Nyár Hidegpatakon

Csajozási és pasizási tanácsok

Sok minden történt azon a nyári táborozáson. Az egészségügyi szakközépiskola 2.b. osztálya 2 hetet töltött a hidegpataki ifjúsági táborban a tölgyerdő szélén, a kis tavacska partján. 22 ember: 1 tanár, 1 szülő, 16 lány és 4 minden lében kanál fiú alkották a nyaralók csoportját. Éppen elfértek a tábor 6 házában, mivel valamennyi mindössze 4 férőhellyel rendelkezett. Négyet a lányok foglaltak el, egy a fiúké lett, valamint a felügyeletükkel megbízott tanár, Zsuzsa tanárnő és az egyik lány apja, Feri bácsi kapta az utolsót. A zuhanyzók és a wc-k közös épületben kaptak helyet, úgy hogy egyik oldalon a zuhanyzók bejárata, az épület másik oldalán pedig a toaletté volt. A tábor egyik sarkában állt egy kis ebédlő és az azzal egybeépített konyha. A férőhelyek elosztásának eredménye az lett, hogy a nevetgélő csipogó leányzók rögtön arról kezdtek el sugdolózni, hogy a tanárnő meg Feri bácsi biztos össze fog jönni. Zsuzsa tanárnőt teljesen zavarba hozta a helyzet és elvörösödve vette tudomásul, hogy a lányok rajta heccelődnek.

Még csak egy évet tanított az iskolában, de már kivívta magának a "szerény Zsuzsika" becenevet. Ehhez valószínűleg két dolog járulhatott hozzá: a 23 évével alig volt idősebb, mint a 16-17 éves tanítványai, valamint az, hogy nem bizonyult igazán erőskezű tanárnak. A kollégái általában sikeresen hárították rá a kellemetlen plusz munkák elvégzését és a diákok is könnyen meg tudták magyarázni neki, hogy miért nem készítették el a házi feladatukat. Feri bácsit teljesen más fából faragták: szerette ugratni a lányokat és jókedvű öblös nevetésétől sokszor zengett a tábor. Már rendesen túl volt a negyvenen, ám ennek ellenére szívesen részt vett minden játékban.

Kiosztották mindenkinek a kulcsát és kijelölték a szobafelelősöket, valamint megbeszélték, hogy fél óra elteltével az egész társaság találkozik a vízparton. Minden szobában két emeletes ágy, egy asztal, két szék és egy négy részből álló szekrény alkotta a meglehetősen puritán berendezést. Feri (akinek már a vonaton nagy pironkodva megengedte, hogy tegeződjenek) és ő is egy-egy ágy alsó fekhelyét választotta magának, utazótáskáik így kényelmesen elfértek a felső ágyakon. Természetesen egyikőjük sem fürdőruhában utazott így mindketten át kellet, hogy öltözzenek. Feri előzékenyen kiment a kis ház elé, megvárni, amíg a tanárnő végez az öltözéssel.

A tanárnő ellenőrizte, hogy a függönyök rendesen be vannak-e húzva, s csak ezután bújt ki nyári ruhájából. Fellépett az ágya szélére és úgy kotorta elő hátizsákjából a fehér egyrészes fürdőruhát. A fürdőruha új volt, mivel nemrég vásárolta. Nem volt szokása strandra járni, így efféle ruhadarabokra korábban nem volt szüksége. Az egész táborozás is csak azért szakadt az ő nyakába, mert kollegáinak semmi kedve nem volt a nyári pihenésükből 2 hetet a viháncoló kamaszok regulázására pazarolni, így mindenféle vélt vagy valós okkal elhárították magukról eme feladatot.

A kis házikó levegője a nap hevétől rendesen felmelegedett, így alig kellet néhány pillanat, hogy testén mindenütt megjelenjenek az izzadság apró harmatcseppjei. Levette a bugyiját is, majd széthajtogatta a fürdőruhát, miközben homlokáról letörölt néhány izzadságcseppet. Ismét fellépett az ágy peremére és hátizsákjából ezúttal néhány alkoholos izzadságtörlő került elő. Megtörölte az arcát és mielőtt a gyorsan illanó tisztító-hűsítő alkohol elpárolgott volna a kendőről, a hóna alá is benyúlt. Egy másik kendővel gyorsan áttörölte a teste többi részét, a kendő hűvösétől megborzongva, amikor szemérméhez ért. Felöltötte a fürdőruhát és kilépett a ház ajtaján.

