Vörös Szőnyeg arcai: Lindsay Lohan

Sportingbet Regisztracios Bonusz

- A nevem Lindsay Lohan - kiáltotta lelkesen a 18 éves bombázó színésznő - és ez itt a Vörös Szőnyeg Arcai!.

Ken Logan óvatosan tanítgatta a színésznőt, mesze a kamerától, míg Julius Walters lezavarta az interjút. 5 éve Juliust a Hollywood következő akciófilm sztárjának nevezték, de borzalmas film- és pocsék magánéleti döntései olyan gyorsan lerombolták karrierjét, amilyen gyorsan az felépült. A Vörös Szőnyeg Arcai volt Julius nagy próbálkozása, hogy újra híres legyen. A pornográfia mindig nagy szerepet játszott a férfiak életében, és a színészet mindig a szenvedélyük volt, így hát Julius úgy gondolta természetes dolog lenne kombinálni a kettőt. A Vörös Szőnyeg Arcaival Julius megtalálta a megoldást erre.

Lindsay Lohan teljesen motiváltnak és akcióra késznek mutatkozott Julius kamerájában. Egy drága bőr kanapén pihent, ártatlan szemekkel a csodás arcán, de volt egy kis csillogás a szemeiben, ami azt sugallta, hogy ő talán vadabb mint amilyennek az emberek képzelik. Ken Logan hallgatta az interjút Julius és Lindsay között, és közben olyan magazinokat lapozgatott, amikben Lindsay szerepelt. A Movieline, Allure, Teen People és Vanity Fair példányai voltak a térdén. A magazinok sikeresen ábrázolták szenvedélyesnek pont ahogy Julius akarta.

A múlt héten Ken megtanult mindent a színésznőről amit tudni akart. Lindsay 1986. Július 2-án született New York City-ben. Ken órákat töltött el a Nem férek a bőrödbe, az Egy hisztérika feljegyzései és a Bajos csajok nézegetésével. Undorral nézte meg újra és újra a filmeket. Arra használta a magazinokat és a filmeket is, hogy felkészítse magát a Lindsey-vel való találkozására.

Az interjúnak volt néhány mozzanata. Julius és Lindsay kitárgyalták az ostoba pletykalapok baromságait, de ettől Ken csak fáradtabb lett. Ken csak egy dolgot akart megtudni Lindsayről ezalatt a találkozás alatt : vajon mit szólna egy farokhoz a puncijában. Julius úgy tett, mintha érdekelné minden amit a lány mond, és színészi vénája miatt elég meggyőzőnek tűnt, pedig csak azt akarta látni hogy nézne ki Lindsay egy vastag ondótöltettel az arcán. Ezen felül semmit nem érzett a közkedvelt színésznő szépségéből. Az interjú teljesen érdektelenné vált, Ken mégis figyelt. Lindsay arról fecsegett, mennyire szereti a Pepsit, a fagyit, a csokit, az olasz és a kínai kaját. Elmondta Juliusnak, hogy van egy 330-as nyitható tetejű BMW-je, aztán arról beszélt, mennyire élvezi a gimnasztikát, a korcsolyázást, az úszást, a biciklizést, az éneklést, az olvasást, az írást, és a családjával tölteni az időt. Ken emlékezett, hogy a színésznő volt a Saturday Night's Live című műsorban, ahol bevallotta, hogy kedvenc együttesei a Simple Plan és a Maroon 5, valamint azt is bevallotta, hogy már 15 éves kora óta cigizik.

Lindsay megpróbált olyannak tűnni, mint más tizenéves lány, de csak hamisnak tűnt, és nagyon irritálta Ken-t. Linds az utóbbi 2 filmjével 1-1 millió dollárt keresett, és ezzel fel is készült, hogy többet keressen mint azt a karrierjétől várni lehetett. Már 3 éves kora óta modellkedett, és ő volt az első vörös hajú lány aki szerződött a Ford Modelling Agency-vel. Látható volt reklámokban, többek között a The Gap, a Jell-O, a Pizza Hut és a Wendy's reklámjaiban. Ken nem bírt várni, hogy valami valóságot basszon ebbe a lányba. A farka már lüktetett a gyönyörtől amíg arra gondolt, ahogy Linds vonaglik rajta.

Az interjú közeledett a végéhez. 10 perc megfeszített várakozás után Ken Logan ideje végre eljött. A szék szélére ült, nagyon izgatott és felizgult volt, alig várta, hogy hívják. Ez volt az a pillanat, amiről azóta álmodott, hogy Julius Walters felkérte, hogy csatlakozzon a Vörös Szőnyeg Arcai nevű projekthez, és Ken nem akart csalódást okozni.

