Megtanítanál?

Pasizási tanácsok

- Látom, nyomja valami a szívedet. Ki vele, mi a gond? – kérdezte anyáskodóan Claire.
- Nem hiszem, hogy tudnál segíteni – válaszolta szemlesütve Judy.
- Na, ne kéresd már magad! Én vagyok a legjobb barátnőd, tudnom kell, mi van veled! – faggatta tovább Claire.
- Hát… hogy is mondjam, elég kényes az ügy – pirult el Judy.
- Ne csigázz! Tudod, hogy mindenben segítek – ölelte át a vállát Claire. – Mesélj!
- Ő…, szóval, azt szeretné a barátom, hogy tudod… - lesütötte a szemét. – a számmal csináljam neki.
- Hahaha – kacagott fel Claire. – és ettől vagy úgy oda?
- Miért ne lennék? Még sosem csináltam! – vágott lepődött arcot Judy.
- Ha csak ennyi a baj. legyintett Claire – ezen könnyűszerrel segíthetünk! – én is sokat gyakoroltam azelőtt.
- Sokat gyakoroltál? De kivel, mivel? – kerekedett ki Judy szeme.
- Egy pillanat és megtudod – azzal kinyitotta az éjjeli szekrényt Claire, és kivett belőle egy sötétkék flakont.
- Ezen gyakoroltál? – hüledezett Judy.
- Persze! Nézd meg milyen jó hosszúkás, és a vastagsága is hasonló – nevetett fel Claire, majd végighúzgálta a kezét rajta, mintha valódi lenne.
- Hát… nem is tudom. Kicsit bizarrnak tűnik nekem – komorodott el Judy.
- Inkább bénáznál az első alkalommal? Nem jobb lenne, ha azt látná, hogy egy furulyaművész vagy? – kérdezte Claire széles vigyorral.
- Mondasz valamit – mélázott el Judy.
- Akkor hasalj végig az ágyon, hogy kényelmes legyen. Én pedig ide ülök eléd, és majd én tartom – és már helyezkedett is el Claire, miközben a kék flakont a bugyijához szorította.
- De ugye nem fogsz kinevetni, ha rosszul csinálom? – kérdezte szégyenlősen Judy.
- Hova gondolsz! Viszont mondani fogom, hogy mit csinálj máshogy, ha nem lesz teljesen tuti.
Judy szó nélkül végighasalt előtte, hogy a flakonnal pont egy magasságba legyen az arca.
- És most? – nézett fel ártatlan szemekkel Clairere.
- Most kicsit be kell nedvesíteni, hogy tudjon csúszni a szád rajta.
Judy óvatosan kinyitotta a száját, és becsippentette a flakon végét.
- Ne úgy, hanem mélyebben, nézd csak! – azzal Claire a szájához emelte a flakont, körözött egyet a végén a nyelvével, majd félig betolta a szájába, és ugyanazzal a lendülettel ki is húzta.
- Hű, ez nagyon profi volt! – mondta komolyan Judy. Aztán a kezével irányba állította a flakont, és ugyanúgy körbenyalta a végét. Nem zavarta, hogy még fénylett rajta Claire nyála. Aztán lassan beengedte a szájába.
Clairenek nagyon tetszett a látvány, ahogy Judy vastag szájában eltűnik a kedvenc flakonja. Külön izgató volt számára, hogy ő ezt már rengetegszer eljátszotta rajta.
- És most ütemesen ismételgesd! – utasította Judyt.
Judy szófogadóan elkezdte ki-be tolni a szájába. Időnként körbenyalta, és folytatta.
- Hiába nyálazom, valahogy mégis nehezen csúszik a flakonon – nézett fel ismét Clairere.
- Persze, mert ez a flakon nem olyan sima, mint a bőr. Kicsit be kell krémezni, és akkor már remekül fog csúszni.
Azzal enyhén megnyomta a flakont, és egy kis fehér krém buggyant ki a csúcsán. Hagyta, hogy kissé lecsorogjon, majd az ujjaival szépen egyenletesen bekente végig a flakon minden oldalát.
- Nem lesz rossz íze? – kérdezte félénken Judy.
- Lehet kicsit szokatlan lesz elsőre, de aztán kellemessé válik, ha már érzed egy ideje.
Judy válasz nélkül visszahajolt, és finoman bekapta a végét, majd hagyta végigcsúszni a száját a flakon csúcsa mentén. Clairenek nagyon tetszett a látvány, ahogy Judy vastag száján felgyűlt a krém. Judy ismételgetni kezdte a műveletet.
- Picit lehet mélyebbre is. Nem kell megijedni, ha hozzáér a torkodhoz. Ettől lesz igazán profi, ahogy csinálod.
Judy nem állt meg az instrukció közben, hanem a következő mozdulatát már hosszabbra engedte.
- Hú, de szexin csinálod! – nyögött fel Claire.
