Gimis lányok
2. fejezet: A pihenés órái

Pasizási tanácsok

Pam a fiatalember farkát bámulta. A srácnak szőrös volt a melle, szőrös volt a hasa, és mindenütt kidudorodtak az izmai. Nagy, súlyos, lecsüngő golyói voltak. A srác rávigyorgott, és meglengette a farkát. A lány egy végtelennek tűnő pillanatig a faszt bámulta, és hirtelen megijedt. Az a srác meg akarja dugni! Újra keményre akarja szopatni a farkát, hogy aztán megbaszhassa vele!
- Haza akarok menni - jelentette ki.
Jeff ledermedt.
- Most komolyan beszélsz?
- Haza akarok menni - ismételte Pam.
- Most azonnal - tette hozzá, és szedegetni kezdte a ruháit.
- Gyere, Cissy, öltözz.
Cissy odagurult hozzá, mintha valami hosszú álomból ébredt volna fel. Egy kis sperma még mindig ott pihent az orrocskáján.
- Mi? - nyögte.
- Hazamegyünk - mondta Pam.
- Most azonnal. Úgyhogy öltözködj.
- Csak nyugodtan - vette fel Jeff is a farmerját.
- Én már megkaptam, amit akartam.

Jeff öt perccel később kitette a lányokat egy gyorsétteremnél, közel a lakásukhoz. Lefirkantotta egy papírra a telefonszámát, és odaadta Cissy-nek.
- Amikor telefonálsz, vigyázz, nehogy a szobatársammal beszélj helyettem - mondta.
- Az a srác tényleg gyorslövetű. Észre sem veszed, és bármire rábeszél. Nem akarom, hogy az én területemre tévedjen.
Pam-nek is oda akarta adni a számát, de a lány visszautasította. A srác felnevetett, és a fejét csóválta.
- Jössz te még az én utcámba - mondta.
- Meglátod, könyörögni fogsz érte. Akárcsak a többiek.
Kicipzárazta a sliccét, elővette kemény farkát, egy párszor ráhúzta a fitymát.
- Na mit szólsz, szivi? Még van egy kis időnk!

Pam kivágta az ajtót. Szó szerint ki kellett rángatnia Cissy-t a kocsiból, mert a szőkeség megint rá akart hajolni a férfi farkára, hogy megint leszopja ott helyben, a parkolóban. Jeff tovább húzogatta a farkát, és mielőtt Pam becsukta volna az ajtót, egy pillanatra elbizonytalanodott. Még egyszer végignézett a srácon, akinek a farkából megint előbukkant egy csepp.

Jeff megnyalta az ajkát.
- Nagyon finom, Pammy kicsikém, megkóstolod? Akarod, hogy a puncidba csúsztassam?
Pam jó erősen bevágta az ajtót. Ahogy Jeff nevetve elhajtott, Cissy integetett neki:
- Szia, Jeff, szia!

A két lány elsétált a sarokig, Cissy-ék házához. Pam ekkor döbbent rá, hogy Cissy folyamatosan beszél hozzá, de ő egyáltalán nem is hallotta.
- Mi? - kérdezte.
- Nem hiszem el! - kiáltotta Cissy.
- Nem hiszem el, hogy tényleg leszoptam!
- Ne olyan hangosan!
- Leszoptam! A torkomra küldte a krémjét, én meg lenyeltem! Akarod tudni, hogy milyen ízű volt?
- Nem! - mondta Pam.
- Ne kiabálj, légy szíves! Mindenki tudni fogja a környéken!
- Nem érdekel! - mondta Cissy.
- Annyira jó érzés volt, mintha repültem volna! Még mindig érzem a számban azt az erős, sós ízt! - megnyalta az ajkát, és nyelt egyet.
- Nagyon felizgatott!
- Te bolond vagy! - nyögte Pam.
- Nem tudom elhinni, amit műveltél! Még jó, hogy valahova máshova be nem dugta neked!
- Mégis hova?
Pam elvörösödött.
- Csak annyit mondok, szerencse, hogy még mindig szüzek vagyunk!
- Én még szűz vagyok? - kérdezte vigyorogva Cissy.
- Nem teljesen - felelte Pam.
- De lényegében igen. Részemről én teljesen érintetlenül várom a jövendőbelimet.
- Nem teljesen - mondta Cissy.
Pam még jobban elvörösödött.
- Dehogynem!
- Úgy érted, a puncinyalás nem számít?
- Nem - vágta rá Pam. Kicsit vonakodott beismerni, hogy tényleg kinyalta Cissy punciját.
- Akkor van kedved megismételni? - kérdezte Cissy.
- Megőrültél? Soha!