Lindsay vörös haja vakító volt a terem fényeitől. Köznapi ruhát vett fel a forgatásra. Szűk farmert és egy feszes fehér felsőt viselt. Hihetetlen mellei kidomborodtak a felsőjéből, és a óriási mellbimbói meredtek a végén. Ken nem tudott róla, hogy a lány megnagyobbítatta volna melleit, de nem is érdekelte igazán, hogy igaziak-e vagy hamisak.
Kent mindig nagyon felizgatták a szeplős lányok, és ugyebár Lindsay ebbe a kategóriába tartozik. Elérte azt a pontot ahol nem volt visszaút. Ha Lindsay nem akarná folytatni a felvételt, akkor mindenképpen kényszeríti rá. Szerencsére ennek semmi jele nem volt. Lindsay olyan felizgultnak és bármire hajlandónak tűnt mint minden lány akivel valaha kefélt.
A szeplők igen sűrűn voltak a kezén, de még inkább az arcán és mellkasán. Szája telt volt és csodás rózsaszín, amitől a fogai még vakítóbbnak tűntek mikor mosolygott. A mosolya hihetetlenül csodássá és erotikussá tette zöld szemeit is.

- Nos térjünk az üzletre - mondta Julius Lindsay-nek. - azért vagy itt, hogy leszopj valakit, megkeféljenek és a végén az arcodra élvezzenek. Élvezett már valaki az arcodra Linds?
- Nem - válaszolta hirtelen idegesnek tűnve Lindsay.
- Szoptál már valaha, Linds?

Az interjú iránya mindenféle egyeztetés nélkül hirtelen megváltozott. Az emberek nem beszélnek Hollywood fenségiességéről elég tágan. Vannak hivatásos kurvák akik 10 dollárt keresnek egy szopással, és persze nem kamerák előtt csinálják.

Lindsay fel és le rázta a fejét: - Egy párszor már igen.
- Mit párszor Linds? - kérdezte Julius - Hallani akarom, hogy mondod!
Lindsay Lohan körbenézett a szobában. Hirtelen bizonytalannak érezte magát, de ez a kihagyás csak egy pár másodpercig tartott. - Csak néhányszor szoptam. Nem szoktam ilyen piszkos dolgokat csinálni. Ez olyan .. undorító.
- Hány éves voltál, mikor először szoptál?
- Tizenhat - válaszolta Lindsey egy kis habozás után.
- Hány éves voltál amikor először keféltél, Linds? - Julius élvezte, hogy kényelmetlen helyzetben van a lány. Titkon utálta az összes sikeres színészt és színésznőt. Utálta őket, mert ők megtalálták a módját, hogy érvényesüljenek, amit Juliusnak nem sikerült.
- Tizenhat - válaszolta. Ő egy olyan lány volt akit meginterjúvolt már Jay Leno, David Letterman, Conan O'Brien, és az összes Talk Show vezetője, de egyikük sem kérdezett tőle ilyeneket.
- Szereted ha a fenekedet kefélik?
- Micsoda? - mondta Lindsay egy kicsit sokkoltnak és elborzadtnak tűnve, de egy kis érdeklődést is mutatott.
- Popsiszex! Szodómia! Anális szex! - válaszolta Julius kuncogva - és így tovább.
- Nem! Én soha nem csinálnék ilyet!
Julius nevetett, kiélvezve ezt az értékes pillanatot. - Készen vagy egy kis akcióra? A haverom Ken már régóta vár, és őszintén szólva én nem hiszek a kegyetlen, és rendkívüli büntetésben.
- Természetesen! - válaszolta viccesen. Volt egy kis idegesség benne, de jól leplezte.
Ken egy pillanatig sem tétovázott, felugrott a székről, lesöpörte téréről a magazinokat amik szétszóródtak a szőnyegen, és egy pillanat alatt Lindsay mellé pattant a bőr kanapéra. Linds nem csalódott attól amit látott. Figyelmeztetés nélkül hozzátapadt Kenhez és a nyelve már a férfi szájában volt. Nem gondolta, hogy Lindsay ennyire vad lesz. Linds kezei megmarkolták a férfi gatyáján keresztül a duzzadó farkát. Ken visszacsókolt, és az előtte meredő fiatal, masszív melleket markolta. Ken már vagy tíz éve a pornóbizniszben volt és elég sok lánnyal volt már, de egyikük sem volt ennyire inspirált. A szeme sarkából látta Juliust ördögi vigyorral az arcán. A Vörös Szőnyeg Arcai nem csupán Julius útja vissza Hollywood elitjébe, hanem egyben egy bosszú is egyben.

***

Ken erős és magabiztos kezeit Lindsay dereka kőré csavarta, és elkezdte csókolni és nyalogatni a lány nyakát. Lindsay szenvedéstől való nyugtalansága némileg lenyugodott, ahogyan élvezte a nyelv sikamlós érintését. Ken felhúzta Linds felsőjét, és kezeivel erősen fogni kezdte a lány melleit.

