Andrea a munkatársam

Csajozási és pasizási tanácsok

Történetem úgy kezdődött, hogy új munkahelyemen még nagyon kezdő voltam. Persze itt is a legfiatalabb az irodában, mint általában (24 éves). Elég sok fiatal helyes koleganő vesz körül, persze azt az elvet követem, hogy amelyik kutya ugat az nem harap. Így mindig csak annak a hölgynek a bókolok, akivel biztos nem szeretnék semmit. Most is így tettem, mert a pletykák azok mindenhol vannak.
Andrea úgy 30 éves körül lehet. Mindig be szólogattam neki és kétértelműen beszélt Ő is. Egyszer úgy adódott, hogy az a fránya irattárba csak bedobálták a papírt és a dobozok össze-vissza voltak. Elkezdtem rendet rakni, mire Andi felajánlotta a segítségét. Hát a érdekesen segített. A két sor polc között nem volt annyi hely, hogy elférjen az ember az egy doboz papírral, így kitalálta, hogy nekem háttal áll terpesz állásba és a lába között adogassam a dobozokat. Mondtam is neki, hogy óvatosan emelgessen így, mert ha meghúzódik, akkor ezt a pózt elfelejtheti egy darabig. Míg a lába közé tologattam a dobozokat, úgy bámultam a fenekét, kicsit nagy volt, de úgy pont jónak találtam, passzos farmer még jobban kihozta a formáját. Így nem tudtam szó nélkül hagyni, hogyha benyitna valaki, akkor biztos nem doboz pakolásra gondolna.
Mire vissza kérdezett: "Miért Te mire gondolsz?"
Hát azt nem részletezném mondtam gyorsan. Így abba maradt a beszélgetés.
Kicsit később már untam hajolgatni a fenekéhez és úgy tolni a dobozokat, hogy könnyebb legyen neki így csak letettem a dobozt a földre mögé és lábbal át toltam alatta, ahogy terpesztett. Egyszer kétszer így mögé állva elképzeltem mi lenne, ha ezt a feneket hátulról tolhatnám. Hát nem kellett volna, mert a gatyámba elkezdett rögtön növekedni a cerkám. Andi csak rendületlenül pucsított felém és pakolt. Egyszer kibillent az egyensúlyából és pont mögötte álltam. Így a feneke pont nekiment a farkamnak. Megérezhette a merevedésem, mert rögtön megkérdezte, hogy a fizikai munka ilyen hatással van rám? Mire én megfogtam a csípőjét és azt mondtam neki, hogy csak a kerek idomok vannak ilyen hatással rám. Elkezdte a csípőjét ringatni és a fenekét hozzá dörgölni a farkamhoz. Nagyon beindultam. Kezem a nadrágja elejére csúsztattam, mire egy halk sóhaj volt a válasz.
Teste ívben meghajlott kicsit eltávolodott tőlem és a jobb kezével megfogta a farkam nadrágon keresztül, így simogattuk egymást és a nyakát puszilgattam. A fülébe súgtam, hogy nem itt kéne ezt folytatni, mert nyugodtabb körülmények között több időnk lenne egymásra. Nagyon gyorsan kattogott az agya és már jött is a válasz. "Gyere fel ma este hozzám és megmutatom a bélyeggyűjteményemet!"
Mire én már vágtam is rá hogy: "Meg is nyalhatom?"
Kiszabadultunk egymás fogságából és megegyeztünk, hogy én befejezem a pakolást. Volt még egy óra a munkából nagyon lassan telt el.
Hozzá vezető úton vettem egy üveg bort. Lakásához érve felcsengettem, egy szokásos kis panel ház volt.
Beljebb lépve már is egymásnak estünk, smároltunk egyik faltól a másikig dőlve eljutottunk a nappaliba, a bort meg majdnem összetörtük. Az egész napos munka miatt volt egy kis férfias szagom és ez zavart engem, mert nem így terveztem a délutánomat. Kis szünetet tartva a smárolásba és a taperolásba megegyeztünk, hogy együtt elmegyünk lezuhanyozni.
