Egy szombat délelőtt

Sportingbet Regisztracios Bonusz

Márk és én, 1 éve vagyunk együtt. Ő kollégista van hogy csak hetente egy napot,vagy két hetente egy napot tudunk találkozni. Suli mellett mindketten dolgozunk. 21 évesek vagyunk.
Épp hazajött, és találkoztunk,szokásunkhoz híven,feljött hozzám, egyedül voltam a lakásban. Semmi cicoma, reggel 9 óra volt, csak egy kinyúlt póló és egy rövidnadrág volt rajtam,frissen a zuhany alól jöttem. Nem elhanyagolásból néztem így ki, hanem mert tudtam hogy jobban szereti ha természetes vagyok, és tisztában voltam mi lesz a ruhám sorsa.
Kopogtak... Kinyitom, és ott áll Ő (huh, a szokásos bizsergés a gyomromban megjelent, ahogy megláttam)
- Szia Cicám,hiányoztál! - mondja és megölel.
- Szia, Édi, te is nekem. - válaszolom.
És már meg is csókol, nyelve a számat kutatja,lassan és szenvedélyesen, érzem,hogy gyengülök, és elmosolyodik csók közben, tudja mit vált ki belőlem... Elmélyíti a csókot, majd a falhoz tol, sarokba szorít,átkulcsolom lábaimmal, és a fülemet kezdi harapdálni,ezzel hihetetlenül fel tud izgatni. Már érzem hogy nedves vagyok, tudom hogy megőrülök ha nem érzem magamban. Felkap és bevisz a szobámba, az ágyra fektet, levetkőztet és végig csókolja minden porcikám. Egyre gyorsabban veszem a levegőt majd átfordulok rajta és én szabadítom meg a ruháitól.
Látom a szemén hogy kíván, imádom ezt a nézést, beindít.
Érzem hogy már kemény, mégis a számba veszem, lassan finoman, először a makkját majd fokozatosan egyre mélyebbre fogadoma számba. Szaporábban lélegzik, közben a heréit simogatom. Hangosat nyög, kihúzza magát a számból felhúz, én pedig nagyon jól tudom mit akar. Finoman beleereszkedek a méretes szerszámába, élvezem ahogy kitölt,érzem hogy lüktet és az erek kidagadását is érzékelem, kába leszek.
Megragadja a csípőm és keményen tövig belém döfi magát, olyan mélyre, amilyen mélyre csak tudja, hangosan kiáltom a nevét, majd mozogni kezdünk, érzem hogy nem sokáig bírom, melleimet gyúrja masszírozza. Érzem hogy repít a csúcs felé, Ő is tudja hogy nem kell sok,három hatalmas döfés következik és remegő lábakkal élvezek el tőle.
Lihegve borulok rá, de tudom még nincs vége.
Átfordul, felhúzza a lábaimat és hátulról tolja nedves puncimba a csodálatos farkát.
Felnyög.
- Cica, olyan forró vagy. - mondja, én pedig csak nyögni tudok, érzem minden porcikámmal, egyre keményebben egyre durvábban mozog, és eszméletlenül élvezem szinte az ájulás kerülget.
De Ő csak mozog, és mozog, sikítok, a nevét nyögöm, és érzem nem sok kell és újra elélvezek.
Érzem neki sem kell sok, még pár csodálatos lökés és együtt jutunk a csúcsra egymás nevét nyögve. Elönt, érzem a forróságot, és hallom zihálást, a vér lüktet az ereimben. Mellém fekszik, magához húz, szemembe néz.
- Szeretlek Kicsim. - szólal meg. Mosolyog.
- Én is szeretlek. - mondom.
Csak fekszünk egymás mellett, nem tudom mennyi ideig, csak Ő létezik.
Majd érzem hogy keze vándor útra kel a combomat simogatja, bizsergető érzés, lángol a bőröm érintése nyomán....
Folyt..:)

fel