Közben Cissy-ék házához értek.
- Be akarsz jönni? - kérdezte Cissy.
- Nem, köszi, inkább hazamegyek és megfürdök.
- Együtt is fürödhetnénk - felelte Cissy.
- Te tényleg meghibbantál! - mondta Pam, és hazaindult. De még egyszer visszafordult.
- Add ide azt a papírt, amit a pasitól kaptál.
- Minek?
- El akarom égetni.
- De irigy vagy! - kiáltotta Cissy, és felszaladt a lépcsőn.
- Neked is oda akarta adni a számát, de nem akartad elfogadni. Ez az enyém, nem adom!
Azzal bement a házba, és becsukta maga után az ajtót.

Amikor Pam hazaért, az anyukája vacsorát főzött a konyhában.
- Milyen volt a múzeum, kicsim? - kérdezte.
- Remek - mondta Pam.
- Nagyon kifáradtál a sok gyaloglástól?
- Hát eléggé - felelte Pam.
- Megyek, és megfürdök.
- A vacsora egy óra múlva kész - mondta az anyukája.
- Nehogy elaludj a kádban!

Pam bezárta a szobája ajtaját, és levette a ruháit. Az ágyával szemben egy hatalmas tükör volt a falon, amiben egész testét végigmérhette. Leült az ágyra, széttárta a lábait, mintha csak talajgyakorlatra készülne. Lefeszítette a lábfejét, ahogy Cissy csinálta a szökőkútban. Gyakran nézegette így magát meztelenül a tükörben, elképzelte, hogy hogyan pózolna a férjének. A jövendőbelije pont azt látná, mint amit ő most a tükörben.

Megsimogatta a mellét. Mintha megnőttek volna. Még mindig nem voltak olyan nagyok, mint Cissy-é, de sokkal formásabbak lettek, mint azelőtt, és a bimbók is jobban meredeztek.
Megfeszítette a hasát, és mosolyogva nézte vékony alakját. Kétségkívül jobb teste volt, mint Cissy-nek, annak ellenére, hogy szőke barátnőjének sokkal nagyobb, kerekebb feneke és nagyobb melle volt.

Hanyattfeküdt az ágyon, szétterpesztette a lábát, lenyúlt, és széthúzta a punciajkait. A finom hús az ajkak között máris vörös volt. Égő lenne, ha Cissy mehetne hamarabb férjhez, és kúrhatna hamarabb. S ahogy mostanában Cissy viselkedett, biztos hamar meg fogják baszni. És ráadásul az a Jeff! Ilyen tenyérbe mászó pasast még életében nem látott.

Megremegett, és mintha a puncija is összehúzódott volna. Nem bírta elképzelni magában azt az erős, illatos faszt. Talán nem is férne a puncijába. Lehet, hogy a srác farka valami túlméretezett mutáció eredménye. Ekkora farok nem is létezhet. Az indián harcos farka a múzeumban éppen jó lett volna, de Jeff-é már túl nagy. Hogy tudta Cissy egyáltalán a szájába venni?

A gondolat, hogy Cissy leszopta Jeff farkát, undorítónak tűnt. Hogy tehetett Cissy ilyet? Már a szaga is olyan furcsa volt. Hát még milyen lehetett az íze! És Cissy még a folyadékot is kiszívta a srác farkából, sőt, le is nyelte! Hihetetlen!

Pam észrevette, hogy a puncija elkezd nedvesedni. Már a lepedőt is kezdte átáztatni. A csiklója megkeményedett, a hegye kikukucskált. A punci kezdett remegni, lüktetni, időről időre össze is húzódott. Egy forró nedvpatak lecsorgott a fenekére.
Muszáj volt magához nyúljon. Tövig feldugta a középső ujját, és halkan felnyögött.
Baszd meg, Cissy! Baszd meg, Jeff! Most aztán muszáj lesz maszturbálnia. Nem akart maszturbálni. Alig két napja elégítette ki magát, és máris újra meg kell tegye. Próbált minél kevesebbet maszturbálni, de mostanában egyre gyakrabban került rá sor. Mintha egyszerűen nem bírna magával. És ez persze mind Cissy hibája, hiszen mostanában csak a srácokról bírt beszélni.