Semmi extra nem volt a vetkőzésben, csak dobáltuk le a textilt magunkról.
Igaz, amikor már mind a ketten anyaszült meztelenül állt, akkor végig mértük egymást és csak mosolyogtunk. Megnyitotta a csapot és már állt is be a zuhany alá, én pedig irány utána. Beálltam a háta mögé és finoman magamhoz húztam a csípőjét és utána előre nyúlva elkezdtem simogatni a hasát, majd egyik kezemmel a mellét simogattam, a másik kezem pedig lefele kezdett el vándorolni. A levegő vétele mélyebbről jött mind eddig és a fenekét keményebben tolta nekem. Fejét hátra vetette a vállamra és én a fülébe lihegtem, hogy "ÖRÜLTEN KÍVÁNLAK". Bekaptam a végén a fülcimpáját és szívtam rá egyet, kettőt, majd csókolgatni kezdtem a nyakát. Míg Ő csak élvezte a kezeim munkálkodását. Jobb kezemmel már teljesen lent jártam és villám gyorsan járt a mutató ujjam a csiklóján, mintha folyamatosan klikkelnék a számítógép egerével, néha néha be-be csúsztatom az ujjam a hüvelyébe, ilyenkor kicsit lejjebb csúszott, mintha azt szerette volna hogy mélyebben járjon benne az ujjam. Nem telt el így szerintem még 2-3 perc sem, kihámozta magát a karjaimból, megfordult és vadul elkezdett csókolni.
Nyelveink vad kardozásba kezdtek. Karjaival átkarolt én is őt. Kezeimet a fenekére csúsztattam és simogatni kezdtem. Néha széthúztam a farpofáit és a kezemet is be-be csúsztattam közéjük. Ilyenkor mindig egy kicsit fel fele mozdult és lábujjhegyre állt,hogy érintsem meg az ánuszát. A végén már csak ott körözgettem az ujjammal. Még Ő egyik kezével kezelésbe vette a már ágaskodó dárdámat és gyorsan verni kezdte. Mindezt úgy tettük, hogy a szánk folyamatosan egymásra volt tapadva. Meguntam a tétlenségem és a bal kezem előre véve megkerestem kis kelyhét, így két oldalról ostromoltam már érzékeny pontjait.
Amikor megfelelőnek éreztem a pillanatot finoman fokozatosan a fenekébe toltam a mutatóujjam. Mire a szája elhagyta az enyémet és szinte a számba nyögött egyet és a szemeit lecsukta csak élvezte az ujjaim munkálkodását. Egy gyors mozdulattal megemelte a jobb lábát és már igazította is magába a cerkámat. Isteni érzés volt ezt az érett nőt kényeztetni, tudta mit akar, nem fintorog és persze tudja mi a jó az ember fiának is. Így aztán bal kezemmel minél magasabbra húzta a combját, hogy mélyebbre jussak belé, amit Ő csak egyre hangosabb nyögésekkel nyugtázott.
Pár perc elteltével eltávolodtam tőle és kértem forduljon meg, már tudta is mit szeretnék. Így mind a kettőnknek kényelmesebb volt. Kicsit ki tolta a fenekét és én hátulról közelítettem meg a cerkámmal. Sokkal kényelmesebb volt így pumpálni kapaszkodtam a csípőjébe és csak úgy tolta magát a cerkámra. Gondoltam az Őrületbe kergetem, és előre nyúlva ismét a klikkelésbe kezdtem a csiklóján egyre gyorsabban tolta a fenekét felém és nyüszíteni kezdett, a másik kezemmel benyúltam kettőnk közé és ismét egy ujjammal az ánuszát is kényeztettem. Én szinte meg sem mozdultam Ő diktált. Mikor átjutottam a záróizmán, hirtelen elkezdett zihálni és megfeszült a teste és remegni kezdett, nyüszített és artikuláltan visította, hogy EELÉÉÉLVEZEEEEEK! Mire kimondta majdnem összeesett. Úgy kellett elkapnom.
Kicsúsztam belőle és csak tusfürdővel simogattam, megmostam a hátát, a mellét, mindenhol. Majd Ő engem. Mire befejeztük azt mondta, hogy reméli, hogy nincs programom és maradok egész éjszaka.

Csajozási és pasizási tanácsok

fel