Négy találkozás a vendéggel 1.fejezet

Sportingbet Regisztracios Bonusz

− Készen állsz? − Mark elvész a dús szőke haj illatozásában.
− Igen. − Teste beleremeg a válaszba.
Katherine egyre izgatottabb lesz. Szeretné, ha Mark magáévá tenné. A simogatás vágyat és ijedtséget zúdít a fiatal fodrásznőre. Hüvelye fala elkezd nedvesedni, kéjes gondolatok foglalják el a lelkét. Katherine egyre inkább átadja magát a lelki vászonképének, ahol épp a felfűtött, kéjsóváros álmai jelennek meg. Mark a nyakát csókolgatja, miközben a fiatalasszony vágyfilmje vetítődik, de mikor a férfi érintése eltűnik, a vászon is megszűnik.
− Menj, öltözz át! − súgja a fülébe.
Katherine kinyitja a szemét, s engedelmeskedik a parancsnak. Ahogy benyit a hálószobába, a helyiségben található ágyon ott van a ruha, amit ma fog viselni. A félelme fokozódik a fekete spandex ruha láttán. A nő vesz egy nagy levegőt, és elkezd vetkőzni, közben felidézi magában a Markkal való első találkozását.
Kedd délután a fodrászszalonban dolgozott, mikor Mark besétált az üzletbe. A fiatal nő rögtön felfigyelt az új vendég ismeretlen, hipnotikus erejére. A sors akarata, vagy csupán a véletlen műve? Lényegtelen, mert mindkettőjükben megmozdult valami, a vágyak vulkánja kezdett el forrósodni.
Mesteri mozdulatokkal mosta a haját a fodrásznő, ami a férfinak nagyon tetszett. Sok szalonban járt már az évek során, de ilyen kezekkel még nem találkozott. Tökéletesnek érezte, de nem csak a hajmosási technikája nyerte el az tetszését. Mesébe illő szőke haját csodálatra méltónak találta.
- Remekül bánik az ollóval - jegyezte meg Mark, akinek épp szemére hullott egy hajszál.
- Köszönöm. - Katherine még jobban koncentrált a hajvágásra. Nehéz volt a munkájára figyelni, mivel Mark folyamatosan szemlélte a tükörből. Túlzott magabiztossága az ellenszenvesség határát súrolta, de mégis volt benne valami megmagyarázhatatlan erotika.
Katherine lopva pillantott a férfi tükörképére. Hosszú ideje nem váltotta ki belőle senki azt a bizsergető érzést, amit Mark idézet meg azzal, hogy besétált a szalonba. Tetszett neki, igazi igényes úriembernek találta, akiről lerítt, hogy ügyel a részletekre. Makulátlan öltözéke és határozottsága különös vonzerővel hatott Katherine - re.
De nem szóltak egymáshoz, Mark csak nézte a nőt. Mire kész lett a hajvágás, udvariasan kifizette a munkadíjat és elköszönt. Pár perc múlva visszatért.
− Bocsásson meg, de elfelejtettem elkérni a névjegyét. − Mark szavait kifinomult mosoly kísérte.

Katherine leveszi a bugyiját, és az ágyra hajtja. Lemeztelenített, testtel áll a szobában, félő pillantásokat mérve a fekete spandex ruhára. Teste forró, pulzusa magas az izgalomtól, mikor megnézi magát a tükörben. A látványt jól megjegyzi magának, mivel nemsokára sok minden meg fog változni. Belesimít, egyet hajába majd jobb kezével elkezdi simogatni a nemi szervét.

