Áruházban

Sportingbet Regisztracios Bonusz

Áruházi feltöltőként dolgoztam néhány barátnőmmel, és egyszer fogadtunk, hogy az egyébként jóképű, de visszahúzódó típusú pultos fiút megszerzem magamnak.
Kitaláltam, hogy a pénztárgép alatti pultrészből kivettem a polcot, és míg a srác ebédszüneten volt bebújtam a pult alá és behúztam a függönyt. Valamelyik filmben láttam, hogy így tréfálták meg a szónoki emelvénynél beszélőt.
Amikor megjött a fiú, egy résen kinéztem a másik oldalon, hogy mennyien állnak sorba.
Vártam picit, míg összejönnek sokan, akkor nyúltam ki a függöny mögül és lehúztam a sliccét.
Azt hittem behalok a nevetéstől, olyan rémült képet vágott. Nyílt volna a szája, hogy tiltakozzon, de ujjamat a számra téve csendre intettem, meg sokatmondóan a vásárlók felé kacsintottam. Először hátrafelé pucsította a fenekét, hogy ne érjem el. Hamar elfáradt, és azonnal a gatyájába nyúltam. Kivettem a farkát, és finoman simogatni kezdtem. Nem húzta el a sumák. Hamarosan szép méretessé dagadt a kezeim között. Föntről hallottam, ahogy a vásárlókat lekezeli, és egyre keményebben püföli a pénztárgépet.

Már nem is kellett kihajolnom, amikor a számba vettem a termetes kékerest. Teli szájjal, hihi, fasszal teli szájjal vihogtam a pult alatt, ahogy fönt egyre vékonyodott a hangja.
Az egyik vevő valamit kért, ami miatt el kellett volna mennie, odaszólt, mit szólt vinnyogott, az egyik lánynak, hogy hozza már oda amit kértek.
Mondanom se kell, a csajok fetrengtek a nevetéstől, ahogy a fiú feszengett, a pultot szinte eltolva az igyekezetével.
Gondoltam, ha lúd, legyen kövér, és a kezemmel ütemesen huzigálni kezdtem a farkán a bőrt, közben pedig ami belefért a számba, azt erősen szoptam, szívtam.
Hamar meglett az eredménye, őrült energiával spriccelt belőle a matéria.
Kicsordult a könnyem a néma nevetéstől, amikor egy idősebb hölgy kedvesen megkérdezte, hogy fiatalember rosszul van?
A pultra borulva nyikorogta, hogy nem, nem, semmi baj, mindjárt vége, közben meg tolta a számba az anyagot, alig győztem nyelni.
Szép tisztára, fényesre nyaltam a botját.
Mikor elfogytak a vevők, kibújtam.
Megfenyegetett, hogy ezt még visszakapom. Mondtam neki, nagyon várom. Mint, a kán- kán-t táncolók, megcsippentettem a köpenyem szélét és meglobogtattam a szélét, hogy lássa a bugyimat. Még a harmadik vevőnél is lángolt a feje, úgy belepirult.

fel