Gimis lányok
13. fejezet: A főiskolás srácok

Pasizási tanácsok

A főiskola csak pár saroknyira volt a moteltől, úgyhogy Pam és Cissy gyalog ment odáig. A nap arany fénye végigömlött a múzeumon. A lányok leültek a kis szökőkút szélére, és a vízbe lógatták a lábukat.
- Teljesen kitágult a seggem - súgta Cissy.
- És te még azt akartad, hogy Derek basszon seggbe - válaszolta Pam.
- Ketté is szakított volna.
- Hé! - kiáltott fel Cissy.
- Ez a pasi nem is adta meg a százasunkat! Az a mocskos vénember!
- Kit érdekel? - kérdezte Pam.
- Mindkettőnket jól megbaszott. Örülök, hogy nem kapott közben szívrohamot. Akkor aztán magyarázkodhattunk volna.

- Azok a főiskolás srácok minket néznek - mondta Cissy.
Pam felnézett. Három diák ült a szökőkút túloldalán, és a két lányt nézte. Pam kiemelte a lábát a vízből, és megpaskolta a csobogó felszínt, ahogy Cissy csinálta, amikor Jeff-fel találkozott. Le merte fogadni, hogy a srácoknak már kezdett keményedni a farkuk, úgyhogy rájuk mosolygott. A fiúk vették a lapot, és odajöttek.
Bemutatkoztak. Az első két fiú neve Dan és Ross volt. A harmadikat Mark-nak hívták, és mielőtt bármelyikük
észbekapott volna, elhívta a szobájába Cissy-t.
Pam nem nagyon foglalkozott a dologgal, mert Dan és Russ felajánlották, hogy elviszik Dan kisteherautójával kocsikázni.
- Menjünk! - mondta.

Tudta, hogy mit akar, és nem akarta játszadozással tölteni az idejét. Mezítláb ment végig a járdán, két oldalt pedig a két magas főiskolás srác kísérte, mint két testőr. A kisteherautóban is középre ült, a két srác közé, akik át is karolták.
- Tudok egy jó bozótos parkot - mondta a lány.
- Te aztán érted a dörgést - mondta Dan, és megcsókolta.

Mire a parkhoz értek, a srácok meztelenre vetkőztették Pam-et. A padlón térdelt a srácok előtt, és a farkukat
szorongatta. Mindkét srácnak vastag, húszcentis szerszáma volt, a végükről már csöpögött a langyos előnedv. Pam letörölte őket, aztán lenyalogatta az ujjait. A két srác úgy figyelte, mintha nem hinnének a szemüknek.

- Bárcsak az én gimimbe is ilyen csajok jártak volna... - mondta Russ.
- Te láttál már ilyen kis ribancot, Dan?
Dan csak a fejét rázta.

Leparkoltak egy elhagyatott helyen a fák között. A fűben tücskök ciripeltek. Pam figyelmesen nézte, ahogy a srácok levetkőznek.
- Ez nagyon izgató - suttogta magában Pam.

Visszamászott a két meztelen főiskolás srác közé. Felváltva csókolózott velük, ide-oda forgatta a fejét, és fürgén a szájukba nyomta a nyelvét. A két fiú finoman simogatta a mellét.
- Milyen aranyos kis ribanc vagy - mondta Dan.
- És milyen sima a bőröd!
- Mint a forró selyem! - tette hozzá Russ.
- Száz százalékig természetes.
Bedugta a kezét a lány combjai közé, és a középső ujját végighúzta a punci ajkak között. Aztán benyomta neki, és ujjazni kezdte.
- Hhíííí! - nyöszörgött Pam a két srác között. Russ ujjazása teljesen megőrjítette. Megfogta a két faszt, és fel-le mozgatta rajtuk a kezét, mintha kifejné belőlük a folyadékot.
- El fogok spriccelni, ha nem rakhatom beléd! - nyögte Dan. Felemelte Pam-et, a helyére csúszott, és az ölébe ültette a lányt.

Pam átölelte a srácot. A szemébe nézett, megcsókolta, a szájába nyomta a nyelvét, a srác meg közben szürcsölni kezdte a lány édeskés nyálát. Dan megint felemelte, és merev, ágaskodó farkára engedte. A lány puncija kitágult, a makk belécsúszott, és a lány lassan tövig ereszkedett rá.
- Óóóóó igeeeenn... - nyögte Dan. A farka vadul remegett Pam testében. Magához szorította erős karjaival, a lány melle a srác széles mellkasához nyomódott.
A srác megint megcsókolta, Pam pedig lovagolni kezdett rajta.
- Óóóóóó igggeeen... - sóhajtozott Pam, ahogy a nagy farok a testében csúszkált. Megtámaszkodott Dan vállán, és gyors, hosszú mozdulatokkal lovagolt. A mellei folyton a srác arcába csapódtak.
- Ez egy igazi szuka! - kiáltott fel Dan.
- Milyen szűk a puncid!

