Gimis lányok
8. fejezet: A fiú a könyvtárból

Pasizási tanácsok

Pam másnap reggel az iskolában észrevette, hogy a fiúk az osztályban és a folyosón furán néznek rá. Volt, aki vigyorgott, volt, aki kacsintott, mintha tudnák, hogy már nem szűz többé. Ahelyett, hogy figyelembe sem vették volna, mint általában, és ahelyett, hogy undorodva elfordult volna tőlük, mint általában, ma Pam kifejezetten élvezte a helyzetet. A szeme folyton a farmerükben dudorodó farkukra tévedt.

Honnan tudják? tűnődött Pam. Valahogy más vagyok, mint pénteken. Biztos érzik, hogy megbasztak, és ők is megkívántak.

- Ezek a srácok mindig is meg akartak kefélni minket - mondta Cissy az ebédnél. A két lány az ebédlő legeldugottabb asztalánál ült.
- Ne olyan hangosan - mondta Pam, és körülnézett, hogy valaki meghallotta-e.
- Csak sosem vetted észre - folytatta zavartalanul Cissy.
- De én igen. Mindig is így néztek rám. Ha akarnánk, mindegyikkel lefekhetnénk.
- Valahogy rájöttek - mondta Pam, mert nem akart válaszolni Cissy pajzán mosolyára.
- Mintha olvasni tudnának a fejünkben, vagy ilyesmi. Hidd el, tudják, hogy megbasztak minket a hétvégén.
- Lehet, hogy kicsit furán járunk ma - mondta Cissy.
- Még mindig sajog a testem Jeff torpedózásától.
- Te mindig furán jársz - felelte Pam.
- De én ugyanúgy járok, mint eddig.

Cissy leejtette a villáját, majd’ kigúvadt a szeme.
- Odanézz!
- Hova?
- Oda! - mondta Cissy. - Az automata mellett van az a vörös hajú srác. Jack, akit tegnap leszoptam a bokrok mögött.
Pam csuklott egyet. Nem szívesen vallotta be, de a srác tényleg ismerősnek tűnt, ráadásul éppen őt és Cissy-t nézte. Sőt, a srác asztalánál minden fiú feléjük fordult.
- Mondtam, hogy furán néznek ránk - mondta Pam.
- Ez a kis köcsög mindenkinek elmondta a suliban, hogy mit műveltünk a parkban. Most mihez kezdjünk?
- Mindig ilyen semmiségek miatt aggódsz - mondta Cissy, és bekapott egy kis sült krumplit. Az arcára csurgott egy kis olaj, de nem vette észre, mert még mindig a srác asztalát bámulta.
- Lehet, hogy ez lesz a mi nagy lehetőségünk.

Pam a könyvtárban tanult, mikor egy magas, izmos srác ült le vele szemben az asztalhoz. Lazán rágózott, és noha Pam csak a könyveire figyelt, biztos volt benne, hogy a fiú őt nézi. Pár perc múlva elő is kapott egy papírt, ráfirkantott valamit, és odatolta Pam elé.
Pam nem nyúlt a papírhoz, így is látta, hogy mi van rajta. A srác azt akarta, hogy Pam leszopja.

Pam elvörösödött. Körülpillantott, hogy valaki más is észrevette-e, hogy mi van a papírra írva. Szerencsére senki sem figyelte őket, sőt, még a sólyomszemű könyvtársnő sem látszott sehol.
- Gyere! - suttogta a srác.
- Nagyon finom lesz! - És az asztal alatt a lány combjához szorította a lábát.

Pam ránézett. Teljesen elvörösödött. A srác az egyik focista volt, ráadásul nem is nézett ki rosszul.
- Jó nagy - suttogta. - És már nagyon tüzes, csak rád vár.

Pam összezárta a lábait. Kezdett benedvesedni. Igaz, hogy az éjszakát maszturbálással töltötte, de mára csak még kivánósabb lett. A szombat esti kalandja óta állandóan fel volt izgatva. Végigmérte a futballistát. Megpróbálta elképzelni, hogy milyen lehet a farka, milyen lehet az ajkai közé venni, milyen lehet az íze...

A srác elmosolyodott, mintha tudná, hogy Pam mire gondol.
- Kint találkozunk - suttogta, és feltápászkodott a székéből.