Odakint már heten is vártak rá: 5 lány és két fiú. A lányok megdicsérték a fürdőruháját, ám a fiúk tekintetén látszott, hogy őket inkább a ruha alatti nő érdekli. Leplezetlen tekintettel mérték végig: hullámos sötétbarna hajtól övezett arcát nem sokáig vizslatták, röntgentekintetük lejjebb siklott. Alig néhány másodperc alatt szemrevételezték az almányi mellek formáját és az apró ráncot ott, ahol az anyag a szépen ívelt szeméremajkak közötti résbe vágott. A vizslató tekintetektől teljesen zavarba jött tanárnő gyorsan kiadta az utasítást:
- Ok. Ha mindenki elkészült, akkor lemehetünk a vízpartra. – azzal előreindult.

A kis társaság nevetve követte. Mivel a tó mindössze 150 méterre esett a tábor területétől, hamar a partjára értek. A túlpartot alig 100 méterre látták, partján öreg szomorúfűzekkel. Bár az egész tábort és a tavat is tölgyes vette körül, a víz közelében nagyrészt fűzek csoportosultak. Korábban a térképen már megnézték, hogy a tó kifli alakban meghajlik és a táborhoz legközelebb ennek a „kiflinek” a külső íve fekszik. Ezen a helyen a tó partján egy jó 20X20 méteres tisztás terült el, ezzel is kedvezve a napozni vágyóknak.

A diákok ledobálták törölközőiket és táskáikat majd a vízbe rohantak, míg a tanárnő az előbbi közjátéktól zavarodottan leült a partra. Egész életében, csendes visszahúzódó nő volt, nem öltözött túl nőiesen sem, így nem csoda, hogy nem forgolódtak utána a férfiak. Ezzel szemben, amit most Gábor és Pali tett, egészen felzaklatta. Így visszagondolva nem tűnt olyan nagy dolognak, sőt egy kis furcsa izgalmat is okozott, hogy életében először valaki ilyen nyíltan a testét bámulta. Néhány perc elteltével megérkezett a táborozók másik csapata is Feri bácsi vezetésével. Csak úgy, mint a gyerekek, Feri bácsi is kurjongatva vetette a vízbe magát. Az első csapatból időközben néhányan rá is untak a pancsolásra és kijöttek a partra szárítkozni. A három lány fürdőruhái nem arra a konzervatív fazonra készültek, amelyet a tanárnő viselt: ketten bikinit, egyikőjük pedig merész vonalú egyrészest viselt. Az egyik bikini viselőjét Katinak hívták: tisztában volt gyorsan formálódó alakjával és tudta is viselni ezt a ruhaneműt. Korán fejlett mellei kitöltötték a kosaras melltartót, farán és ágyékán is ígéretesen feszült a falatnyi ruhadarab. Vállára omló szőke hajzuhatagával igazi bombázó volt az osztályban. A másik bikinist Móninak hívták. Ő is szőke volt, ám idomai még közel sem álltak azon a fejlettségi szinten, ahol Katié. Melltartója igazi tini ciciket rejtett, de az apró tanga már ígéretes popsik félgömbjei közzé vágott be. A harmadik lány Petra volt, Feri bácsi lánya. Fekete egyrészese kihangsúlyozta karcsú alakját és csípőjénél olyan magasra volt a ruha oldala felvágva, hogy a teljes csípője szabadon lehessen.

Kiterítették törülközőiket a tanárnő köré és azon foglaltak helyet.
- A tanárnő miért nem fürdik meg? – kérdezte Kati miközben táskája mélyéről előhalászott egy doboz naptejet.
- Majd egy kicsit később, ha nem lesz akkora nyüzsgés.
- Légy szíves kend be az én hátamat is! – szólt Mónika, miközben kikapcsolta a bikini felsőt. Az anyag rabságából kiszabadult apró, de formás mellek hegye hivalkodóan ágaskodott az ég felé. A tanárnő meglepetten nézte őket:
- De Mónika! Nem volt szó arról, hogy monokinizhettek.
- Nyugalom tanárnő! – nevetett fel a lány – Csak a hátamat akarom lebarnítani! – s azzal hasra feküdt.
- Várj már egy kicsit! – jött Kati hangja a tanárnő másik oldaláról – Enyém a naptej, úgyhogy te kened be az én hátamat először! – Ahogy a tanárnő odapillantott, elkerekedett a szeme a meglepetéstől: Kati is ledobta a melltartót: húsos melleinek apró mellbimbóval koronázott látványa ismét zavarba hozta őt. Ezek a lányok olyan természetesnek vették a meztelenség látványát, hogy „szerény Zsuzsika” ámulata fel sem tűnt nekik.

