Anna és a tanulás

Sportingbet Regisztracios Bonusz

Anna másnap vizsgázott. Mivel a szobatársa barátja megérkezett hozzájuk, így nem tudott a tanulásra koncentrálni.
Össze pakolta a könyveit és jegyzeteit, majd kiment a folyosó végi tanuló szobába, abban a reményben, hogy ott egyedül lehet. Nem csalódott, egy lélek sem volt bent. Behúzta maga mögött az üveg ajtót és megigazította a sötétzöld függönyöket, hogy kizárhassa a külvilágot. Meglepődve vette észre, hogy a zárban benne van a kulcs, talán ki kellene zárnia a többieket, gondolta, de mégsem tette. Leült az ablak melletti asztalhoz és elkezdte kipakolni jegyzeteit a táskájából. Figyelmét ismét az előtte lévő lapoknak szentelve. Alig merült azonban bele a tanulásba mikor nyílt az ajtó.
Egy srác lépett be rajta. Gondosan végigpásztázta a szemével, majd visszaköszönt neki. Szőkésbarna haj és magas, határozottan sportol is valamit. Hmm, nem is rossz gondolta, de ideje lenne tanulni. Azonban nem ment neki, zavarta, hogy valaki van még ott rajta kívül. Erőszakkal kényszerítette magát, hogy tekintetét ismét a fekete nyomtatott betűk soraira szegezze. Azonban látta szeme sarkából, hogy a srác nézi az asztal túlsó feléről. Először csak lopva egy-egy pillanatra, majd mikor már biztonságban érezte magát egyre hosszabb időre rajta felejtette a tekintetét. Anna fészkelődni kezdett a pásztázó tekintetek alatt. Egyáltalán nem tetszett neki ez a nézés. Vajon mit figyel annyira kérdezte magától és lenézett melleire. Egyből meg is volt a válasz, a rózsaszín melltartója fölé a kedvenc fehér fölsőjét vette, ami alól teljesen átlátszott a fehérnemű. Mindemellett, ahogy kezei az asztalon nyugodtak, az amúgy is kissé mélyen dekoltált felső nagyobb belátást nyújtott a melleire. Hát ezt nézi, gondolta kissé megnyugodva. Ez azért nem olyan nagy dolog biztos látott már ilyet majdcsak megunja a nézését. Tekintetét ismét az előtte heverő lapokra fordította. Bármennyire is próbált koncentrálni nem ment a másik pillantását folyton magán érezte. Felnézett, egyenesen a srác szemébe, a helyett, hogy az elkapta volna a pillantását állta a tekintetét és lassan elkezdte végigmérni, minden porcikáját. Na jó most volt elég, gondolta magában Anna és elkezdte összepakolni a holmiját. Felállt, hogy kimenjen, azonban a srác mellé érve az megfordult és elkapta a csuklóját.
- Hová mész? Kérdezte, miközben kék szemét mélyen a lányéba fúrta.
- Engedj el! Kiáltotta idegesen. Engedj el, most!
- De sietős. Mondta a srác miközben felkelt.
- Engedj el! Ismételte Anna.
De a másik csak nevetett és a falhoz tolta a lányt.
- Ne olyan sietősen. Suttogta, miközben teste a Annáéhoz simult. Száját a lány puha ajkaira tapasztotta. Anna érezte, ahogy a szíve egyre gyorsabban ver, miközben próbálta a száját minél jobban összeszorítani. Érezte ahogy a másik nyelve megpróbál utat törni az övéhez, de nem engedett. Kezeit közben megpróbálta a két test közé szorítani, hátha el tudja lökni a másikat de nem sikerült. A srác továbbra is a szájat ostromolta, de nem nyitotta ki, erre finoman beleharapott az alsó ajkába és engedett. A másik nyelve befurakodott szájába, belülről masszírozva azt, miközben kezei lassan az oldalát simogatták. Anna feladta a harcot és azon kapta magát, hogy élvezni kezdi a helyzetet. Hirtelen eltávolodott tőle a másik, és nevetve kérdezte:
- Még mindig el akarsz menni?
- Ó fogd már be! Válaszolta, miközben karját a nyaka köré fonta és ismételt csókra húzta magához. Érezte, ahogy a másik nyelve ismét a szájában van, kezei pedig már nemcsak az oldalát, hanem a hasát és melleit is simogatták. Majd egyre lejjebb csúsztak, egy gyors rántással levéve pólóját.
- Engedj! Mondta Anna.
- Mi a baj?