Pam felnevetett. Olyan szabadnak és boldognak érezte magát.
- Nagyon jó a farkad! - búgta.
- Még a golyóidat is érzem!
Amikor csak a srácra ereszkedett, a feneke a fiú spermától duzzadó golyóihoz csapódott, amiket már vastagon fedett a punci nedv.
- Lovagolj csak! - sóhajtotta Russ száraz törökkal. Végigsimított Pam hátán, aztán a popsiján, a végén meg benyomta a középső ujját a lány seggébe.
- Ez azzz! - sziszegte Pam; a segglyuka rászívta magát Russ ujjára.
- Tudom már, hogy hova fogom dugni a farkamat - mondta Russ. Kihúzta az ujját Pam fenekéből, aztán mögémászott, és benyomta a farkát a lány seggébe. A fura, szűkös hely ellenére sikerült teljesen behatolnia.
Pam lehunyta a szemét, és sikoltott egyet. A combja vadul remegett, mozdulatlanul tűrte, hogy a két fasz teljesen kitöltse.
- Óóó! Óóó! - nyögte nagyon halkan.
- Ez hihetetlen! - nyögte Dan.
- Érzem, ahogy a seggébe nyomtad a farkad, Russ! Érzem, hogy odabent valami kemény a farkamhoz nyomódik!
- Benne vagyok! - nyögte Russ.
- Olyan csúszós a segge, mintha kivajazták volna!

Belemarkolt Pam vállába, és ahogy csak tudta azon a szűk helyen, baszni kezdte a fenekét.
- Basszus - nyögte Dan, és erősebben kezdte kefélni Pam punciját.
- Ez aztán a tüzes ribanc!
Pam önkívületben vinnyogott a két izmos, izzadt testű srác között.
- Basszatok! Basszatooook!!
Az egész teste libabőrözött. Russ a fülébe nyalt, Pam pedig lihegve élvezte a különleges, extrém kényeztetést. Dan ráadásul a mellére hajolt, és szopni kezdte a bimbóját.
- Ez az! Igggeeen! - nyögte a lány.
- Basszatok meg!
- Úgy folyik belőle a lé, mint az olvasztott vaj - mondta Dan.
- Ha így folytatja, le fogok csúzni az ülésről.
- A kurva életbe! - kiáltotta Russ, miközben keményen baszta Pam seggét, és még meg is forgatta benne a farkát.
- Még sosem keféltem ilyen dögös csajt!

Pam nem bírta tovább. A két farok egyszerre mozgott ki-be a pinájában és a segglyukában, amitől majdnem kiugrott a bőréből. Az erei vadul lüktettek, a teste megfeszült.
- El fogok élvezni! - vinnyogta.
- El fogok élvezni!
- Én is! - nyögött fel Dan.
- Már nem bírom tovább!
- Szét foglak baszni te kis ribanc! - zihálta Russ.
- Szarrá fogom kúrni a segged! El fogok... el fogok...
Őrülten kefélte a lányt, a feneke közben folyton a műszerfalnak csapódott, de nem törődött vele. Hatalmas farka úgy fúródott a Pam testébe, mint valami csavarhúzó. Hirtelen nagyot rándult, és elárasztotta Pam seggét a spermájával.
- Áááááhhhhh!
- Ez az!!! - nyögte Pam.
- Engedd a popsimba!
Megrázta a fenekét, érezte, ahogy Russ nagy péniszéből a segglyukába áramlik, a forró anyag.
- Elélvezek! - kiáltotta Dan, és az egész teste rángatózott.
- Óóóhhhh!
Pam pinája rászorult a srác farkára. Dan teljes erejéből baszta a lányt, Közben úgy hörgött, mintha kínoznák. Aztán hirtelen ő is spriccolni kezdett. A spermája sűrű, forró sugarakban áramlott Pam puncijába.
- Óóóóóóó igeeeeeeeen!
- Ez nagyon jó! - nyögte Pam.
- Telebasztátok mindenemet! Ez az, ne sajnáljátok tőlem a gecit!
Nyögve vonaglott, lihegése betöltötte az egész fülkét. A testét szilárdan rögzítette a két forró, lüktető farok.
A srácok jó mélyen beléhatoltak, mintha legalábbis a száján akarták volna kinyomni a farkuk végét.
- Gimis kis ribanc!
- nyögte Russ.