Mark napra pontosan két hete járt a szalonban, de Katherine - nek többször eszébe jutott a férfi. Záráshoz készülődött, a padlót söpörte fel, de fejben már eltervezte az esti programját, ami sorozatnézésből és olvasásból állt. Az egyedülállónők sablonos estéje várt rá, de Katherine nem egy egyszerű nő volt. Fiatalkora ellenére már túl volt nehéz dolgokon, amiktől nem tudott szabadulni, zárkózott természete még elutasítóbb lett. A szalonban dolgozók és a vendégek is ritkán látták mosolyogni. Kedves embernek tartották, de láthatatlan falak vették körül, amik biztonságot adtak a fodrásznőnek. Épp végzett a zárás előtti takarítással, mikor kinyílt az ajtó.
- Jó estét- köszönt Mark, tekintetét a fodrásznőre szegezte.
- Sajnos már zárunk- vágott közbe Katherine kolléganője-, de holnap szertettel, várjuk.
Mark pár pillanatig Katherine - t nézte, hidegen hagyták a másik nő szavai.
- Én szívesen levágom, majd bezárok. - Katherine zavarában az órára pillantott.
- De hogy fogsz haza menni? Az autód még szervizben van- kérdezte a kolléganő.
- Ha megengedi, én szívesen hazaviszem. - Megjelent az egyedi mosoly, amivel falakat lehet a földdel egyenlővé tenni.
A mondat hallatán a két nő elhallgatott, és kikerekedett szemekkel néztek Markra. Katherine szíve hevesebben vert, mikor felfedezett valami pusztítót a férfi tekintetében. Ami hihetetlen nagy izgalmat váltott ki a nő testéből. Katherine emlékeiben sármos kép élt Markról, de a jelen sokkal szebbnek, csábítóbbnak bizonyult, mint a múlt.
- Szívesen levágom a haját, de nincs semmi szükség rá. - Hajvágó kendőt vett elő.
- Kérem! - Magabiztosan a fodrászszékben ült. - Nem szeretném, hogy én miattam buszozzon.
Katherine és Mark között folytatódott az, ami múltkor előtört. Az érzelmek vulkánja elkezdett tovább forrósodni, amit Katherine kolléganője észre is vett. Ellenszenves férfinak tartotta Markot, de nem szólt semmit, inkább elköszönt, a kulcsot pedig letette a pultra. Feszült pillanatok következtek, minden ugyanott folytatódott, mint tizennégy nappal korábban. Mark nézte Katherine-t, a nő pedig bizsergett, ahogyan a múltkor, és azokon az estéken, mikor a székben ülő férfira gondolt, aki még mindig ugyanúgy tekintett rá. Percek teltek el néma csendben, a helyiség fülledté vált. Vártakarra, hogy melyikük fog előbb megszólalni, mikor fog elindulni valami, majd Mark szóra nyitotta a száját.
- Igazán gyönyörű a haja. - Kihúzta a nyakát.
Katherine egy pillanatra abbahagyta a hajvágást, egymás tükörképével néztek farkasszemet. A fodrásznő soha nem remegett bele ennyire egy férfi közelségébe. Mark pedig soha nem vágyott ennyire senkire. Elképzelte azokat a jeleneteket, amit szeretne csinálni a nővel. A gondolatok a sötétből érkeztek, az emberi lélek egy olyan mélységéből, ahonnan ritkán kerülnek felszínre. Sokan elfojtják azt, amiben meglelnék az igaz örömöt.
− Köszönöm. – Katherine örült, hogy végre megtört a kínos hallgatás. - Sokat foglalkozok a hajam ápolásával.
− Természetes szőke?
− Igen.
− Biztos sokan megdicsérték ezt a ritka különleges látványt. - Mark minden egyes másodperc elteltével még jobban áhítozott Katherine-re.
− Ön mivel foglalkozik?
− Bróker vagyok. Nem olyan érdekes, mint sokan gondolják, de szerencsére munka után hódolhatok izgalmasabb dolgoknak. − Mark arca sokat sejtető volt. - Szerintem az ön munkája sokkal jobb.
− Miért gondolja ezt?
− Biztos vagyok benne. − Frizuráját nézte. − A pajesz nem egyforma- figyelmeztette Katherine-t aki azonnal javította a hibát
A nő kioldotta a köpenyt, Mard pedig felállt, és megnézte a haját. Látszott rajta, hogy rendkívül elégedett.
− Nagyon szépen köszönöm, hogy ilyen későn is elvállalt.
− Igazán nincs mit.
− Indulhatunk?- kérdezte, miközben egy utolsó pillantást vetett a hajára.
− Most komolyan haza akar vinni?- Katherine szembetűnően nem hitt abban, hogy Mark több kilométert fog vele kocsikázni.
