolta a két liftező cicit. Ennyi kellett. A szolgáló lány hatalmas ordítással adott hangot a testét óriási árhullámként elért orgazmusnak, melyet meglovagolt, egyre gyorsabban mozgott, a hatalmas farkon tekergett, mozgott fel és le. Az újabb és újabb impulzusok, mint megannyi becsapódó tüzérségi löveg úgy érték a testét. Aztán megérezte, amire várt. A hüvelyboltozatának csapódó megannyi spermát, amelyet a benne dolgozó farok ütemesen lövellt belé ebben a pillanatban is. Olyan mélyen ült bele, amennyire csak tudott. Aztán kővé dermedt. Eltűnt a világ körülötte.
Minden elnémult. Az orgazmus most egyetlen hatalmas több száz megatonnás atombomba robbanásával söpörte el a benne lévő gátakat.

Mikor magához tért, hősünk éppen alatta pihegett, és szerszáma is kezdett összemenni. Megvárta, míg teljesen kicsúszik belőle, aztán megcsókolta az elgyötört utazót, és még egy külön csókot is adott a petyhüdt faroknak. Aztán felöltözött és elment. Kifelé menet az ajtóból még látta, hogy hatalmas szerszám már újra meredezni kezdett. Sajnos vissza kellett mennie. Már várták. Néptelen folyosókon vezetett az útja, végül egy szoba előtt állt meg, kopogott, majd benyitott rajta. - Végre itt vagy már! - mondta a szoba türelmetlen lakója.
- El sem tudtam képzelni mi tartott idáig.
- Bocsásson meg királyném, tovább tartott, mint hittem, volna. - A szoba a királynőé volt.
- A vendégünk jól érzi magát? - kérdezte kíváncsian a királyné.
- Igen asszonyom, mindent megtettem, amit parancsoltál.
- Tudja hogy én küldtelek?
- Nem asszonyom, úgy tettem, ahogy parancsoltad, azt mondtam, hogy a király akaratából vagyok itt.
- Helyes, helyes - mondta a királyné.
- Ez maradjon is így. És mit tudtál meg a vendégünkről? Érdemes vele foglalkoznom? - kérdezte a királyné.
- Asszonyom, a vendégünk minden várakozásunkat felülmúlta - mondta sokat mondó kéjes mosollyal az arcán a szolgálólány.
- Nahát-nahát, és tényleg olyan figyelemre méltó dolgot találtál volna a gatyájában?
- Igen asszonyom, teljes bizonyossággal állíthatom - mondta büszkén a szolgálólány, és puncija bizsergett, ahogy visszagondolt a hatalmas farokra. Azzal kezével megmutatta a méreteit a királynőnek. A királynő elámult a hallottakon, és azon, amit a lány mutatott.
- Milyen volt?
- Fenség, ilyet azelőtt még sose éltem át.
- Csakugyan? - kérdezte a királynő és felhúzta a szoknyáját a lánynak.
- Na lássuk, mennyire - mondta, és azzal két ujjával finoman belenyúlt a lány még mindig lucskos puncijába.

Kicsit mozgatni kezdte benne, amitől a lány újra elkezdett felizgulni.
- Dicséretet érdemelsz! - mondta a királyné miközben kihúzta a kezét és lehajtotta a szoknyát, majd nyalogatni kezdte az ujjain lévő ondómaradványokat. Szemeit behunyva lelki szemei előtt már látta a hatalmas farkat, aminek a termékéből egy egészen kicsit most kaphatott is. Puncija teljesen benedvesedett a szájában érzett íztől.
- Gyerünk, vetkőzz! - adta ki a parancsot a lánynak, aki szó nélkül azonnal teljesítette királynője parancsát.
- Most feküdj az ágyra, és tedd szét a lábad nekem!
- A lány engedelmeskedett. Tudta mi következik, nem ez volt az első ilyen alkalom, hogy királynője az ő pináját nyalja. A királynő odahajolt, és mélyen belenyalt szolgálója kitárt, az előző aktus nyomait még magán viselő pinájába. A szagok, az ízek és a megmaradt sperma teljesen felbőszítette a már hosszú ideje kielégítetlen uralkodónőt. Vadul szívta és nyalta a pinában még megmaradt ondót. Teljesen magán kívül volt. Aztán beterítette az arcát az a hatalmas orgazmus, mely óriási spriccelő folyadékkal terítette egész arcát. Imádta, és olyan közel hajolt, hogy az egész a szájába menjen. Majd felállt, és ő is levette a ruháit, és fölé térdelt.
- Nyalj, amíg el nem élvezek, és azt nem mondom, hogy elég! - hangzott az újabb szigorúbb utasítás.
A lány engedelmesen nyalta a felette finom szőrös puncit. A királynő élvezte az örömöt, amit szolgája nyújtott neki. Kezeivel a melleit masszírozta, és finoman mozgott. A szolgálólány pedig csak nyalta, szívta, ahogy csak bírta a felette levő puncit.
Majd rátört a királynőre az orgazmus! Pináját szorosan rányomta az alatta lévő lányra majdnem megfojtva őt ezzel. Hangos sikolyok kíséretében járta át az óriási hullámokban rátörő orgazmus. Majd felegyenesedett és kiengedte maga alól a lányt. De nem engedte messzire.
Szembe fordította magával és finoman lassan hozzányomta a már teljesen felizgult lány punciját a sajátjához. Csodálatos földöntúli élmény járta át őket, ahogy a két punci egymáshoz ért. Lassan fokozták a tempót, minden egyes pillanatot külön-külön megélve egymással. Majd nem kellett sok idő, mint már annyiszor, ahányszor ebben a pózban csinálták, hatalmasat élveztek. Aztán elcsuklottak, kiterültek egymás puncijához nyomva a magukét.

Elgyengülten pihegtek.
- Beszélj arról a farokról! - mondta a királynő, és finoman egészen apró mozdulatokat tett közben csípőjével így izgatva a lányt.
- Hatalmas felség, vastag, és amikor belém hatolt, azt el sem tudom mondani.
- Folytasd - mondta a királynő, aki már egyre erősebben mozgatta a csípőjét a szolgáló pináján. A szolgáló folytatta, elmesélt neki mindent, kezdve onnan, hogy beléhatolt a szerszám, egészen addig, míg sokadszorra bele nem élvezett.
- És mikor eljöttem, már megint harcra kész volt!
- A királynő ezt már nem bírta tovább, és újra elélvezett. Pináját szorosan nyomta a lányéhoz, aki szinte mozogni sem tudott.
- Köszönöm ezt az igen részletes beszámolót - mondta - most visszamehetsz a szobádba.

A lány elment. A királynő egyedül feküdt az ágyában ábrándozva, terveket szövögetve. Elhatározta, hogy az ágyában akarja ezt a férfit, szerszámát pedig a puncijában. De hogyan lehetne még itt tartani? Csak akkor maradhat minden gyanú és feltűnés nélkül, ha tovább folytatják a tárgyalást a királlyal. Ki tudja, ha tényleg olyan jó, mint ahogy ez a lány mondja, akkor talán még hajót is adatok neki a férjemmel - mosolygott magában.

Csajozási tanácsok

fel