Egy szüzesség története

Sportingbet Regisztracios Bonusz

Elgondolkozva lépett ki a zuhany alól, észre sem vette, hogy egy ideje szájtátva bámulom a teste idomait az üvegtéglákon keresztül. Mikor fel pillantott arcomat elöntötte a pír, lesütöttem a szemem. Nevetés bukott ki belőle, oda lépett hozzám és felemelte a fejem. Kényszerített, hogy a szemébe nézzek, nem akartam, szégyelltem magam.
Kezemet megfogta és a farkához szorította. Próbáltam szabadulni, de nem engedte se ő, se a lában nem volt képes megmozdulni. Régóta játszadoztam a gondolattal, hogy milyen lehet a meztelen teste, csókjainak az íze és ami még jobban érdekelt, hogy milyen szerető lehet. Ott állt előttem, teljes meztelen valójában, haja vizesen lógott a szemébe,testéről minden vízcsepp legördülni készült. Lélegzet visszafojtva vártam mi fog történni.
Kezembe vettem a farkát, simogattam. Minden egyes érintésemre nőni kezdett, mire felbátorodva húzogatni kezdtem. Tetszett neki,élvezte hogy mennyire megbénulok a közelében. Keze elengedte az enyém és lassan hogy minden érintése ezer tűként égette a bőröm benyúlt a pólóm alá és kikapcsolta a melltartóm, majd egy könnyed mozdulattal mind kettőtől megszabadított. Kővé dermedtem és csak a farkát húzogató kezem tette a dolgát. Lehúzta a farmerom sliccét, lehúzta a térdemig majd hagyta hogy kibújjak belőle. Egy szál bugyiban álltam előtte kicsit félszegen. Tartottam tőle hogy nem fogok tetszeni neki, kezemet elvette kőkemény farkáról és azt akarta, hogy szabaduljak meg fehér bugyimtól. Lassan, nagyon lassan húztam végig a combomon, majd kiléptem belőle és félre rúgtam. Felvette a földről és megszagolta. Megdöbbenve álltam ott, de ahogy egyre mélyebbeket szippantott belőle úgy láttam még jobban elönti a vágy.
Végig nézett meztelen testemen és huncut mosolyra húzta a száját. Azt a szájat amit a testemen akartam tudni. Vágytam a csókjaira, vágytam az ízére, remegés futott rajtam végig amikor magához vont és megcsókolt. Édes volt a csókja, részegítően édes. Ujjai végig futottak a mellemen egészen le az intim régiókig, ösztönösen megfeszítettem a testem, lábaim összezártam. Annyit súgott csak a fülemben, hogy "Lazulj el, ígérem jó lesz!" Pár másodperc múlva lábaim szét nyíltak és ujjai a szemérmem körül játszadoztak. Olyan eufórikus érzés kerített hatalmába ami szét áradt a testemen, kiinduló forrása pedig a lábam között volt. Hatalmába kerített, megbabonázott. Akartam, vágytam rá, hogy magáévá tegyen. Az ölébe vett és bevitt a hálóba, az ágyra fektetett és végig nézet rajtam a szeme szinte szikrázott a vágytól. Szétnyitotta a lábaim és közé térdelt. Végig húzta két ujját az oldalamon ami mosolyt csalt az arcomra. Majd megnyalta a száját és a nedves ajkaival a mellemre tapadt,szívogatta megkeményedett bimbóim finoman harapdálta, körözött a nyelvével a keze addig puncimat cirógatta. A kis bejáratott izgatta mutató ujjával míg csiklóm a hüvelyk ujjával dörzsölgette. Hatalmas sóhajok, kéjes nyögések szakadtak ki belőlem és egy hirtelen pillanatban testem megfeszült majd olyan hirtelen el is ernyedt, egy pillanat alatt verejtékben úsztam. Rám nézett nagy komolyan és annyit mondott: "Életed első orgazmusa volt, de lehet még ennél jobb is,már készen állsz!" Csókot lehelt nedvben patakzó puncimra majd gyengéden betörni készült a vaginámba. Éles fájdalom hasított belém az első két három lökésnél és éreztem ahogy szivárog pár csepp vér. Nem érdekelt semmi csak újra és újra érezni akartam amit az előbb. Lassacskán a fájdalom megszűnt és egy különleges bizsergő érzés lépett a helyébe. Lábaimat a derekára kulcsoltam így mélyebben magamban érezhettem,ujjaim a karját karmolászták majd amikor gyorsított a tempón hátába mélyesztettem karmaim. Kitörni készült belőlem életem második orgazmusa, testem érezte miként feszül meg az Ő teste is. Tudtam, hogy most egyszerre élvezünk el ami be is következett a másodperc töredékén belül. Teste íjként feszült meg és hörgött egyet majd teljesen rám borult. Együtt ziháltunk egy két percig, izzadt testünk egymáshoz tapadt, homlokáról izzadság cseppek gördültek le. Megcsókolt és farkát készült kihúzni belőlem amikor megfogtam a karját "akarom még" csak ennyit voltam képes mondani.
Kiment fürdőbe ahol minden kezdődött és felfrissülve tért vissza. Elé térdeltem és csókjaimmal halmoztam el alsó testtáját ami annyi gyönyört nyújtott. Mikor készen állt a következő támadásra egyik kezével lefogta kezeim hogy ne tudjak hozzá érni míg másik kezével végig simított nőiességemen ami készen állt ismét hogy magába fogadja.
Már nem annyira gyengéden hatolt belém de extázisba hozott ez a vadság. Kis időn belül végig szaladt rajtam a harmadik orgazmusom is. Hasamra fektetett és így tett magáévá. Lassan majd egyre hevesebben folytatta, míg azt nem érezte, hogy közeleg negyedik beteljesülésem. Gyorsabbra vette a tempót és kéjes sikkantások közepette élveztem el majd utánam Ő is nyögdécselt és a fenekemre élvezett.
Annyit súgott a fülembe "Köszönöm, hogy én lehettem az Első!!" ezen az estén minden kérdésemre megkaptam a választ! Ő volt a Tökéletes Szerető!!!

fel