Pár perccel később Pam remegő lábbal ért a folyosóra, ahol a focista már várta. Ott állt az ivókútnál, és mikor meglátta a lányt, csak bólintott egyet. Pam szinte kábulatban sétált oda hozzá, mellei megduzzadtak a blúza alatt, a szíve olyan hevesen vert, hogy a saját gondolatait sem hallotta.
- Úgy hallottam, nagyon jól szopsz - suttogta a fiú. - Gyere velem.
Átkarolta Pam-et, és végigkísérte a folyosón. A lány nem is foglalkozott vele, hogy a srác hova viszi. Felmentek pár lépcsőn, át valami sötét folyosón, le egy hátsó lépcsőn, át egy másik folyosón, és végül egy kis szobába értek. A srác felkapcsolta a villanyt, aztán gondosan becsukta az ajtót. A szobát tisztítószerek szaga járta át. A sarokban seprű és felmosó rúd állt, a vödör a fal mellett állt.

A srác megfogta Pam mellét, és megsimogatta a blúzon át. A lányon nem volt melltartó.
- Micsoda mellek! - sóhajtott fel a focista, és kigombolta a lány blúzát. Olyan gyorsan dolgozott, hogy az egyik gomb le is szakadt, és a padlóra gurult.
Pam úgy lihegett, mintha eddig kocogott volna.
- Csak finoman! - jelentette ki.

A srác levette róla a blúzt, és végigsimított a mellén és a karján. Pam mellén izzadságcseppek jelentek meg, és a bimbói mintha maguktól csusszantak volna a fiú ujjai közé. Pam felnyögött, a puncija összehúzódott. A srác lehajolt, és a szájába vette a lány egyik mellbimbóját, ettől Pam majdnem elélvezett.
- Óóóó... - sóhajotta. Megpróbált kicsúszni a srác kezei közül, de a focista gyorsabb volt, és a nyelve végigszántott Pam mellén.

Teljesen a szájába szívta a cicit, közben meg úgy dörmögött, mint egy kutya. Pam puncijából szivárogni kezdett a nedvesség. Lassan átáztatta a bugyiját, és kifolyt szoknyája alatt a combjára. A srác alányúlt, keze felcsúszott a combjain, és az egyik ujját a puncijába fúrta.
- Óóóóóóóóóó... - vinnyogott Pam. A jóképű focista meg csak szopogatta a mellét, és ujjazta a punciját. A lány lábujjai összeszorultak a cipőben. A puncijában matató ujj minden mozdulatára nyögött egyet.

A srác kihúzta belőle az ujját, és figyelmesen vizsgálgatni kezdte. Megszagolta, aztán a szájába dugta, és lenyalta.
- Nincs is jobb a fiatal puncinál - sóhajtotta. Levette a pólóját; épp olyan izmos és erős volt, mint Jeff vagy Derek. Levette a sportcipőjét és a farmerjét is. A nadrág alatt nem volt semmi, úgyhogy ott meredezett Pam előtt a hatalmas, lüktető, csöpögő fasz.

Büszkén rántott rajta egy párat, Pam pedig megérezte a fasz finom, izgató illatát. Ő is megfogta forró, nedves makkot.
- Akarod, mi? - kérdezte a srác.
- Te aztán ráindultál! Na vegyük ezt le rólad! - mondta, és kihámozta Pam-et a szoknyájából és a bugyijából.

Pam az izmos fiúhoz simult, és a hasához szorította a farkát. A srác átölelte, Pam pedig úgy érezte, mindjárt elolvad.
- Nagyon jól nézel ki így pucéron - mondta a srác.
- Fogadjunk, a farkam is ilyen jól mutatna a szádban.
Kiengedte Pam-et a kajai közül, és térdre irányította. Az arcához emelte a farkát, és az ajkára kente az elő nedvét.
Pam sóhajtott, ide-oda mozgatta az arcát, hogy kiélvezhesse a nagy, eres szerszám érintését. Olyan forró és vastag volt, bársonyosan sima és mégis kőkemény. A srác felemelte a farkát, és a golyóit nyomta a lány arcába.
- Nyald meg a golyóim, szivi!
Pam meg is nyalta, pont úgy, ahogy Cissy nyaldosta Jeff golyóit egy nappal korábban. A sós, férfias illat nagyon felizgatta, és muszáj volt magához nyúlnia.

