Csak egy edzés

Sportingbet Regisztracios Bonusz

Első osztályban ismertem meg a fiatal, 23 éves tesitanáromat aki akkor végezte el az iskolát. Nagyon kedves, intelligens, jóképű férfi volt. Mivel tesitanár volt nagyon jól tartotta magát.

Amikor ötödikes lettem Ő lett az osztályfőnököm és az edzőm is. Imádtam a társaságában lenni. Nem lakott velünk már rég az apám. Ezért nem volt apaképem. Ő viszont remek apakép volt.

Hetedik osztályban arra lettem figyelmes hogy már nem csak az a rajongás volt általam, felé mint addig, ez már szerelem volt. Mikor elballagtam vissza akartam járni az iskolába edzeni. A nyáron ért véget egy 1 éves komoly kapcsolatom. Mert megcsaltak. Mikor edzettem látta rajtam az edző hogy valami bajom van. Nagyon jól ismertük egymást.

Mikor vége lett az edzésnek behívott a szertárba és becsukta az ajtót, majd megkérdezte tőlem hogy mi történt? Valami baj van? Mivel nagyon jóban voltunk azt éreztem elmondtatom neki hogy megcsalt a barátom. És azt is mondtam: és én még azt hittem hogy az enyém lehet egy ilyen helyes fiú. Ő megnyugtatott hogy nem velem van a baj és hogy különleges vagyok. Azt mondtam neki: és veled mi történt? Látom hogy magad alatt vagy. - ő így felelt- tudod a feleségem....az angoltanárnő.
- Igen....tudom.
- Elhagyott és elvitte a gyerekeket.
- Téged elhagyott?!?! Én úgy beléd szerette....úristen ezt hangosan mondtam.
- Igen, te belém szerettél? Tudtam hogy nem vagy közömbös felém de....
- Sajnálom. De nem tudtam hogy mondjam el.

- Én is beléd estem de sohasem gondoltam volna hogy te is... tudod... szeretsz.
- De a barátom azt mondta az egész csak játék volt. - rátette az ujját a számra és csak annyit mondott: csókolj meg. Mert beléd szerettem. Ilyenkor megcsókolt és olyan tapasztaltan csókolt. Elolvadtam tőle. Elkezdte levenni a pólómat a vad csókvihar közben. Férfiassága nagyon kemény volt. Mindent lelökött az asztalról és ráfektetett. Ekkor már nagyon nedves voltam. Csak arra vártam hogy rám vesse magát. Izzó testünk egybe forrt. Ilyet még soha nem éreztem csodálatos volt az orgazmus. Először lassú volt aztán egyre gyorsabb lett. Végül egyszerre mentünk el. Isteni volt.

fel