Orsi

Sportingbet Regisztracios Bonusz

Orsi szőke lány az osztályunkból, szőke hajú, sportos alkatú, nagy, feszes mellekkel, kerek markolnivaló seggel, szép fehér bőrrel. Arrogáns lány egy kicsit, sokakkal rosszban van, főként lányokkal, mert a fiúkat többnyire elvarázsolja. Abban az időben elmondhatatlanul utáltam Orsit. Féltékeny voltam rá, mert akármilyen pasit megkaphatott, én meg úgy éreztem nem vagyok a legszebb, sőt.
Most így 3 évvel később tudom hogy csak önképzavarom volt, igazából én is dögös voltam, talán emiatt is volt köztem konfliktus Orsival kicsit. Orsinál alacsonyabb és kissé vékonyabb lány vagyok, kisebb mellekkel, de a sport miatt izmosabb, feszesebb combokkal és vádlival, és a fenekem se rossz.

A nevezetes történet az egyik külföldi cserediákprogramunkon volt, egyik este az én cserediákom elvitt egy buliba egy osztálytársához, ahova Orsi cserediákja is hivatalos volt... és persze Orsi is. Ezen kívül 2 cserediák srác is, magasak, szőkék, szexik. Ahogy beléptünk, elkapva Orsi tekintetét, tudtam hogy a kis ribancnak is bejönnek, ami feldühített. Aztán a buli kb. egy órája ment, kissé becsíptünk, így kimentem levegőzni. Orsi is megjelent, és az a hülye ribanc cukkolva a fülembe súgta:
- ma este Michael (az egyik szexi cserediákfiú) farkát fogom szopogatni, míg te megint majd a sarokban sírdogálhatsz,  kis picsa!

- Orsi baszki mit tartod magad ennyire?? - meglátod ma este én kavarok velük, nem te, lehet nagyobb a csöcsöd de egy hülye kurva vagy.

- Igen?? - na gyere! - mondta és a csuklómnál berángatott a szobába ahol Michael és Andrez iszogattak, a két cserediáklány elvonult "lelkizni".

- Hé fiúk! - kezdte Orsi (természetesen angolul) - lenne egy kérdésem,  pontoznátok minket?
ez a kiscsaj azt hiszi szebb nálam. - mondta és megrántott, aztán kicsit kinyomta a melleit és csücsörített. A két srác egymásra nézett és elvigyorodtak.

- Nos ahhoz, hogy eldöntsük talán le kéne venni valamit... - mondta Andrez.

- na az ki van.. - kezdtem volna de belegondoltam, hogy most nem lehet hogy Orsi győzzön- Rendben.
Azzal levettem a felsőm és a melltartó maradt rajtam.
Orsi lenézően elmosolyodott és levette felsőjét, jókora feszes mellei megremegtek a melltartóban. A fiúk bámultak minket majd Michael így szólt:
- Hááát ez eddig egy pont Orsinak...

Na ne-gondoltam, és levettem a nadrágom (francia bugyi volt rajtam, és körbeforogtam, érezve a fenekemen a fiúk tekintetét.

- megálljunk, én jövök mondta Orsi kissé idegesen, hisz a fiúk ezúttal elismerően nézték idomaimat.
Azzal levette nadrágját, forgott, megmutatva kerek fenekét.

A fiúk egymásra néztek. - kicsit rázzátok ez így nem eldönthető.

Orsi rutinosan mozogni kezdett, a segge ugrált és a végén olyat pucsított hogy a húsos nagyajkai is átsejlettek a bugyin. Andrez keze akaratlanul is a látványosan merevedő, nadrágon átdudorodó jókora farka felé siklott.

ekkor az én "köröm jött"az elején ügyetlenkedtem kicsit de az eszembe villant valami, pucsítottam, a seggemre csaptam két kézzel és belemarkolva széthúztam a fenekem. A fiúk tapsoltak, a Pont az enyém lett.

Orsit ez láthatóan zavarta így levette a melltartóját, én is az enyém. A pont az övé.

Bugyi le, puncit mutat. Pont nálam.

most már élesedett a helyzet. BÁRMIT megtettünk volna a sikerért. Sajnos ezt a felhergelt állapotot és enyhe ittasságunk a fiúk kihasználták.

A következő feladatot sosem felejtem el...

fel