A lány hanyattfeküdt, megtámasztotta magát a bal könyökével, és feltartott fejjel figyelte a tükörben, ahogy a középső ujjával a puncijában matatott. Olyan érzés volt, mintha belülről égetné valami. Az ujját elöntötte a puncilé, már az illatát is érezte. Kihúzta, a szájához emelte, és tisztára nyalogatta.
Ez ám az igazán kurvás! Ráadásul olyan íze volt, mint Cissy-ének.

Visszadugta az ujját a puncijába, és ki-be kezdte húzogatni, de úgy, hogy közben a csiklójához is hozzáérjen. A puncija ütemesen húzódott össze, mintha már tényleg baszná valaki.
- Kinyaltam Cissy pináját! - suttogta, mintha csak most tudatosulna benne, hogy mit tett. Feldugtam neki a nyelvemet, gondolta. Kinyaltam. Lenyeltem a nedvét. Szoptam a csiklóját. És jó ízű volt!

Felsikoltott. A mellei fel-le mozogtak, ahogy lihegett, a jobb keze a combja között dolgozott. Látta, hogy a szeme kezd elhomályosulni, kezdte elönteni a gyönyör. Valahogy így nézett ki Cissy is, amikor Jeff nagy, finom farkát szopta.

Hogy ebből a Cissy-ből micsoda kis kurva lett! Hogy válhatott a legjobb barátnőmből egy ilyen mocskos, undorító kis kurva? Cissy leszopott egy faszt! Hihetetlen! Lenyelte egy férfi gecijét! Pam hallott már pár ilyen dolgot a suliban a lányoktól, de sosem hitte el. De ma végignézte, ahogy a legjobb barátnője leszopott egy faszt!
- Rohadt kis ribanc! - suttogta Pam.
- Mocskos kis kurva!

Összeszorította a fogát, és egyre gyorsabban mozgatta ki-be a középső ujját a puncijában. Olyan gyorsan és durván ujjazta magát, hogy minden lökésbe belesikoltott. Rápillantott az arcára a tükörben, és elképzelte, milyen látványt nyújthatott Cissy combjai között. A nyelve kicsúszott, belenyalt a levegőbe, a melleire egy kis nyál csöppent.
- Nagyon finom volt! - suttogta. - Mmmm... nagyon ízlett a puncid!

Behunyta a szemét, és eszébe jutott, hogy Cissy hogyan szopta Jeff-et, hogy a srác hogyan hörgött, és hogy Cissy hogyan dorombolt. Nyeld le, mondta Jeff, aztán jó mélyen a szőke lány szájába nyomta a farkát, és beleengedte a magját. Cissy felnevetett. Hogy nyelte a gecit az a kis kurva! Ráadásul úgy felizgult, hogy Pam arcába spriccolt a puncija.

- Óóó, Cissy! - dőlt Pam hanyatt az ágyra. A háta megfeszült, a combjai remegtek, a feje ide-oda mozgott. A puncija vadul lüktetett a finom kis ujja körül.
- Óóóó igeeeen!
A puncija vadul kilövellt, a lé végigfolyt a fenekén, és átáztatta a matracot. Mintha fiatal testének minden sejtje lüktetett volna. Addig ujjazta magát, amíg a puncija összehúzódásai meg nem szűntek, és amíg a testét elöntő szükség le nem csillapodott. A háta megint ellazult, és teljesen ellazult a matracon. Kihúzta az ujját a puncijából, és már a lába sem feszült annyira. Halkan felnyögött, és végigsimította a mellét.

Ez már nagyon kellett, gondolta. Azok után, ami délután Jeff furgonjában történt, meg kellett tennem. Megérdemeltem!

Egyenesen a fürdőszobába ment, megeresztette a forró vizet, aztán visszament a szobájába, és felszedte az ázott lepedőt. Aztán visszament a fürdőbe, és egy hosszú fürdéssel lemosta magáról az izzadságot, és kipihente mindazt, ami délután vele történt. Most, hogy megadta a puncijának, ami jár, a dolgok visszatérhetnek a normális kerékvágásba Nem is érdekelte, hogy mit csinál Cissy. Ezentúl nem foglalkozik már ilyen dolgokkal. És hetente legfeljebb egyszer fog maszturbálni. Sőt, lehet, hogy csak kéthetente. De az is lehet, hogy teljesen abbahagyja.

Csajozási tanácsok

fel