A srác a szájába nyomta a makkját.
- Szopogasd a végét! Tisztítsd meg szépen!
Pam rácuppant a srác csillogó makkjára, amin a nedv úgy nézett ki, mint a méz, de az íze kissé kesernyés volt. A lány szopni kezdett, a nyelvével meg a makkon táncolt. Az előnedv finom sugárban csorgott a szájába. A srác megfogta Pam fejét, és mélyebben a torkára erőltette a farkát.
- Te aztán szereted a faszt! - mondta. - A többi csaj csak a felét tudta bekapni. Ez az, szopjál csak!

Pam keményen megszívta a dákót. A srác kezdett előre-hátra mozogni a szájában, és Pam valahogy azt is érezte, ahogy a fityma a makkon csúszkál.
- Ez nagyon jó! Te aztán tudsz szopni! És én még azt hittem, te is egy olyan jó kislány vagy, aki hozzá sem ér a faszhoz. Úgy szopsz, mint egy profi!

Pam felnyögött, és tovább bólogatott. Ki akarta szívni a gecit a srác vastag, lüktető farkából. A nyelvével a fallosz alját simogatta, próbálta siettetni a kilövellést, mert már nagyon vágyott a golyók összehúzódására, és az anyagra a szájában. Miközben a srácot szopta, a saját punciját is kényeztette. Készen állt rá, hogy amint a srác spriccolni kezd, ő is elélvezzen.

A fiú úgy baszta a száját, mintha egy punci lenne. Lehunyta a szemét, teljesen kihúzta a farkát Pam szájából, aztán tövig nyomta vissza, de úgy, hogy a makkja már a torkát verdeste. A nyál úgy folyt Pam arcán, mint odalent a punci nedve. Ráadásul ugyanúgy cuppogott a fasz a szájában, mint ha a punciját baszta volna. Érezte, hogy a fasz minden lökésnél egyre vastagabb és keményebb lesz.

A srác alig állt már a lábán, ide-oda forgatta a fejét.
- Nagyon jó nyelved van, szivi, szopjál csak! Basszus!
Pam nyögve szopott tovább. A feje lüktetett, az ajka sajgott. Nyelte az elő nedvet, az ujjai pedig a csöpögő puncijában matattak. A spermádat akarom! gondolta. Le akarom nyelni! Engedd kis szépen, nagyfiú! Tüzelj már! Közben a bal keze finoman simogatta a srác golyóit.
- Ahhhhh! - nyögte a fiú. - Nesze!
Keményen rászorított a lán fejére, és tövig nyomta a szájába a farkát, amit elkezdett remegni és spriccelt belőle a sperma. Elöntötte Pam torkát, és akadálytalanul csurgott le rajta.

Pam nagyon boldog volt. A száját teljesen kitöltötte a lüktető fasz, érzékeit elöntötte a friss sperma íze és illata. Nagyokat nyelt, a puncija összeszorult az ujja körül, és ő is elélvezett. Összezárta a lábait, és csak remegett.
- Óóóóh, kicsim! - nyögte a srác.
- Élvezz velem! Ooohh...
- Mmmmm! - nyögte Pam, és tovább nyelte a forró spermakortyokat. minden egyes kilövellésre összehúzódott a puncija. A nedvei lefolytak a combjára, az ujja meg vadul kavart odabenn.

A srác elkezdett zihálni, minta fájdalmai lennének, és kirántotta a farkát Pam szájából.
- Az élvezés után már túl érzékeny - mondta.
- De ez nagyon jó volt!

Pam visszaült. Jobb keze még mindig a puncijában matatott, az orgazmus utolsó hullámai most járták át a testét. A srác félkemény farka ott lógott az orra előtt, mint egy nagy darab szalámi. A lány kicsit előrehajolt, és megcsókolta a makkot, amit félig beborított a fityma.
- Te aztán szereted a faszt! - mondta a srác. Megfogta a farkát, és kirázta belőle az utolsó cseppeket is.
- Nagyon felizgattál, folytathatjuk is.

Pam szégyenlősen elmosolyodott. Nem akart mondani semmit, de látszott rajta, hogy készen áll a folytatásra.
A srác felhúzta a padlóról, megcsókolta, megfordította, és megpaskolta a fenekét.
- Hajolj be! Ez az, nyomd ki azt a csinos kis popsidat.
Pam megfogta a kagyló szélét, és ráhajolt. Kicsit megmozgatta a fenekét a srác előtt. A lábain végigfolyt a puncijából csorgó nedv.

- Micsoda gyönyörű segg! - nyögte a srác.
- Most aztán szét fogom kúrni a segged, szivi!

Csajozási tanácsok

fel