Mónika pedig átlépve a tanárnő fölött, letérdelt Kati mellé, és flakont átvéve kenegetni kezdte Kati testét. A tanárnő tekintete ijedt veréb módjára ugrált össze-vissza. Hol Kati melleinek törölközőn szétnyomódó gömbjeit, hol Mónika a kenegetés ütemére himbálózó tinédzser húsát nézte. A feltámadó hűs szellőben a mindkét mell lúdbőrös lett és az apró bimbók keményen kicsúcsosodtak. Oldalra pillantva Mónika elkapta tanárnője tekintetét, amikor az éppen elfordította azt a melleiről.
- Kenjem be a tanárnőt is? Bár azt hiszem ez az egyrészes nem igazán lesz jó napozásra. Nálam van még másik bikini, kölcsönadhatom, ha kell.
- Nem, köszönöm. Az nem az én stílusom. – mosolyodott el.
- Pedig biztosan jól állna. – vetette közbe Petra, miközben fázósan átkarolta lábait. – A tanárnőnek jó alakja van. Kérdezze meg csak a fiúkat! – nevetett fel.
- Petra! Ne szemtelenkedj! – tettet haragot – Úgyis jön az apukád és megmondalak neki. – intett a parton közeledő Feri bácsi felé.

Mindhárom lány odafordította a fejét.
- Jó a víz Feri bácsi? – Kérdezte Mónika, az érkező felé fordulva, nem féltve meztelen mellei látványát osztálytársa apjától.
- Egy kicsit hűvös, de kellemes! – válaszolt amaz vidáman – Látom alaposan le akarsz barnulni, csak vigyáz, hogy ezek a rosszcsont fiúk ne szemtelenkedjenek!
- Ó, előttük nem mutogatnám magam. Így is leskelődnek eleget tornaóra után az öltözőben. De Feri bácsi már biztos sok ilyet látott már és Feri bácsinak is lánya van.
- Ez már igaz, de úgy látom az én kis apróságom reszket már ettől a kis szellőtől is, hiába ül a napon.
- Próbálnál csak meg te nedves fürdőruhában üldögélni. – replikázott nevetve Petra – Nektek könnyű a fürdőgatya hamar megszárad.
- Mondtam, hogy hozd el a bikinidet is!
- De az már a tavalyi! Kiment a divatból!
- Ajaj ezek a nők! – sóhajtott fel a férfi, majd elnyúlt a füvön úgy hogy a többiek fejénél.

Miközben érdeklődve nézte Mónika libegő melleit, szórakozottan megjegyezte:
- Jobban jártál volna, ha kicsavarod.
- Ez igaz! – állt fel Mónika, így éppen eltakarva a napot a tanárnő elől.
- Éppen útban vagy. – jegyezte az meg
- Egy pillanat és készen vagyok! – mondta a lány és letolta a ruha vállpántjait, majd kilépet a ruhából. Mandarin méretű mellei a gravitációnak ellenállva előre néztek. A tanárnő megdöbbenve nézte az előtte álló meztelen testet. Aztán zavartan elfordította a tekintetét. Kíváncsisága azonban győzedelmeskedett: Miközben a Mónika a vizes fürdőruhát csavargatta, lopva végigmérte. A két kis mellen úgy csúcsosodott a két vöröslő mellbimbó, mint két szem kívánatos bon-bon. Hasa feszes és lapos, lágyan ívelt a szeméremdomb felé. A szeméremdomb majdnem csupasz, csak a szeméremajkakat takarta egy fekete szőrpamacs, amely ilyen közelről nem tudta elrejteni a punci előbbi fürdőzéstől még nedves rését.