− Persze, hisz megígértem. Rosszul aludnék éjjel, ha tudnám, hogy én miattam kell buszoznia az őszi hidegben.
− De tényleg semmi szükség nincs rá, nem fogok belehalni.
− Ne sértsen meg, Katherine, kérem. - Hangja gyöngéd volt és selymes. Pont úgy, mint Katherine haja.
− Egy pár perc, és indulhatunk…− Katherine nem tudott ellenállni annak a férfinak, akinek még a nevét se tudta.
- Mark
Katherine elmosolyodott, ami mellé halvány arcpirulás társult. Gyorsan bezárt, és elindult azzal a férfival, akivel mindössze kétszer találkozott, de mégis hatalmas hatással volt rá. A fodrászüzlettől pár métere parkolt Mark autója.
- Szép autó - dicsérte a fekete BMW-ét.
- Köszönöm- kinyitotta a kocsi ajtaját a nőnek, akit szemeivel végigpásztázott. Miután Katherine kényelmesen elhelyezkedett az anyósülésen, Mark elindult a volán mögé. A szélvédőn keresztül végig Katherine-t nézte, nem bírta levenni a szemét róla. Az utcai lámpafényben gyönyörű szőke haja megvilágította az autó belsejét.
Mark beült, és elindította az autót. Az esti fények, és a forgalom megszépült attól, hogy Katherine ott ült mellette. A kíváncsiság buja játéka űződött az utastérben, Markban újabbnál újabb vágyak fogantak meg, mikor ránézet a szőke szépségre.
− Várja otthon valaki?- A kocsi órája már túlmutatott a vacsoraidőn. A levegő egyre hűvösebb lett, de ezt nem érezték, pedig Mark nem kapcsolta be a fűtést.
− Nem – Katherine a forgalomba temette a tekintetét, de amint megszólalt a férfi, rögtön Márkra nézett. − És önt?
− Egyedül élek. – Egy pillanatra elgondolkozott. - Nincs kedve vacsorázni?
− Mármint most?− Meglepődött, nem számított vacsora meghívásra.
- Igen, miért ne? Ha jól tudom, mindketten szabadok vagyunk, nincs senki, aki várna otthon minket. Talán van valami programja?− Az erő és a csillapítatlan éhség érződött a hangjából.
− Nincs nagyon. - Katherine elpirult.
− Helyes!
Katherine régóta nem vacsorázott senkivel, meglepődött Mark meghívásán, de azon még jobban elcsodálkozott, hogy ilyen hirtelen és gyorsan hívta el randevúzni. Randevú? Vagy csak egyszerű vacsora? Nem tudta eldönteni. Csinos, sőt inkább szép nő volt, de a lelki törések hatással voltak az önértékelésére és egy tény, ami mindig fájó szívvel töltötte el. De az este nem a múlté volt, hanem a gátlások felolvadásáé, a nő körül felemelt falak kezdtek lerombolódni. Étteremben ültek, de az étel csak mellékszerepet töltött be az este folyamán, ahogyan a múlt is. Nem a szakács különlegességére éheztek, mást kívántak, csak Katherine még nem tudta, hogy egy ritka ízlésű emberrel, ül szemben.
Mindkettőjük számára fontosabb volt a jövő. Vacsorázás közben az esti vihar felhői gyülekeztet. Keveset beszéltek, de mégis értették egymást, minden egyes szónak és apró mozdulatnak tartalma volt.
− Régóta lakik a városban?
− Csak pár hónapja költöztem ide, egy kis lakást bérelek. − Katherine arcán a múlt nyomait lehetett felfedezni.
− Mit akar elfelejteni?− Mark kegyetlen kíváncsisággal tette fel a kérdését.
- Honnan gondolja, hogy felejteni akarok?
− Nemrég költözött egy kisvárosból egy nagyba, ahol senkit sem ismer. Párhónapja lakik itt, ami elég lenne ahhoz, hogy találjon magának valamiféle társaságot, vagy egy barátnőt, akivel barátkozhat, de ahogyan megfigyeltem, még a munkahelyén is szigorúan betartja a három méter távolságot. Vagyis elégé zárkózott hölgy, aki becsukta az összes kaput maga körül.
Katherine belekortyolt az előtte lévő borospohárba. Mark a lényegre tapintott. Mindössze kétszer találkoztak, szinte alig beszéltek, mégis pontos következtetéseket vont le róla. Vajon honnan tudja? Tette fel magában a kérdést.
− Mindenkiben vannak olyan dolgok, amiket megpróbál eltemetni mélyre, nem?
− Bennem nincsenek.
− Hogyhogy? − Katherine elcsodálkozott.
− Úgy, hogy megpróbálom megélni őket.
− És van még olyan vágya, amit nagyon szeretne?
− Igen. − Mark a szőke hajra nézett.
− És mi az? − kérdezte érdeklődve. Szemei csillogtak a kíváncsiságtól.