Julius bölcs döntést hozott, amikor felkérte Ken Logan-t erre a projektre. A férfi a pornóvilág veteránja, egy képzett baszógép, aki egyben nagyon nyers, durva ember. Juliusnak nem volt elég, hogy a kamerák előtt kefélteti meg Lindsay-t, meg akarta alázni, ledönteni a szilárd talpáról. Erre pedig Ken a megfelelő ember.

Ken nyalta, csókolgatta Lindsay nyakát, és vállait, és közben a lány hatalmas melleit fogdosta. A színésznő sikoltott a gyönyörűségtől, és egy kis reszketés rázta meg a testét. Ken lehúzta Lindsay fején keresztül a topját, szabaddá téve ezzel tejfehér szeplős melleit, és a meredező meggypiros bimbóit. Ken lehúzta saját pólóját is, felfedve izmos, barnult felsőtestét. Linds füttyentett megelégedését kifejezve. Ken magához szorította és hevesen csókolta. Miután alaposan megismerték egymás nyelvét, Ken észrevette, hogy Linds mellei nekifeszülnek a mellkasának. Ken elvette száját a lány vágyakozó ajkaitól, és beleharapott a nyakába amitől Linds felsikított, és megütötte Ken vállát válaszként, de nem okozott neki fájdalmat. Nyelvével és ajkával felfedezte a lány testét, a nyakát és a vállait, majd lejjebb haladt, és a fiatal melleit nyalogatta. Erős markával simogatta melleit, és ajkával csókolgatta, elkerülve a bimbóit, egyelőre. Rendkívül élvezte a sztár puha finom bőrét.

- Szereted ezeket a melleket? - sikoltotta az élvezettől Linds - Szereted a gyönyörű, híres melleimet?

Túl elfoglalt volt, hogy válaszoljon. Gondolkodás nélkül szívta, szürcsölte melleit. Majdnem megfeledkezett a lány jelenlétéről, csak érezni akarta a bimbóinak ízét. és élvezni a pillanatot. Lindsay Ken térdére ereszkedett és a feje tetejénél fogva tartotta. A férfi fejét a melleire szorította, megpróbálva a nyelvét a mellbimbóira irányítani. Miután kegyetlenül visszautasította a lány akaratát, a saját vágyainak adott teret. Bekapta a bimbóját és szopni, harapdálni kezdte, miközben kezével szorította, keményebbé és még érzékenyebbé téve azt, ami Lindsay-t szenvedélyessé és vaddá tette.

- Igeeeen! - sikoltotta - Harapdáld őket, igeen! Szopd őket! Oh Istenem ez annyira jóó!

A fogaival dörzsölte az érzékeny bimbóit, aminek következtében egy sikoly hagyta el Linds száját. Kemény feneke Ken farkán vonaglott, kínozva ezzel a férfit. Ken nem úgy képzelte, hogy csak a lány melleivel fogja elintézni Lindsay-t, de nem volt elégedetlen az események alakulásával. Ken lassan simogatta a lány selymes testét, kezdve a vállától a hátán és a derekán keresztül a melléig. Nagyon élvezte a lány szeplős testének látványát. Különösen a vállait és a kezeit imádta. Nem tudta honnan ez a fetisizmusa a szeplők iránt, de nem akart egy csepp időt sem pazarolni olyan kérdések megválaszolásával, melyek nem olyan sürgősek. Teljesen átáztatta bimbóit, és a gyengéd, forró lehelete ezt csak jobban elősegítette. Lindsay újra gyengéden megrázkódott.

- Azt hiszem mindjárt elélvez - Hallatszott Julius hangja valahonnan a szobából. Ken jobbra nézett, de Julius már nem volt ott, hanem mögötte volt, szemben Lindsey-vel és éppen egy tökéletes képet készített a lány bimbóiról, és ez csak táplálta Ken őrületét.

- Ha megtörténik, megtörténik! - mondta Ken.
- Ha egy lány elélvez a melleinek kényeztetésétől, attól nem válik kurvává!
- Bocs nem ismerem a kurvák szabályait!

Úgy beszélgettek, mintha Lindsay ott se lenne. Ken észrevett egy kis fájdalmat a dühös Lindsey csodálatos arcán, és a csodálatos zöld szemei sértettnek tűntek, de a lány nem adott hangot véleményének, így hát Ken folytatta amit csinált, mintha mi sem történt volna. Igazság szerint a sértett szemek csak feltüzelték, és új szintre lépett. Újra kényeztette a lány csodaszép melleit szájával, nyelvével és fogaival, minek következtében már nem látta a lány bántódottságát.