A lány egyszerre nyújtott tündéri és hivalkodóan szexi látványt.
- O-Ó! Jönnek a fiúk! – kapta gyorsan magára a fürdőruhát Petra.
- Akkor jobb, ha én is lehasalok! –libbent vissza a helyére Mónika, majd felnézett: - De akkor ki keni be az én hátam?
- Rám ne számíts! – nevetett Kati - Nem tartok ingyen sztriptízt a fiúknak – S azzal karjait kivéve feje alól, maga mellé nyújtotta, végképp eltakarva a mellkasa alól kilátszó kebleit.
- Feri bácsi?
- Én inkább feküdnék egy kicsit. Amúgy is lusta vagyok. Közben újabb csapat diák jött ki vidáman beszélgetve a partra és néhány méternyire a többiektől ültek, vagy éppen feküdtek le napozni. A tanárnő elnézte őket néhány pillanatig: fiúk, akik éhes szemekkel bámulják osztálytársnőik bimbózó idomait, és lányok, akik ösztönös nőiességgel úgy mozognak, hogy karcsú testük minél előnyösebben érvényesüljön a fiúk előtt. Öltözetük hiányossága, amely sokszor éppen csak annyit takart, hogy ártatlanságuk csak egy hajszál válassza el a megbotránkoztató pucérságtól, irigylést keltett benne.

Soha nem gondolkozott azon, hogy ilyen izgalmas érzés lehet a csaknem meztelen testek szabadsága. Határozatlan érzés kezdett formálódni lelkében: szinte úgy érezte, hogy ő is megszabadulna a zárt fürdőruha rabságától.
- Tanárnő!
- Igen Mónika? – zökkent ki mélázásából.
- Tessék szíves lenni, bekenni a hátam!
- Hát jó! – ült fel és nyúlt a felé nyújtott flakonért. Mónika kényelmesen visszafordult a hasára és két karjára hajtva fejét, várta a naptejet. Kis melleinek hófehér oldala édes-kívánatosan mutatta magát. Nyomott némi naptejet a flakonból a lány meztelen hátára, majd óvatosan szétkente. Jó érzés volt végigsimítani a selymes bőrön. Néhány csepp a folyadékból lecsurrant a lány oldalán, ám mielőtt a törülközőre csöppenhetett volna, szétsimította. Mintha áram rázta volna meg, úgy rántotta vissza kezét, amikor ujjbegyei a ruganyos emlő oldalába nyomódtak.
- Bocsánat! – hebegte zavartan.

Mónika hátrafordította fejét és rámosolyodott:
- Ne csak a hátamat! – s ezzel le is volt rendezve az ügy. Ismét bekente kezét és hozzáfogott a combok ápolásához. A lány húsa egyszerre volt lány és feszes. S mert a tanárnő még sohasem volt ilyen helyzetben, enyhe izgalommal töltötte el a másik testének érintése. Ám a fenék bekrémezésétől mégis tartott: megsimogatni egy ilyen intim testrészt, még ha olyan bájos is, tabunak számított. A combok tövénél mindig megállt, ám közben megbabonázva merült el a lány fenekének látványában. A tanga alsó szinte teljesen pucéron hagyta a két félgömböt. Keze már ösztönösen mozdult és ujjaival lágyan megérintette őket. Szinte alig ért hozzájuk.

Ahogy valami nagy érzékenységű műszer mutatója lendül ki egy hirtelen impulzustól, úgy feszültek meg a kislány farizmai az érintéstől. A lágy vonalak megkeményedtek és gömbök formája megváltozott. Egy pillanatra megállt, de mert Mónika nem szólt semmit, tovább cirógatta a popsit. Nem akart belefeledkezni a látványba, mégis néhány pillanatra megszűnt a világ, nem létezett más, csak az előtte fekvő csaknem csupasz test és az ujjai alatt sikló kemény far hihetetlen simasága. Szétterpesztette ujjait, és ha csak egy pillanatra is megszorította őket. A tenyere és minden ujjai ismeretlen érzés gyönyörű hullámait küldték végig a karján és egész testén. Mónika felnevetett. Azt gondolta, hogy a tanárnő játékból szorított meg a fenekét. Hogy zavarát leplezze, a tanárnő tettetett vidámsággal megszólalt:
- Készen is vagyunk! Visszahanyatlott törölközőjére és miközben a nap meleg sugarai átitatták testét, gondolatai ismét máshol jártak.

A nyár, a tábor, a majdnem csupasz testek látványa furcsa ellentmondásos hangulatba ringatta. Valami az súgta, hogy nem helyénvaló, ám mégis úgy érezte, hogy a levegő tele van valami feszült bizsergő várakozással. Végül megkérte Ferit, hogy vigyázzon a gyerekekre és elindult vissza a házba, hogy gondolatait némiképp rendezze.

Csajozási és pasizási tanácsok

fel