Egy különleges vonatozás

Pasizási tanácsok

Én egy 20 éves fiú vagyok, és nagyon sokat gondolkoztam leírjam-e a történetemet, de mivel elég sokan megosztják velem, úgy gondoltam, én is leírok egyet.
Tavaly történt egy péntek este, készültem haza a szüleimhez, mivel hétvége volt, és vége volt a kollégiumnak. Már megint gondoltam, hogy egy unalmas, hosszú út vár rám, és egyedül végig kell majd aludjam, mivel egy barátom sem akart hazajönni.

Elég hamar megérkeztem a vonat állomásra, persze senki sem volt ott, és várakoztam a hidegben, amikor megérkezett Laura, a barátom volt barátnője.
Ő egy nagyon szexis csaj, aki senki mást nem érdekelt, csak a barátomat, nem is gondoltam, hogy oda fog majd jönni hozzám, mivel eddig csak köszönt, és ennyi volt, sosem voltunk valami közel egymáshoz. Odajött hozzám, megkérdezte, csatlakozhat-e, hogy ne utazzon egyedül, és hogy én se unatkozzak. Persze hogy igent mondtam, legalább nem utazok egyedül. Megérkezett a vonat, és beültünk egy üres fülkébe. Elkezdtünk beszélgetni, de semmi érdekesről.

Elővettem a cd lejátszómat, és elkezdtem hallgatni, mivel ő azt mondta, hogy aludni akar, engem ez nem nagyon érdekelt, úgyhogy gondoltam zenét hallgattok. Erre mintha valami történt volna, elkezdett ott szórakozni, nevetgélni, megkért, hogy ülhetne-e mellettem, és hallgassuk a zenét. Odaült mellém, és én elkezdtem simogatni a kezét, ő a fejet a vállamra rakta, és úgy hallgattuk a zenét. Én meg csak simogattam és vártam, hogy valami visszajelzést kapjak.
Szerencsére ez is megtörtént, visszasimogatott, és ekkor úgy gondoltam itt az ideje, valamit csinálni és megcsókoltam. Ő meg visszacsókolt, és egyből az ölembe ült.
Na, erre nagyon ledöbbentem, de gondoltam, ha ő akar valamit, rajtam ne múljon.

Leoltottuk a villanyt, és elkezdtünk hevesen csókolózni. Laura egy igazi bombázó, és ez nem duma, nagyon-nagyon szexis, nagyon jó a teste, (igaz az arcán lehetne javítani), és szép szőke haja van. A nyelvünk csak úgy játszadozott egymás szájában, mar ott csókolóztunk vagy félórája, mikor elkezdtem simogatni a melleit. Ő egy kis topban és egy nagyon vékony, olyan futó anyagú nadrágban volt, én meg egy farmerban, és egy hosszú ujjúban, ami hamar lekerült, mivel kezdett meleg lenni.

Elkezdtem simogatni a melleit, (atyám mennyire kis édes mellei voltak!), ő meg harapdálta a nyakam és a fülem. Benyúltam a top alá, és elkezdtem gyúrni, majd felemeltem a topot, és elkezdtem nyalogatni a kis melleit, amelyek már élesen álltak. Ő közben a nadrágom gombját kapcsolta ki és próbált benyúlni, de nem nagyon érte el szerencsére, mert egyből elsültem volna, ha elkezdi verni akkor a farkam.
Nem nagyon felelt meg ez a póz nekünk, így ledöntöttem a vonat bőrüléseire és ráfeküdtem, ami már sokkal jobb volt nekünk is. Elkezdtem nyalni a mellbimbóit, amit nagyon élvezett, és ő is simogatta már a farkam, rendesen a gatyába benyúlva. Már nem is érdekelt, ha bejön valaki (a vonat nem sok helyen állt meg szerencsére).

Már annyira fel voltam izgulva, gondoltam itt az idő, hogy tovább keresgéljek. Elindult a kezem a combjain, és elkezdtem simogatni a punciját a nadrágon keresztül. Éreztem már nagyon nedves. Elkezdtem benyúlni a nadrágjába, erre elhúzta a kezem és a mellére rakta. Közben ő tovább verte a farkam, erre megfogtam a kezét, és kivettem a gatyámból. Ő megsértődve nézett rám és mondtam, hogy ha én nem, akkor ő sem. Erre határozottan lehúzta a gatyám és megfogta a farkam. Én sem tétováztam, gyorsan benyúltam a nadrágba, egyből a bugyiba, és bedugtam az ujjam a puncijába.
Egyből felsikított, már csupa nedves volt, és elkezdtem ujjazni a punciját, miközben ő is már rendesen verte a farkam. Elkezdtem a farkamat irányítani a puncija felé, amikor azt mondta, üljek fel, és majd ő belém ü,l mert ez a póz biztonságosabb, ha valaki elmegy a vonat fülke előtt. Én egyből benne voltam, felültem, a farkam már nedvesen állt, ő lehúzta bugyiját, és a farkamat a puncijába illesztette.

Ohh, azt hittem meghalok, életemben ilyen finom puncival még nem volt dolgom. Lassan elkezdett mozogni, én csak hátra dőltem, és hagytam, hogy azt csináljon, amit akar. Ő meg csak mozgott, egyre gyorsított a tempón, közben a hátát simogattam és a melleit, na meg a másik kezemmel a haját fogtam.
Már nem nagyon bírtam, egyre gyorsabban mozgott, és akkor jött az a gyönyörű érzés, és egy nagyot élveztem vele együtt. Csak úgy folyt ki belőle a nedv.
Miután elmentünk, ő még ült a farkamon egy kicsit, majd leszállt, adott egy csókot a számra, és lefeküdt mellém. Persze felöltözve, és ott aludtunk, amíg megérkeztünk. Megegyeztünk, hogy egy szót sem senkinek, és mindenki ment haza.

Még egyszer voltunk azután együtt, és kiderült, hogy azért csinálta, hogy felidegesítse a barátomat. Bárcsak minden hazamenetel ilyen lenne! :)

Csajozási tanácsok

fel