Megdugtam a nővéremet

Pasizási tanácsok

Amikor anyu és apu elmentek pár napra megünnepelni a házassági évfordulójukat, egyedül maradtunk otthon a nővéremmel. Nem volt semmi gond, mindenki tette a dolgát, a másikat nem zavarva. Egészen aznap estig. Leültem a kanapéra, és néztem a tévét, de egyáltalán nem érdekelt, amit mutattak. Hirtelen erős vágyat éreztem a szexre. Megfordult a fejemben egy pillanatra, hogy megdugom a nővéremet, de inkább visszafogtam magam. A maszturbálásnál maradtam.
Már épp húztam volna le a gatyámat, amikor bejött a nővérem (Szilvi).
Nem bírtam ellenállni. Olyan szexi volt egy szál melltartóban, meg egy rövidgatyában! Összeszedtem minden bátorságom, odamentem hozzá, és szenvedélyesen megcsókoltam. Nem ellenkezett. Sőt!
Visszacsókolt, megnyalta az orrom, és azt suttogta:
- Szexelni akarsz?
Nem várta meg a választ, kicsatolta a melltartóját, és a hajamba túrt.
- Tiéd a testem, baby - mondta izgatóan és sejtelmesen. A farkam felállt, úgy karoltam át a derekát, és felültettem a konyhapultra.
Ölelkezni kezdtünk, és a szám egyre lejjebb haladt. Csókoltam a száját, majd a nyakát harapdáltam, le a válláig. Ott megálltam, egy szexi mosolyt küldtem felé, és leemeltem a konyhapultról.
- Menjünk szobára, csajszi! - buzdítottam, és a karjaimban vittem a szobáig. Letettem az ágyra, és folytattam, ahol abbahagytam. Újra nyalogattam a nyakát, a vállát, majd rátértem a nagy, csábító melleire. A számba vettem a mellbimbóját, és szívogatni kezdtem. Ő izgatottan nyögdécselt. Élvezte, főleg amikor a másikkal is megcsináltam. Majd a szám elindult lefelé, végigcsókoltam a hasát, és a hasa aljánál megálltam.
Hirtelen átvette az irányítást. Fölült, és az ágyra terített. Ölelkezésben törtünk ki, közben ő a kezével megszabadított a nadrágomtól, és a bokszeremtől is. Ő is szívogatta az én mellbimbómat, majd egyből a farkamra tért. Adott egy csókot a farkam fölötti területre, Lehajtotta a vesszőről a bőrt, és szopni kezdett. Meglepett, hogy majdnem az egészet a szájába vette, szopta a farkamat, és a golyóimat is, néha tövig bevette. Arcát belepte a szőrzetem.
Isteni érzés volt, ahogyan szopott. Éreztem, hogy nemsokára elélvezek. Időben abbahagyta, a spermám pedig kilövellt. Végigfolyt az arcán, a mellkasán, de még a hajára is jutott. De nem bánta. Lenyalta az arcáról, és zihálva azt mondta:
- Jó voltál, öcskös. Én most elmegyek zuhanyozni.
Kisétált a szobából, én pedig boldog voltam, hogy végül is sikerült eljutni legalább a szopásig. Ezen gondolkodtam egy jó darabig, egészen addig, amíg vissza nem tért egy csomag óvszerrel. Odajött hozzám, és hosszan megcsókolt.
- Szeretnéd, hogy meg is dugjalak? - kérdeztem sejtelmesen.
- Nyomd föl tövig, édes! - mondta, és kibontotta a csomagot.
Felhúzta a farkamra, és felmászott az ágyra. Én kerültem fölül, úgy ölelkeztünk megint, és két csók között mondtam:
- Fordulj... meg... baby...
Megfordult, én pedig az ujjaimmal simogatni kezdtem a punciját. Aztán széthúztam, hogy odaférjek, és felnyomtam a kicsit vékony, de hosszú farkamat. Felnyögött.
Kihúztam majdnem teljesen, majd vissza. Be-vissza - be-vissza, egyre gyorsabban.
- Ez... fááááj... - mondta Szilvi.
- Mindjárt jobb lesz - mondtam. Kicsit nekem is fájt.
Tényleg jobb lett, hamarosan mindketten nyögdécselve élveztük a szexet.
Éreztem, hogy elélvezek. Kihúztam a nővéremből, hátha.
Lerántottam a gumit, elterültem az ágyon, és mindkettőnket beterítette a sperma. Lihegve odamásztam Szilvihez, és lenyalogattam róla. Ő is ezt tette velem.
Adtunk egymásnak agy végső csókot, és a szextől fáradtan terültünk szét az ágyon. Végül is, sikerült megbasznom a nővéremet…

Csajozási tanácsok

fel