- Kész vagy kipróbálni a farkamat? - kérdezte Ken.

Lindsay először habozott, de aztán egy komisz mosollyal az arcán pajkosan rázta fel és le a fejét. Megnyalta a szája szélét, egy kis show-t nyújtva a kamerának. Lindsay lecsúszott Ken térdéről, és a lábai közé került. Ken farka meredezett ki a gatyájából. Azt akarta, hogy a lány szopja le keményen őt. Ken farka csak egyre jobbad meredezett, ahogy a képekre gondolt, amiket a magazinokban látott Lindsay ről, és a filmekre amiket nézett, amiket mindig megállított, ha egy jó pózban volt Lindsay, de leginkább akkor kezdett hevesen lüktetni, amikor arra gondolt, hogy ez a lány itt van és épp arra készül, hogy leszopja őt! Ken és Julius összemosolyogtak. Julius rövidebb keresés után talált egy jó helyet az orális jelenethez. Alig bírta kivárni, hogy ez a híresség lealázza magát Ken nagy farkával. Alig várta már, hogy megmutassa ezt a kis bemutatót a pornó-kedvelő perverzeknek és szexőrülteknek. Megnyalta a szája szélét, miközben arról elmélkedett, milyen hírnevet fog neki hozni a Vörös Szőnyeg Arcai. És ez nagyon jónak ígérkezett.

***

A lábai közé helyezkedve Lindsay gyorsan lehúzta Ken Logan nadrágjának zipzárját, és a nyíláson keresztül kihalászta a legnagyobb faszt amit valaha látott, és vele együtt a golyóit is kihúzta. 25 centis volt, vastag, és duzzadt makkja ékeskedett a végén. Alig tudta megfogni, és csak nehezen tudta megtartani. Felnézett és belebámult Ken kifejezéstelen barna szemeibe, csodálkozó rémülettel az arcán. A szája viccesen tátva maradt, mint aki sokkal nagyobbat harapott, mint amekkorát meg tudna enni.
Megragadta, a tenyerével és az ujjaival masszírozni kezdte. A fasz vadul lüktetett a kezében. A vastag, kerek vége remegett tenyerének selymes bőrének tapintásától. A másik kezével és Ken segédletével félig letolta a gatyáját. Lindsay szája ráirányult a farokra. Egyszer megnyalta a száját, de egy kicsit kevésbé volt lelkes ezen akció közben. Ahelyett, hogy Ken farkát a szájába tette volna, nyelvének végével nyalogatta a golyóit, majd szépen lassan végignyalta a faszt a tetejéig. Nyelve cikázott a fasz tetején lévő lyuknál, lenyalta róla és ízlelgette a nedvet.

Julius Ken mellet jobbra ült, és csendben nézte a történéseket. Arra utasította Lindsay-t, hogy a kamerába nézzen és ne Ken szemeibe, amíg a farkat intézi. Két hete még csak egy munkanélküli ember volt, csökkenő bankszámlával, de holnapra a pornóipar vitathatatlan királya lesz. Csak Amerikában óriási változásokat képes végrehajtani rövid idő alatt.

Lindsay újra végignyalta a farkat egészen a golyókig. Miközben nyelvével kényeztette, kezével simogatta a faszt. Aztán a heréivel játszadozott, nyalta, harapdálta. Újra a fejét kezdte nyalogatni. Nagyon élvezte a húsának sós ízét, testének pézsmaillatát. Belenyomta farkának végét a szájába és rögtön nyalni kezdte a fej alatt lévő V alakú részt. Szépen lassan egyre merészebb lett, a faroknak egyre nagyobb részét nyomta be a szájába. Nyalta a fasz alsó részét, ahogy tolta be a telt rózsaszín ajkai közé. Ken farkának vége érintette Lindsay torkát, aki emiatt köhögött és fuldoklott. Bal kezével kirántotta szájából a faszt, és Kenre bámult. Ken és Julius is kuncogott a sikertelen próbálkozásán.

- Légy óvatos! - mondta Julius - Ma egy profi faszt szopsz! - ettől mindkét férfi nevetett.

Nem törődve a gúnyolódásukkal Lindsay visszatért a munkához. Egyszerre 15 centit bekapott a faszból. Keményen feszült a farok Linds arcához, de most megpróbált nem köhögni, vagy fuldokolni. Ken óriási meglepetésére a farka teljesen elveszett Lindsay meleg szájának mélyén. Lindsay nagy lelkesedést érzett a combjainak belsején. Ken nem tudta elhinni, hogy ez a lány ilyen könnyen be tudja kapni a farkát. Nem volt túl jó a technikája, de egy kis gyakorlással és türelemmel nagyszerűvé válhat. Lindsay szája szélén nyál kezdett gyűlni. Kihúzta szájából a faszt, amivel együtt sok nyál is érkezett, ami hanyagul a lány mellkasán landolt. Még egyszer végignyalta a farkat, mintha nyelve egy ecset lenne, fel-le nyalogatta, körkörösen a fejénél, és megállva a V alakú résznél. Alig képzett nyelvének érzése teljesen lenyűgözte a férfit, de hamarosan egy kis alázatra kellett tanítania Lindsayt. Még mindig vágyott rá, hogy ledöntse a lábáról a lányt.