A lány nem válaszolt, csak kicsúszott a kezei közül, az ajtóhoz lepve ráfordította a kulcsot és összébb húzta a függönyt.
Meg sem fordult, már érezte is a másik kezét a derekán, ahogy egyre fentebb kúsznak melleihez, benyúlva a melltartó alá. Miközben hüvelykujjaival körkörösen izgatta a lány keményedő mellbimbót szájával vadul csókolta puha nyakát.
Kikapcsolta a melltartót és a földre dobta, egy hirtelen rántással megfordította. Így megpillantva a feszes, kerek melleket.
Ajkait a meredező bal mellbimbóra tapasztotta, nyelvével pedig körkörösen izgatta, aztán jött a másik is. Anna egyre szaporábban szívta be a levegőt, érezte ahogy szívverése gyorsul, szinte ki akart törni a mellkasából. Ujjaival a szőkésbarna hajszálakba túrt. Majd az eddig bimbóit kényeztető száj elindult lefelé a hasán sűrű csókkal borítva azt.
Egészen a farmerja gombjáig, ahol is meg állt, kigombolta majd lassan lehúzta a combján, láthatóvá téve rózsaszín zsinórtangáját. Egy gyors mozdulttal letépte róla, amire meglepetésében halkat sikkantott. A srác mosolyogva nézett fel rá.
- Meglepődtél mi? Választ sem várva ajkait ismét a lányéra tapasztotta. Aztán felemelte és az asztalra ültette.
Szétfeszítette a combjait, miközben fejét közéjük fúrta.
- Ne! Nyögött fel Anna.
- Nem akarom, nem szeretem!
- Azért mert eddig nem jól csinálták. Hangzott a cseppet sem megnyugtató válasz.
- Nem akarom! Mondta az előbbinél élesebben.
- Nincs választásod!
Kezdett kétségbeesni. Le akart szállni az asztalról, de a két kéz erősen tartotta a combját.
- Engedj!
A másik meg sem hallotta, csak nyelve egyre hevesebben kezdett körözni csiklója körül. Hirtelen melegség öntötte el a testét és már nem is tiltakozott, csak átadta magát az érzelmeknek. Nemsokára halk nyögések hagyták el a száját.
Érezte ahogy a másik nyelve csiklójáról áttér hüvelye nyílására és elélvezett, remegő combjait akaratlanul is összezárva.
De partnere szétfeszítette és még intenzívebben dolgozott a nyelvével. Nem is tartott sokáig jött a második hullám, ami még intenzívebb volt az elsőnél, hangosan felnyögött.
- Állj fel, most én jövök!
A srác felállt Anna pedig rogyadozó lábaival leszállt az asztalról, megcsókolta, miközben kezével a farkát simogatta merev volt. Lehúzta a másik pólóját és nadrágját, majd leguggolt. A fekete bokszeren keresztül simogatta a farkát. Majd lehúzta az utolsó ruhadarabot is. Így a szeme elé tárult a másik méretes és teljesen merev farka. Felnézett rá, egyenesen a szemébe, miközben kihívóan megnyalta a felső ajkát. Majd a kezébe fogta a hatalmas hímtagot és lassan, körkörösen nyalogatni kezdte nyelvével a makkot. Hallgatta a másik elégedett, kéjes sóhajait, miközben lassan a szájába engedte a méretes szerszámot. Megpróbálta minden egyes alkalommal minél mélyebbre nyelni. Amikor a másik egyre jobban sóhajtozott abbahagyta és visszaült az asztalra.
- Gyere ide, magamban akarom érezni! Mondta miközben érezte ahogy nedvei már a combján csorognak végig. A férfi hozzá lépett két kezével megfogta a derekát és egyetlen mozdulattal szinte felnyársalta. Anna felsikoltott a hirtelen fájdalomtól, de az azonnal alább is hagyott. Először lassan, majd egyre gyorsabban mozgott benne. Érezte ahogy gyűlik benne a kéj, azonban az élvezet pillanatában a srác szájára tapasztotta kezét így csendben ment el. A másik folytatta a benne való ki-be mozgást egyre fokozva a tempót. Anna egész teste görcsbe rándult az élvezettől, körmeivel pedig partnere hátát szántotta végig vöröslő csíkokat hagyva rajta. Érezte ahogy a benne lévő farok elkezd lüktetni, nedveit pedig szűk hüvelyébe lövelli, majd félig ernyedten kicsúszik belőle. Pihegve szállt le az asztalról, hogy felöltözzön.
Amikor a pólóját is felvette partnerére nézett:
- Ezt meg kellene ismételnünk.
- Határozottan.

fel