- Komolyan mondod? – mosolyodott el krémes szájjal Judy.
Clairenek borzasztóan tetszett, ahogy Judy szája peremét több ponton is összekötik a nyálas krémszálak a flakonnal.
- Szuper lesz, pláne, ha kicsit még irányítalak is – azzal két tenyerébe fogta az arcát és visszahúzta a flakonra. Judy engedelmesen követte a mozdulatait.
Clairenek annyira izgató volt, ahogy mozgatni kezdte Judy fejét. Minden mozdulatával csak egy-egy milliméterrel, de mindig mélyebbre húzta Judy száját.
- Várj, így húzom a bőrödet – úgyhogy Claire kiengedett egy kis krémet a flakonból. Elkente a két tenyere között, és úgy fogta meg Judy arcát.
- Ugye így sokkal kellemesebb?
Judy pedig csak elismerően hümmögött, mert Claire máris folytatta a fejének mozgatását. Claire néhány ütem után megismételte a tenyere krémezését. Pár perc múlva már krémtől tocsogott Judy arca. Claire pedig immár nem csak az arcát, hanem a tarkóját is simogatta időnként.
- Most pedig egy kicsit továbblépünk – állította meg Judyt. – megtanulod, hogyan kell egészen mélyen csinálni. Ettől imádni fognak téged!
- Komolyan mondod? – nézett fel csodálkozó tekintettel, és krémtől csatakos arccal Judy.
- Az tuti! Bízz bennem, és ne ellenkezz. Csak addig fogom húzni, amíg neked sem lesz kellemetlen.
Azzal jó krémesen ráfogott Judy tarkójára, és szép lassan kezdte ráhúzni a száját a flakonra. A szokásos pontot elhagyva tovább mozdította a fejét. Látta Judy arcán, ahogy a flakon eléri a torkát. Még pár centit mozdított rajta, aztán gyorsan visszahúzta.
- Ugye, hogy nem volt veszélyes? – kérdezte Judyt.
- Neeem! Azt hittem rosszabb lesz. Még valami bizsergést is éreztem a torkomban. A szám is olyan kellemesen el van zsibbadva. Nem is rossz ez a szájjal kényeztetés – mosolygott fel Clairere.
- Jó! Akkor most még ezt egy kicsit gyakoroljuk.
Azzal Claire a krémes kezével néhányszor átsiklott a flakon végén, hogy egészen síkos legyen. Majd rásimított Judy arcára, és egyenesen ráirányította a flakonra. Élvezte a látványt, ahogy a flakon krémes vége eltűnik Judy szájában.
Szépen ütemesen húzogatta rajta, közben ismét egyre mélyebbre haladtak. A kezei óhatatlanul is beletúrtak a tarkójáról a hajába. Ettől Claire csak még jobban azt érezte, hogy mélyebbre kell Judy szájába hatolni. Majd elalélt, amikor látta, hogy a flakon teljes vége eltűnik Judy szájában. Nem is állt meg, hanem ütemesen folytatta. Judy pedig apró nyögésekkel kezdett válaszolni minden belehúzásba. Hallatszódott, hogy neki is izgató a játék.
Hosszú percek után már egyre hangosabban nyögött Judy. Időnként teljesen kihúzta a szájából Claire a flakont, de csak azért, hogy lássa, miként csorog vissza a krémes nyál a flakonra. Aztán egy hevesebb lendülettel folytatta a húzogatást. Judy már hangosan nyögött minden mozdulatnál. Nem csak, hogy engedte Judy kezét, de ő maga is lendületesen tolta a fejét a flakonra.
Újabb percek múlva Claire hirtelen megállt. Judy értetlenül nézett fel rá, miközben a szájáról több helyen is csorgott a krémes nyál a vissza a flakonra.
- Most következik a lényeg. Azok az igazi király csajok, akik hagyják, hogy a szájukba élvezzenek. Akarsz király csaj lenni? – kérdezte felhevülten Judytól.
- Igen! Azt akarom, hogy azt lássák, hogy király csaj vagyok, és imádom csinálni! – válaszolta lihegve Judy, és már kapta is be a flakon végét.
- Jó! Akkor most jól a szádba fogok élvezni! – hörögte Claire, mert már annyira izgatta a játék.
Úgyhogy beigazította a flakont ismét szorosan a lába közé. A flakon széle belenyomódott a puncijába. Érezte, ahogy tocsog a bugyija. Majd így kezdte el Judy fejét húzogatni a flakonra. Minden egyes mozdulatra belevillant a puncijába a flakon pereme. Percekig csak ütemesen húzogatta Judy fejét. Hol mélyebbre húzta, ilyenkor szinte ficánkolt a kéjtől Judy. Aztán megint csak ütemesen a feléig hagyta. Érezte, hogy közeledik a vég. Elindult egy hatalmas bizsegés a puncijából, és végigvágtázott a testén. Ettől többször összerándultak a combjai, és összeszorították a flakont. Minden egyes rándulására krém hagyta el a flakont, és pumpált Judy szájába. Judy az elsőnél még meglepődött, de olyan jó érzés fogta el, hogy alig várta a következőt. Claire pedig folyamatosan élvezett, és a combjai továbbra is össze-összerándultak. A flakonból ütemesen spriccolt a krém Judy szájába.