- Szereted ezt a hatalmas faszt, nem? - kérdezte Julius.
- Élvezet, ahogy a torkodhoz ér igaz?

Hirtelen Ken Logan felkelt a bőr kanapéról, és vadul elkezdte baszni Lindsay száját. Lindsay megpróbálta felvenni fejével a férfi ritmusát, de ő túlságosan gyors volt hozzá képest. Az arca még inkább feszített volt mint korábban, és a fasz ütögette a lány torkát.

- Ezaz! - Mondta Julius hangosan.
- Baszd szét a kis kurva száját!

Ken úgy baszta Lindsay száját, mintha az édes 18 éves punciját baszná. A lány orra Ken hasát érintette. Ken levette bokszeralsóját, így Julius még jobb kameraállást talált. Ezután Ken még vadabbul baszta Lindsay száját. Sűrű fanszőrzete csiklandozta Linds orrát, golyói pedig vadul ütögették az arcát és az állát.
- AAAGGGHHH! - nyögte Linds mikor a fasz behatolt a szájába. Amikor megpróbálta kinyomni a szájából a faszt, Ken mindig durván elütötte a kezét, így hát most csak használatlanul lógtak a teste mellett.

- Csukd össze a szád a fasz körül! - tanácsolta Julius.
Lindsay gondolkodás nélkül tette amit mondtak neki : összezárta száját Ken vadul érkező farka körül. Az ajkak és a farok súrlódása Kent arra az élményre emlékeztette, amire a farkát gyakran használta : egy szűk punci kefélésre. Érezte ahogy Lindsay fogai dörzsölik a farkát, miközben hallotta a lány tompa köhintéseit és nyögéseit. A mellei finoman a lábaihoz simultak. Linds a térdén állt, miközben egy óriási fasz intézte, ami éppen a szájában mozgott, és arra kényszerítette, hogy az orrán lélegezzen. A bal kezével Ken kirántotta a farkát a lányból aki rögtön vadul öklendezett, és levegőért kapkodott. Szemeiben könnyek jelentek meg, és rengeteg nyálat kellett kiköpnie, ami mind a melleire esett, betakarva egész mellkasát.

- Milyen volt ahogy a csodás kis pofikádat baszták? - kérdezte Julius - Fogadok, hogy a színésziskola nem tud ilyet adni neked!

Lindsay válaszra nyitotta a száját, de helyette Ken farkát fogadhatta. Bekúszott a torka mélyére, mint egy kígyó, és Ken megtapintotta a duzzanatot Lindsay arcán, amit a farka okozott. Benntartotta a farkát 5 hosszú másodpercig, aztán kirántotta.

- AAAAGGHHHH! - Ken élvezte, ahogy letámadta a szegény Lindsayt. Ez volt a legjobb jelenet amit valaha csinált, és még nem volt vége. Még hátra volt néhány dolog amit meg akart tenni.
Befogta Lindsay orrát és egy utolsó, hatalmas erejű támadást indított. Szegény Lindsaynek az orra befogása miatt nem volt lehetősége levegőt venni.

- MMMPPPHHH! MMMPPPHHH! - nyögte. - MMMPPPHHH!

Befejezte végső támadását, és egy hangos pukkanás kíséretében kirántotta a farkát a lányból, aki rögtön levegőért kapkodott. A mellei fénylettek a rengeteg nyáltól, ami az akció alatt folyott rá. Letörölte álláról a nyálat. Szemei vörösek és könnyesek voltak. Haja arcára tapadt a nyál segítségével.

- Mit gondolsz, a puncid tudná kezelni, ezt a faszt, Linds?

Úgy látszott Lindsaynek elege van és távozni akar erről a forgatásról. Soha nem volt még így megalázva. Egy hete mikor beleegyezett ebbe a felvételbe, nem gondolta, hogy kockára teszi a hírnevét, a karrierjét, az életét, csak hogy egy egyszerű orális jelenet lesz és kész. Egy ártatlan kis pornó jelenetnek tűnt.

- Csak fejezzük ezt be. - válaszolta erőlködve a szavakkal, a sírás szélén.
- Valami baj van? - kérdezte Julius.
- Nem tehetitek ezt velem!
- Soha ne mond, hogy nem tesszük!
- Nem számít - válaszolta Linds - csak fejezzük ezt be. Haza akarok menni!

