Első élményem lánnyal - a matektanárnőm 2.

Pasizási tanácsok

Forrt a levegő, alig hittem el, hogy ketten vagyunk én és a tanárnő. Elkezdte a mellemet szopni, én meg majdnem elájultam, anyámra gondoltam, mit szólna, meg az osztálytársaimra, ha tudnák, mit csinálok éppen. A szívem nagyon dobogott, majdnem kiszáradt a szám teljesen.
- Gyere, támaszkodj a falhoz, én meg jó keményre szívom ezeket a gusztusos kis, piros bimbókat. - Mert addigra a szívástól piros lett, mind a kettő, merev. Forróság vett körbe, meg fáztam is, a tanár nénim, benyúlt a bugyijába, és elkezdte magát simogatni, közben lefelé ment a puszikkal, a hasamra is hintett jó sokat. Égett is ott a bőröm, majdnem meggyulladtam.
- Levesszük a nacijainkat? - kérdezte, én meg csak mosolyogtam. Reszkető ujjakkal vetkőztem, de a bugyimat nem mertem levenni. Ő levette a tanga bugyiját, áttetsző rózsaszínt viselt. Jól láttam, csupa nedv, amikor félre hajította a bordásfal elé.

- Szereted a bordásfalat? - kérdezte, én meg mondtam, hogy nem annyira.
- Akkor most megszeretettem veled - jelentette ki, és odaterelt engemet. Hasamhoz nyomódott a bordásfal vastag rúdja, ő pedig mögém térdelt, éreztem csikiz a lehelete. Puszilgatni kezdte a fenekemet, mindkét felére, sok puszit hintett, majd finoman benyúlt a lábam közé, és elkezdett simogatni. Lassan guggolj le- kérte én is megpróbáltam haláli lassú iramban megtenni. Ahogy ereszkedtem, úgy nyomta mindjobban a csiklómat a tenyere, amit előre hátra mozgatott a nedveimtől lucskos pinusomon.

Amikor guggoltam egészen, benyúlt a nagyajkaim közé, és elkezdett ott körözni.
- Ujjazás? - kérdezte.

- Hát, jöhet, magamat is szoktam, nagyon vágyok rá.
Benyúlt először a mutatóujjával, ki be húzkodta, utána mellé fért a pinusomba a középső ujjai is.
- Nyúlj le nyugodtan, dörzsöld a csiklódat, úgy lesz a legfinomabb. úgyis tettem, masztiztam, Krisztina ujjazott. Nagyot élveztem, majdnem elterültem a végére, annyira finom volt.
Ezután a matek és torna tanár nénim megfordított és lefektetett a földre. Rám feküdt a szép testével, és megcsókolt, majd lejjebb csúszva alaposan kinyalt.
- Áááá. ez nagyon fincsi, most én magának, vagyis neked.
A szőke pina szépre volt borotválva, igen kívánatos nedves volt.
Nagyon féltem, de kívántam is, hogy megkóstoljam. Krisztina pinuskáját. Ő ujjazta magát, én pedig, kinyaltam. Furcsa volta sós íz, hasonlította ropiéra, meg a halkonzervére is talán egy picit.
Hát ez finom volt- mondta felállva. Csókolóztunk kicsit majd kimentünk, nehogy ránk zárják a sulit.
- Nem bántad meg? - kérdezte a szemembe nézve.
- Nem. Jó volt.

Furcsán éreztem magam egész nap, alig hittem, el magamnak, hogy mi történt. Nem mertem elmondani Marynek se. Gondolkoztam, hogy felhívom Katát a legjobb barátnőmet, de nem mertem.

Folytatása következik.

Csajozási tanácsok

fel