Végül Claire abbahagyta a remegést és lehúzta Judy arcát a flakonról. Judy szájából bugyogott a krém, és lefolyt az állára.
- Gyönyörű vagy! – hörögte Claire, és megcsókolta Judy száját.
Judy még extázisban volt, ezért vad szenvedéllyel viszonozta a csókot. Érezte, ahogy Claire belenyomakodik a nyelvével a krémes szájába, és azzal kanalazza át a sajátjába. Hangosan nyögtek egymás szájába, és nyalták, harapták egymás krémtől tocsogó ajkait.
- Folytassuk együtt, jó? – kérdezte elfúló hangon Judy.
Azzal visszahasalt az ágyra. Claire pedig szintén lehasalt melléje, és felváltva kezdték el szopni a krémes flakont. Judy éppen mélyen bekapta, miközben Claire krémes csókolgatta a nyakát és az arcát. Majd a flakonon sikló száját kezdte nyalni. Végül elfordította a fejét Judy, és egymással szemben kezdték el szopni a flakont, úgy, hogy közben alul-felül összeért az ajkuk. Egyre hangosabban nyögtek, miközben hol Judy, hol pedig Claire kapta be a flakon végét.
- Most folytassuk lövéssel is, jó? – kérte fátyolos hangon Clairet.
Claire megszédült a gondolattól. Szó nélkül kezdték ismét egyszerre szopni a flakont. Most Judy szorította a kezével, és éppen amikor Claire szájában volt a vége, akkor hirtelen megnyomta, és Claire száját elöntötte a lágy, langyos krém. Hangosan belehördült Claire. És még ha ez sem lett volna elég, Judy megmarkolta Claire tarkóját, és teljesen tövig nyomta a fejét a flakonra. Aztán amikor ismét felfelé haladt Claire feje, akkor Judy ismét pumpált egy hatalmasat a szájába.
Claire elkezdett ettől remegni, és elindult a második orgazmusa. Meglátta Judy, és gyorsan elkapta a száját, és végig az orgazmusa alatt vadul falta, csókolta a krémtől bugyogó ajkait.
Claire néhány pillanat múlva eszmélt csupán. Felhős tekintettel belenézett Judy szemébe.
- Te még nem is élveztél! – azzal felhúzta maga elé Judit és feltérdeltette.
Átölelte a derekát, hogy egészen szorosan összesimuljanak, majd lesimított a kezével és félrehúzta a bugyiját. Egyetlen mozdulattal betolta a puncijába a krémtől tocsogó flakont. Judy hangosan felnyögött, és félig becsukódott a szeme. Claire pedig elkezdte először csak lassan, aztán egyre ütemesebben és mélyebben tolni Judy punciját. Közben csókolta az egész arcát, de különösen a szájának a sarkait. Időnként belenyalt a nyitott szájjal nyögő Judy szájába. Egyre vadabbul tolta Judyt, miközben falta a krémes száját. Judy először összerándult, aztán remegések kezdtek végigfutni a testén. Többször összegörnyedt, de rögtön utána ki is feszült a háta. Végül egy hatalmas remegés vált uralkodóvá, és teljesen elemésztette. Aztán hirtelen elalélt.
Claire tartotta a kezével, és óvatosan lefektette az ágyra. Közben kihúzta Judy puncijából a flakont. Melléfeküdt, és lihegve leszopta a krémes nedűs flakont. Majd beletolta Judy szájába, és a flakon teljes tartalmát belepumpálta. Ömlött a krém Judy szájából, de Claire ne hagyta, és minden csorgást felnyalt, és összegyűjtötte a szájába. Aztán amikor az ő szája telt meg, akkor átcsorgatta Judy szájába. Judy nyögve fogadta az ajándékot, és látszódott, hogy időnként lenyel egy adagot belőle, amitől ismét kisebb remegések futnak végig a testén.
Végül egyre több krém csorgott ki a szájából. Claire elkente Judy teljes arcán mindkét tenyerével. Judy is közben magához tért, és belenyúlt Claire szájába. Kivett egy csomó krémet belőle, és rákente Claire arcára. Még hosszú percekig csak így kenegették egymás arcát, miközben időnként vadul megcsókolták egymást. Aztán lassulni kezdett a lélegzetük, és egyre jobban lecsitultak. Végül már csak finoman simogatták egymás arcát és száját, miközben egymásra mosolyogtak.

Csajozási tanácsok

fel