***

Egy gyors mozdulattal Ken lerántotta Lindsay szűk farmerjét és selymes, fekete bugyiját. Egy pillanat alatt eltemette arcát a lány édes, finom puncijába. Linds puncija teljesen borotvált és fénylő volt, teljesen megmutatva duzzadt szeméremajkait. Mindkét kezét használva óvatosan kifeszítette bársonyos ajkait, miközben gyorsan nyalta köztük. Ha Lindsay feldühödött az előző akció miatt, akkor ezen jelenet után teljesen megváltozott a hangulata. Lindsay vakmerően vadul felemelte medencéjét a férfi arcába, és hangosan zihált, az érzéstől, amit a nyelv nyújtott neki. Nagyjából két perc élvezet után, Ken kész volt változtatni.

Ken igen sokféle pozícióban látta Lindsayt a múlt héten, de ez tetszett neki a legjobban. Ott feküdt a kanapén, lábai széttárva, puncija fénylett. Ken odaállt a lábai közé és farkával simogatta a punciját, fel-le mozgatva az ajkai között, de elkerülve a behatolást. Nagyon szűknek tűnt.

- Ha kész vagy, ha nem jövök! - Figyelmeztetette Ken.

Két lökéssel eltemette benne a farkát. Szűkebb volt mint ahogy képzelte. A farka körül el volt zárva a puncija. A lökések átlagos sebességgel érkeztek, ahogy a puncija akarta. Julius ott lebegett Lindsay felett, még mindig minden pillanatot rögzítve.

- Baszd szét ezt a kis kurvát! - kiáltotta Julius szinte dühösen - Úgy, hogy sikítson!
Ken felvette a ritmust, egyre keményebben baszta és egyre mélyebben behatolt a puncijába. Lindsay sikított a gyönyörtől és a hihetetlen fájdalomtól egyaránt. Ken megfogta a lány lábait, hogy még keményebben baszhassa. Lindsay még hangosabban sikított, betöltötte a termet az extázisa.

- Ezt szereted Linds? - kérdezte Julius - Miért nem tekered a lábaidat a dereka köré?

Jobb ötlete nem lévén Linds engedelmeskedett. A dereka köré rakta lábait. Válaszul Ken még vadabb lett, őrjöngve baszta a lányt, aminek következtében a szobát megtöltötte a hangos csattogó hang. Ken előre nyúlt és megragadta Lindsay nyakát, úgy baszta. Nem szorította erősen, de ez egy jel volt, hogy nem becsüli túl sokra a lányt. Mellei előre-hátra lengtek, ahogy mozgott benne a férfi. Elengedte a nyakát hátrébb dőlt, és elkezdett Lindsay melleivel foglalkozni. Nyalta és harapdálta őket, anélkül, hogy elvesztette volna az ütemet. A farka folyamatosan rombolta a lány punciját, aki beleharapott a szájába, miközben hatalmasat élvezett, közben sikoltozott és rángatózott. Mikor teste abbahagyta a rángatózást, Ken kihúzta szűk puncijából a farkát, és közben vigyorgott.

- Asszem szereti, ha megalázzák - mondta Julius.
- Én vagyok a felelős az első kamera előtti orgazmusáért! - mondta Ken büszkén.
- Emlékezz erre a testre - megfeszítette izmait, pózolt a kamerának.
- A puncija szűk mint a spandex.
- Nos akkor tágítsd ki!

Pozíciót váltottak. Most Ken felemelte Lindsayt ráült a kanapéra, és maga fölé állította terpeszállásba a lányt, majd szép lassan ráeresztette a farkára. Elkezdett fel és le mozogni a saját ritmusában Lindsay, miközben Ken a melleit masszírozta. Ken élvezte a látványt. Lindsay csodás, finom teste, mozgó mellei teljesen ámulatba ejtették. Egész farka elmerült a testében, miközben kezével simogatta. Lindsay lassú üteme kezdett unalmassá válni, ezért Ken a kezeit használta, hogy gyorsabban mozgassa Lindsayt. Megfogta a fenekét és elkezdte baszni mint egy őrült. Lindsay fájdalmas arccal viselte, hogy Ken megint megerőszakolja őt. Nem tudta elképzelni, honnan eszi ez a férfi az energiáit. Ken medencéje csapkodta Lindsay testét, kezei pedig ütötték a fenekét, amitől az szépen be is vörösödött. Ken vadul elkezdte szopni és harapdálni a bimbóit. Lindsay nem tudta kontrollálni saját testét, mert azt Ken uralta. Farka szétütötte a torkát, és most pedig szétzúzta a csiklóját. Lindsay sikoltott, leginkább az élvezettől, mert most először kezdte élvezni a dolgot. Soha nem gondolta volna, hogy élvezni fog egy ilyen lealacsonyító dolgot. Gondolkodás nélkül ordítani kezdett: - Bassz meg! Keményebben!
Ken az oldalainál tartotta a lányt, és kicsit fáradtnak érezte magát, de készen állt teljesíteni Lindsay kérését, és még vadabbul, gyorsabban kezdte baszni. Lindsay száját Kenéhez illesztette, felismerve, hogy a tényt, hogy egy kurva lett kamerák előtt.