A két srác fáradtan rogyott az ülésre, amit teljesen átáztatott Pam puncinedve. Lassan kicsúszott a két srác közül. Mindkét lyukából csöpögött a geci, és a combjára csurgott.
Russ kinyitotta az ajtót, Pam pedig kimászott a fűre. A két srác szótlanul követte. Mindhárman lerogytak a fűre, és csak úgy kapkodták a levegőt. Az esti hűvös levegő lehűtötte izzadt testüket.
- Már régen nem élveztem ilyen jót - mondta Russ.
- Teljesen kiürült a tököm!
- Ne is mondd - mondta Dan.
- Ez a csaj nagyon ott van!
Megcsókolta Pam-et, aztán arrébbgurult, és behunyta a szemét.

Pam még feküdt ott egy kicsit, aztán felült. A két srác fáradtnak tűnt. Végigsimított a szőrös, izmos combjukon, és örömmel érezte, ahogy megfeszülnek a keze alatt. Végigmérte a duzzadt golyókat és a félig kemény farkukat, amit még mindig vastagon lepett a nedve. Az imént élveztek el, de a golyójuk még épp olyan nagynak és erősnek tűnt, mint előtte. A kiscsaj bemászott Russ lába közé, és szopni kezdte a farkát.
- Óóó iggeenn!! - nyögött fel Russ, és széttárta a lábát, hogy Pam jobban odaférjen. A farka jó nagyra duzzadt Pam szájában, és a lány buzgón bólogatott rajta.
- Csináld csak, kicsim!

A srác a lány hajába markolt, de hagyta, hogy azt csináljon a farkával, amit csak akar.
Ez nagyon finom! gondolta Pam. És csak az enyém!
Megnyalta az ajkát, aztán megint rábukott az eres faszra, és teljes hosszában a szájába engedte. Még a golyókat is megsimogatta kicsit, és érezte, hogy erre megremeg a szájában a fallosz. Ahogy a makk végigszántott a torkán, még rá is próbált szorítani egy kicsit.
Russ fáradtan, félig lehunyt szemmel figyelte. Pam rámosolygott, már ahogy tudott így tele szájjal. A srác a tarkója alá tette a kezét, még jobban széttárta a lábát. Pam feje vadul járt fel-le a falloszon, a nyelve pedig csak úgy táncolt a húson. Érezni akarom a gecidet, üzente a fiúnak a tekintetével.

- Nesze! - nyögte Russ.
- Már nem bírom tovább!
A fenek összerándult, a háta megfeszült, előrehajolt, és jó mélyen Pam szájába nyomta lüktető, spriccelő farkát. A krémes anyag csak úgy ömlött a lány éhes torkába.
- Ez az, nyeljed!
Pam nyelte is, nem akarta, hogy akár egy csepp is kárba vesszen. A finom, forró anyag elöntötte a száját és a torkát, de ő próbálta mind lenyelni. Russ csak nyögdécselt, a feneke a füvet dörzsölte, a farka meg még mindig Pam szájába spriccolt.
- Szívjad, kicsim! Szívjad!

Mikor Pam végzett, átmászott Dan-hez, aki kimerülten feküdt mellettük. A farkán megint megjelent pár csepp előnedv. Pam bemászott a srác lába közé, és szopni kezdte a farkát.
- Szopjad, te kis kurva!
Pam pedig szopta. A jobb keze a combjai közé csúszott. Egyáltalán nem érzett már fáradtságot, vidáman ujjazta magát, miközben az erős, finom faszt szopta.
- Játssz a golyóimmal!
Pam a szabad kezével simogatni kezdte a srác teli zsákját. A fallosz megremegett a szájában, és Pam már érezte, hogy most már bármikor kitörhet belőle a geci. Nagyot szívott rajta, és megnyalta a makkot.
- Igggeeen! - nyögte Dan. Megragadta a lány fejét, és tövig nyomta a szájába a farkát.
- Ahhhhh!
- A farka megint megremegett, és kispriccolt belőle a sperma.
- Igyad csak!
Pam érzékeit teljesen betöltötte a geci aromája. Érezte, ahogy vastag sugarakban folyik le a torkán a forró, csúszós nedv. Dan szemébe nézett, és jó mélyen ujjazta magát közben, úgyhogy el is élvezett. Hatalmasat nyögött.

Russ mögé mászott. A lány még mindig lihegett, de a srác négykézlábra állította, aztán tövig nyomta a farkát a seggébe.
- Ez az, szívjad csak befele! - nyögte Russ, és elkezdte ki-be mozgatni a farkát.
- Te kis gimis ribanc!
Pam megmozgatta a fenekét. Minden egyes mozdulatba beleremegett, de tudta, hogy ez még csak a kezdet. Mint ahogy az eltelt pár nap is.

Hisz vár rá a főiskola.


VÉGE

Csajozási tanácsok

fel