Mark nem válaszolt a kérdésre, balra nézet, ki az ablakon,ahol épp akkor kezdet el az ég esőt szórni. A férfi intett a pincérnek, és kifizette a számlát.
− Menjünk − mondta a csalódott lánynak, aki még jobban izgalomba jött a kíváncsiságtól. De nem ő volt az egyetlen az asztalnál, akit körbe járt a bujaság egyedi érzése.

Az eső egyre jobban esett, mikor kiléptek az étteremből. A BMW pár méterre parkolt, így védtelenül kellett a kocsihoz sietni. Az utcák üresek voltak, csak ketten részesültek a vihar szeszélyességéből. Katherine haja egyre vizesebb lett, amit Mark észrevett, a gyönyör, amit akkor látott, páratlanak tűnt. A zivatarral áztatott, szőke haj maga volt a tökéletesség. Az ártatlan hétköznapi momentum lerombolta a falakat. Mark kinyitotta a kocsi ajtaját Katherine előtt, a nőre nézett, akinek frizurája azóta még nedvesebb lett. A látvány, a két tekintet, és az eső begyújtotta a kéjesség lángját.
Mark és Katherine ajkai összeütköztek, vad szenvedélyes csókolózásba kezdtek, Mark keze közeledett a nedves hajhoz, megérintette, aminek tapintása olyan volt,mint huszonnégy karátos aranyé.
− Akarlak!− súgta a fülébe, miután a csókolózás abbamaradt.
A fodrásznő mezítláb megy a fürdőszobába, majd beáll a zuhany alá. A víz érintése felidézi az este további emlékeit. Katherine haja minél nedvesebb lesz, annál jobban előtörnek a képek és az érzések, amiket Markkal élt meg.

− Ne hagyd abba! − mondta Mark, miközben Katherine a nemi szervét szopogatta.
Az éjszaka közepén jártak, frissek voltak, a szex és az adrenalin ébren tartotta őket. A gyönyör különlegessége övezte testüket, a falak hangosak voltak. Úgy érezték, hogy megtalálták egymásban azt, amit kerestek. A vihartól tomboló éjszakán az erotikára és a kielégítésre koncentrált, élvezte Mark méretes péniszét a szájában.
Mark egyre inkább közeledett a mennyországhoz, ahova a szőke angyal repítette dús ajkaival. A momentum, ahogyan előtte térdelt, festői volt. Szájával szorgalmasan édesgette a férfit, aki egyre nehezebben vette a levegőt. Mark a két tenyerét beletemette a nő szőke hajkoronájába. Erősen belesimított, majd jobb kezével egy teli borosüveg után nyúlt, aminek tartalmát ráöntötte Katherine szőke hajára. A bor végigcsordult a nő arcán, majd elkezdett a nyakán is végigfolyni és elérte a melleit. A fodrászkisasszony egy pillanatra elcsodálkozott, abbahagyta a kényeztetést, de Mark fallosza a szájában maradt.
− Folytasd! − kérte rekedtes hangon, miközben Katherine alma alakú melleire nézett.
A nő folytatta, teljesen bekapta a péniszt. Szemeire csordogált a vörösbor, de ez nem zavarta. Mark beletúrt a borral áztatott frizurába, amitől a hímvesszője még keményebb lett. Közeledett a csúcs. Mark tudta, hogy nemsokára elmegy. A levegőt egyre nehezebben vette,teljes erővel belekapaszkodott a hajba, és kiengedte forró spermáját. Katherine engedte, hogy a szájában élvezzen. Még soha nem kóstolta meg senkinek az ondóját, még a férjének se nyelte le.
Pár másodpercig némán maradtak, majd Mark leguggolt a térdelő nőhöz, aki alatt a padló vörös volt a bortól. Katherine megnyalta a szája szélét. Egymás szemébe néztek. A férfi mélyen belenézett a nő szemébe, és a múlt fájó nyomait látta.
− Gyere, megmosom a hajad −mondta Mark.
Mark felállt, és felsegítette Katherinét,majd elindultak a fürdőszoba felé. Beálltak a zuhany alá, a férfi kiengedte a forró vizet, és elkezdte a mosás első részét, az öblítést. Meleg vizet használt, mivel így a fejbőr jobban fellazult, és a tápanyagokat könnyebben befogadta. Ezután hajkondicionálót kent fel, ami segített megtartani az egészséges hajvégeket, és feltölti a fejbőrt nedvességgel, így a haj simább és ragyogóbb lett. Ezután következett a samponozás. Gyengéd mozdulatokkal masszírozta be a sampont, és osztotta szét. A fodrásznő élvezte, hogy most az ő haját mosta egy gondos férfi kéz, ami feltűnően profinak tűnt. Mark nemi szerve elkezdett keményedni, amit Katherine a csípőjén meg is érzett.
− Ügyes kezeid vannak −jegyezte meg lány, aki még soha nem élvezte ennyire a hajmosást.
Mark nem válaszolt semmit, tovább folytatja samponozást, majd elkezdte leöblíteni. Katherine várta, hogy hátúról belé hatol Mark méretes farka, de semmi nem történt. A férfi sokkal izgatóbbnak találta a lány haját, az egyszerű hajmosásban több szenvedély érzékiség volt, mint a legtöbb házaspár hálószobai életében.
Katherine vizes hajjal lép ki a zuhany alól, törölközőt vesz magához, és elkezdi, a testét szárazra törli. A tükörben ismét magát nézi, a tekintette a hajára szegeződik. A hamarosan bekövetkezőktől, egy újabb gombóc kezd el növekedni a torkában, ami minden egyes másodperc után nagyobb lesz. Szekrényhez lép, kiveszi a hajszárítót, bedugja a konnektorba. A szerkezetzúgása, erős hangja félelmet kelt benne, miközben azt a kérdést teszi fel magának, hogy vajon mikor lesz alkalma legközelebb hosszú szőke haját megszárítani.