Julius új pozíciót akart. A dolgok jobban mentek mint amire számított. A legvadabb álmaiban sem remélte, hogy Lindsay ilyen engedelmes lesz.

- Mondd, hogy Lindsay egy kurva! - mondta Julius
- Lindsay egy kurva!
- Ügyes lány. Most pedig mondd Kennek, hogy basszon úgy mint egy kurvát!
- Azt akarom, hogy úgy kefélj mint egy kurvát!

Lindsay a kezein és a térdein állt, de már nem a kanapén, hanem mellette a földön. A feneke vörös volt, Ken korábbi ütéseitől. Ken óvatosan becsúsztatta farkát Lindsay csillógó, sikamlósan nedves puncijába. Lindsay sziszegve vette a levegőt. Ken teljesen kitöltötte a lányt, ahogy mind a 25 centijét benyomta a lányba, és közben keményen ütötte a fenekét. Lehetetlenül mélyre hatolt Ken, a gólyói csapkodták a sikítozó lány fenekét. Egyszer ütötte, egyszer szorította a fenekét és élvezte a kényelmet amit a szűk punci okozott neki. Megmarkolta a hajánál fogva, kezdett őrült lenni.

- Bassz meg! Bassz meg! Ez nagyon jóó! Imádok kurva lenni!

Lindsay-n hirtelen végigfutott a második orgazmusa, amitől görcsösen rángatózott. Sikoltozott és kiabált, kezével a földet ütötte, tudtára adva a világnak hogy éppen elélvez. Eközben Ken végig kefélte, nem állt le, csak egy kicsit lassított.

- Szeretne ez a kis kurva egy kis gecit? - kérdezte Julius.

Lindsay bólintott. Még mindig térden állt, és kezei a padlón voltak, Ken farka pedig még mindig ott dübörgött a puncijában, és már a végső befejezés felé tartott.

- Hova szeretnéd?
- Azt akarom, hogy az arcomra élvezzen!
- Valóban?
Lindsay beleegyezően bólintott.
- Biztos vagyok benne, hogy Ken szívesen élvezne erre a csini arcocskára, de van még egy dolog, amit szerintem előtte ki kéne próbálnotok.
Lindsay arcán az aggódás jelei mutatkoztak. - Mi?
- A popsiddal van kapcsolatban. - válaszolta Julius.

***

Még mindig térden állt, és bután nézett a kamerába, döbbent, elég rémült szemekkel. Lindsay Lohan feneke összeszorult, a hogy Ken becsúsztatta két ujját. Ken ujjai nagyon mélyen bent voltak a lány fenekében, amikor nekilátott előkészíteni a terepet, azaz kitágítani a nyílást. Lindsay arca eltorzult a fájdalomtól, és sziszegett. Ken ujjai megfeleltek a feladatuknak, tökéletes hozzáférést nyújtottak Lindsay fenekéhez, de ő eléggé ideges volt. Ken tudta, hogy a nők mindig kényelmetlenül, rosszul érzik magukat az első anális behatolásukkor. Ken mélyebbre nyomta az ujjait, folytatva a körkörös mozgásukat, aztán kihúzta őket.

- Milyen érzés volt, Linds? - kérdezte Julius.
- Mintha szarnom kellene - válaszolta remegő hangon Lindsay.
- Ez természetes, csak nyugi és lazíts!

Ken szó szerint érezte Julius leheletét a tarkóján. Ez volt a nap legfontosabb jelenete, és egyikük sem szerette volna romba dönteni.

- Hogy engedhettem ezt nektek? - De nem volt válasz. A lányok akik a pornóval foglalkoznak, gyakran megtalálják magukat olyan dolgokban, amikről azt gondolták, hogy sosem próbálják ki, vagy olyan dolgokban, amiről azt gondolták, hogy lehetetlen, mint például a fenékbe való dupla behatolás. Néha a lányt elkapja a pillanat heve.

Ken újra bedugta ujjait Lindsay fenekébe, de ezúttal hármat. Lindsay felsikoltott fájdalmában. Óvatosan húzogatta ki és be ujjait, felkészítve a behatolásra Lindsayt. A feneke összeszűkült, Ken ujjai körül, de egy kis erőkifejtéssel tudta mozgatni benne őket. Aztán Ken kihúzta ujjait.

