Gimis lányok
9. fejezet: A hátsó bejárat

Pasizási tanácsok

- Hát csináld! - mondta Pam, és kinyomta a popsiját.
- Bassz meg!
- Mmmm, te aztán tüzelsz - simított a srác végig a lány lábán folyó patakocskán.
- Nagyon izgató vagy, mint egy igazi kis kurva!

Végignyalt Pam nedves fenekén, aztán a farkára kent egy kicsit a lány nedveiből.
- Bassz meg! - búgta Pam, és megrázta a fenekét. Már nagyon vágyott a srác hatalmas farkára.
- Még sosem láttam ilyen dögös kis kurvát. Szeretnéd, ha seggbe kúrnálak?
- Igen... - sziszegte Pam, és már kezdett olyan hangokat kiadni, mint Cissy.

A srác megfogta a lány seggét, és a combjai közé emelte csúszós farkát. Végighúzta a puncin, de ettől Pam összezárta a combjait, és felnyögött.
- Óóóó, igen.... - nyögte.
- Jó nagy farkad van!
- Neked meg gyönyörű a segged! - nyögte a srác.
- Szereted hátulról?
- Igen! - vágta rá Pam, pedig még csak Derekkel kefélt, vele is csak szemtől szemben. ez a póz most nagyon bejött neki, alig várta, hogy a srác hátulról beléhatoljon.
- Bassz meg!

- Így is el tudnák élvezni... Beengedhetném a lábad közé. Annyira sima és forró a bőröd!
Pam a srác izmos hasának nyomta a fenekét.
- Basszzzz!
- Oké! - kiáltotta a srác. Kihúzta a farkát Pam combjai közül, és a puncijához illesztette. Aztán egy mozdulattal feljebb emelte, Pam popsijához, és végighúzta a két kerek félgömb között. Pam segglyuka összehúzódott.
- Ezt szereted, mi? Te kis kurva!
- Igenn - nyögte Pam. - Döfd belém a farkad!
A srác a forró segglyukhoz nyomta a makkját. Pam izgatottan várta, hogy most mi lesz. A puncija ütemesen húzódott össze.
- Bassz meg!

A srác keze Pam derekára szorult. Finoman a lány seggéhez nyomta a farkát, és a szűk kis lyuk meg is nyílt előtte.
- Mit csiná...
- Igeeeen! - kiáltotta fel a srác, és tövig nyomta a farkát a lány seggébe.
- Ahhhh!
Pam megint felnyögött. Már teljesen a srácra bízta magát.
- De szűk a segged! - nyögte a fiú, és jól megpörgette a lányban a farkát. - Jaj, kicsim, milyen szűk a segged!
- Mit... mit művelsz?
- Tudod jól, kicsim, megbaszom a seggedet!
A fiú előrenyúlt, és megfogta Pam mellét. A lány már csillagokat látott. A puncija vadul lüktetett, a segglyuka teljesen rászorult a srác farkára. Jobb kezével elkezdte simogatni a punciját. Még mindig nem hitte el, hogy ez tényleg megtörténik vele. Erre még álmában sem gondolt volna. De már túlságosan beindult ahhoz, hogy leálljon. A srác farka a seggében fájt egy kicsit, de nagyon élvezetes volt. Az ujjai ki-be jártak a puncijában, és vinnyogva fogadta a focista kemény lökéseit.
- Ez az! - kiáltotta a srác, ahogy hatalmas farka ki-be járt a lány seggében.
- Nagyon jó a segged, te ribanc! Még sosem basztam ilyen szűk seggű csajt! Basszus, le kell lassítanom, nehogy elélvezzek!

Visszanyúlt a lány hasához, és lelassított.
- Csak finoman - mondta, és lassan húzogatta a lány seggét a farkán.
- Ez nagyon jó érzés!

Pam szemét elborította a könny. Meztelen testének minden sejtje lüktetett. Nyögdécselve tűrte, hogy a srác lassan ki-be mozogjon a seggében, közben jobb kezével a punciját simogatta. Nedvei sűrű szirupként folytak a combjára. A srác farka olyan volt, mint egy forró, olajos kígyó.

- Bassz meg! - sóhajtotta jó hangosan. Az élvezet szinte megrészegítette.
- Óóóóóóóóó bassz!
Hiába igyekezett a srác lassan és egyenletesen mozogni, Pam vadul körözni kezdett a seggével, szinte beszívta magába a hatalmas faszt.
- Basszus! - nyögte a srác.
- Szét foglak baszni, aztán meg ájultra nyallak!

Szorosan átölelte a lányt, és keményen kefélni kezdte. Olyan erővel mozgott a fenekében, mintha a makkját Pam száján akarná kidugni.
- Ahhhh! Ahhhh! Igeeeeeen!
- Ez az! - sziszegte Pam, és megforgatta a fenekét. A farok igazi elektromos töltésként csapódott belé újra meg újra, ujjai közben a punciját repítették a gyönyör felé.
- Bassz meg! Bassz meeeeeeeg!

A srác felnyögött, mintha valaki korbácsolná. Kemény combjai Pam seggéhez feszültek, már tövig a lányban járt a farka. Pam mellei úgy mozogtak, mint a vízzel töltött lufik, fejét ide-oda forgatta, a haja a srác arcába csapódott. Erre a srác elkapta, hátrahúzta a hajánál fogva, ettől Pam háta kifeszült, és még jobban kinyomta a fenekét. Segglyuka könyörtelenül rászorult a srác farkára. A fiú utolsó erejével baszta, aztán belérobbant.
- Uhhhhh! - hörögte vadul, és az egész teste belerándult.
- Ahhhhh!
- Igen!!! - búgta Pam. Szemei előtt elsötétült a világ, a forró sperma a seggéből a puncijára csorgott.

Pam és a focista egyszerre mozgott, mint egy táncospár. A testük ugyanabban a ritmusban élvezte, ahogy a gyönyör hullámai kirobbannak a nemi szerveikből, és végigszántanak az izmaikon. A srác farka minden kilövellésbe belerándult, szinte a levegőbe emelte a lányt. Pam érezte, ahogy a geci forró patakokban önti el belülről a testét. A segglyuka ritmikusan húzódott össze, úgy szopta a faszt, mintha a szája lett volna, és minden cseppnyi spermát kiszívott belőle.

A srác fáradtan húzta ki a farkát. Pam segge pár másodpercig nagyra nyíltan lüktetett, aztán szépen lassan bezárult. A srác gyorsan beledugta az egyik ujját, és a popsi tökéletesen magába szívta. Egy kicsit még ujjazta, míg az orgazmus utolsó hullámai is el nem csitultak.
- Micsoda segg! - mormolta a srác.
- Még sosem basztam ilyen szűk segget!
Letérdelt a lány mögé, és csókolgatni-nyalogatni kezdte a fenekét. Bele is harapott a csodás félgömbökbe, aztán rátért a puncira, és beledöfte a nyelvét. A lány nedvei az arcára és a nyakára csorogtak, de nem törődött vele, lefetyelte tovább, mintha szomjas lenne.

Pam hátranyúlt, megragadta a srác fejét, és a lába közé húzta.
- Mmmmm! - mormotla a fiú.
- Mmmmm Mmmm!
Addig szopta-nyalta Pam punciját, míg az arcába nem élvezett. A finom krém igazi mézként folyt a nyelvére, Pam pedig ész nélkül dörzsölte punciját a srác szájához.

Csajozási tanácsok

fel