− Befonom a hajad. - Mark félmeztelenül a nő mögé ült az ágyon. Csókot lehelt a nyakára, majd nagyot szívott annak ylang – ylang illatából, ezután a keze ismét a megtestesült álomban merült el. Nem győzött betelni Katherine hajkoronájával. Selymes érintése megnyugvást és mámort adott a férfinak.

Kimért mozdulatokkal fogta meg a tincseket, és kezdte összefonni. Klasszikus viseletet képzelt el Katherinének. A nő biztonságban érezte magát, egyedi emóciót lelt Mark közelségében. A férfi hasonlót tapasztalt a nő háta mögött, a látképet megfizethetetlennek gondolta. Erotikusabb látványt nyújtottak, mint a legizgatóbb, legművészibb Egon Schiele festmény. Minden egyes mozdulat összekötötte őket. Katherine jól érezte magát, bár feszengett, Mark érintése hűvösen meleg volt, ami feledésbe taszította a múlt hegeit. A férfi erősen fonta a tincseket. A nő szíve erősen vert, az előtte lévő szürke falakat nézte a barna szemeivel. Mellei megemelkedtek a kék feszes pólóban, kemény rózsaszín mellbimbói átütöttek a textilen.
− Sokszor fontál már hajat?− kérdezte Katherine, aki szeretett volna hátra pillantani, de nem tette.
− Párszor. − Határozottan érkezett a válasz.
Mark nem akart beszélni, a pillanatban akart gyönyörködni, nem tudott betelni vele. A klasszikus fonott frizura gondolata beindította. Ahogyan kezei alkották a csodát, úgy keményedet a pénisze. Katherine türelmesen, már az alázatosság határát súrolva ült az ágyszélén. Éhezett a kielégítésre, azokat az élvezeteket akarta megélni, amik egy csodaszép buja világ zárait oldják fel. Oda akartak eljutni, ahova nem mindenki nyert bebocsátást. Kevés kivételes pár élte meg azokat a különleges egyedi aktusokat, amit Mark és Katherine. Szakadt az eső, a vihar hangja behallatszott a lakásba, de Katherine olyan nyugodtan ült, mintha a nyári tengerparton napozna és angyalok kényeztetnék.
− A férjemtől menekültem. – Katherine-ből kiszakadt a mondat.
Mark szeme kitágult, de keze nem állt le, ami nyugodtságot árasztott a lány felé.
− Három évig voltam házas. − Katherine hangja elcsuklott. − Aztán elváltam. A mézeshetek addig tartottak, amíg nem akartunk gyereket. A férjem nagyon szeretett volna babát és én is. Először azt hittük, hogy nincs szerencsénk, de ahogyan teltek a hetek, úgy lettek az együttlétek egyre feszültebbek… Először ő ment el orvoshoz, a vizsgálat eredménye után kiderült, hogy ő teljesen nemzőképes. Így én következtem. − A fodrásznő egyre zaklatottabb lett, ahogyan a múltját tárta fel. − Az orvos megállapította, hogy meddő vagyok!
Mark keze egy pillanatra megállt, Katherine szemében könnyek jelentek meg, de nem csordultak ki, nem akart sírni, eleget hullatta már a könnyeit, nem szerette volna elrontani a szexuálisan fokozott hajnalt. Erőt vett magán. Mark szenvedélye és érintése segített abban, hogy elfelejtse a bánatos emlékeket.
− A múltat elkell engedni, tudni kell lezárni. – Az utolsó fonásokat alkotta. - Addig kísérni fog, amíg lenem zárod!
− De mégis hogyan?
− Készen vagy! − Mark arcán ördögi mosoly jelent meg

fel