Egy szombat délelőtt 2.

Sportingbet Regisztracios Bonusz

Rám néz, perzsel a tekintete, azonnal megkívánom. Tudom érzi mit vált ki belőlem. Megcsókol, finoman, érzékien. Nyelve ajkamon, bebocsátást kér, engedek neki. Nyelve táncot jár az enyémmel, Ő vezet és én követem. Keze simogat, elidőz melleimen, csipkedi a mellbimbóimat. Sóhajtok. Ő rám néz nem hagyja abba a simogatást de szájába veszi az egyik bimbót, szívja nyalogatja , majd a másikat. Könyörtelen, nyögök az élvezettől amit ad, keze már a combom belső felén kalandozik, majd megérinti a nedves puncimat.
- Oh, igen, már vársz engem. - szólal meg, és két ujját belém tolja, felnyögök.
Szája rátéved a csiklómra, és édes kínzásba kezd. Telhetetlen vagyok, beletúrok a hajába és húzom magamhoz a fejét, csípőmet megemelem. Megdug a nyelvével, csillagokat látok az élvezettől, és ahogy ujjai és nyelve kényeztet, eljuttat a csúcsra, ezer darabra szakadok, lebegek és nevét sikítom. Pihegek, felém magasodik, simogatom már álló farkát. Megcsókol, érzem az ízemet a szájában. Sóhajtok. Felkap, és egyszer csak a konyhában termek az asztalra fektetve. Tudom mit akar és már előre nyögdécselek az élvezettől, tudom milyen csoda vár rám.
Hanyatt fektet, lábaimat kinyújtom, makkjával a csiklómat dörzsöli.
- Kérlek. - mondom neki.
- Mindjárt Kicsim. - válaszolja, és egy hatalmas döféssel tövig belém hatol.
Felkiáltok. Még nedvesebb leszek.
- Gyönyörű vagy, de most nem kíméllek.  - szólal meg és lobog a vágy tüze a szemébe.
- Szeretlek. - válaszolom, közben a lábaimat a nyakába emeli.
És mozogni kezd, ígéretéhez híven nem kímél, először kínzó lassúsággal mozog bennem, tudja , hogy ezzel az őrületbe kerget mert többet akarok ennél.
Nyögdécselek, érzem ahogy száguld a vér az ereimben. Hallom a légzését, tekintete az enyémbe fúródik, nem enged. Majd hatalmasat döf belém, a nevét kiabálom, és olyan gyorsan kezd mozogni bennem, mintha az élete múlna rajta.
Közben egyik keze a mellemet simogatja, másikkal a csiklómat dörzsöli, édes kínzás, érzem hogy egyre jobban dagadnak az erek a farkán, még gyorsabb tempót diktál, csiklómat is erősen dörzsöli, és érzem... Érzem ahogy belém lövi magát és nevemet nyögi nekem sem kell több, ahogy megéreztem a forró spermát a puncimban átléptem a határt és nyögve élveztem vele.
Rám dől, puszilgat, simogatom a hátát.
Felemeli a fejét, állát mellkasomra támasztja. Mosolyog, huncut mosoly játszik arcán.
- Gyere, Baby, menjünk fürdeni. Felállít és ujjait végighúzza szemérem ajkaimon.
- Hmm, sok pótolni valónk van még. - közli velem, és ahogy elindulok rácsap a hátsómra. Beérve a fürdőbe a falnak támaszt, megcsókol. De most én jövök, végigcsókolom a nyakát, ezzel felhúzom majd haladok lefelé, sóhajt. Tudom ezzel megőrjítem. Már farkánál járok,makkját puszilgatom, a heréit simogatom...
Folyt...:)

fel