- Készen vagy rá, hogy ez a fasz behatoljon a fenekedbe?

Lindsay bólintott.

Ken odaillesztette farkát a lány puncijához, majd lassan becsúsztatta a fenekébe, ami összeszorult már Ken farkának fejétől, de megpróbált lazítani, nagy levegőket vett. Felsikoltott, amikor Ken farkának feje behatolt a fenekébe. Ken nem csinált semmit, várta, hogy Lindsay fenék-izmai ellazuljanak. Ken még mindig óvatosa volt, aztán eszébe jutott, hogy nem kell figyelmesnek, óvatosnak lennie, ezért egyre beljebb erőltette a farkát.
Ez volt Ken legbüszkébb pillanata. Ő lehetett az első aki seggbe baszta Lindsay Lohant. Előtte senkinek semmi esélye nem volt rá. És ami még hihetetlenebb, ledöntötte büszke talpáról, és egy kis kurvát csinált belőle. Hát igen egy profi pornósztár élete sok előnnyel jár. Egyre merészebb, bátrabb lett, és ennek eredményeképpen sokkal kevésbe volt tapintatos. Egyre gyorsabban, keményebben, egyszóval vadabbul baszta. Lindsay sikoltásai édesek voltak számára, szebben hangzottak, mint amit valaha is énekelt.

- Milyen érzés? - kérdezte Julius - Milyen érzés egy hatalmas farok a szűz seggedben?
- Éget! - válaszolta Lindsay.
- Éget? - kérdezet vissza nevetve Julius.

A kamera sosem hazudik. Lindsay ott térdelt ráborulva a kanapéra, tenyerébe temetve arcát sikoltozott, és a feneke az égbe állt. Ott állt mögötte Ken és keményen baszta, mint egy gép, izzadt homlokkal, csillogó szemekkel, és lefagyhatatlan vigyorral az arcán. Döfte be a farkát két édes puha és vörös fenékpofa közé, fogta a derekát, és döfte belé a 25 centijét a szűk popsijába, figyelve a lány szenvedését, testének vonaglását, és hallgatta fájdalmas sikolyát, ami egyre inkább vonzó tulajdonsága volt.

Ken bedugta néhány ujját Lindsay puncijába, körkörös mozgást végezve velük, míg másik kezével a derekát fogta, és néha rácsapott a fenekére. A férfi nagy meglepetésére Lindsay elkezdte hátranyomni magát, az egyre mélyebbre hatolás érdekében, amitől az akció még vadabb lett. Ken mindkét kezével megragadta Lindsay haját, és annál fogva rántotta magára, amitől a lány hangosan sikítozni, szinte visítozni kezdett, amitől Ken még vadabb lett, és a sebessége szinte már bizarr volt. Lindsay próbálta az adottságaihoz viszonyított legnagyobb sebességgel mozogni, követelve, hogy Ken ne hagyja abba.

Ken elengedte a lány szédítő vörös haját, és kihúzta belőle farkát. Felállította a lányt, majd leült a kanapéra. Julius utasította Lindsayt, hogy álljon terpeszben Ken fölé, neki háttal. Így is tett, majd Ken ráillesztette a lány fenekét az ő farkára, majd újra elkezdte kefélni Lindsay fenekét.

- OOOOHHHH! - kiálltotta Lindsay.
- Bazd szét ezt a segget!

De Kennek nem kellett semmiféle utasítás, már előbb Lindsayben volt, minthogy ő megszólalt volna. Elkezdte csókolgatni és nyalogatni a lány csodás nyakának hátsó részét, kezeivel pedig a melleit simogatta. Kennek hihetetlen fizikuma volt. Képes volt hihetetlen tempót diktálni anélkül, hogy elfáradt volna. Lindsay nem bírta sikítás és lihegés nélkül. Amilyen undorítónak gondolta elsőre, most annyira élvezte ezt a felvételt. Saját ujjait nyomta be puncijába, és vadul mozgatta benne őket, olyan gyorsan, ahogy Ken mozgott a fenekében. Ken a kezeivel tartotta a lányt a hátánál fogva, és minden energiáját beleadva baszta. Lindsay fenekét hangosan csapkodta Ken medencéje, mellei pedig úgy lebegtek, mint levelek a szélben.

- Haver, a szart is kibaszod belőle! - mondta Julius.
- Ohh Istenem!! - nyögte Lindsay. Szemei teljesen meglepettek voltak. Ken megfogta a lány könyökeit, és keményen, hihetetlen sebességgel kezdte baszni, kiélvezve a szűk popsiját. Rövidesen elfogyott a lendülete, és a golyói már teljesen tele voltak, amit már nem tudott tovább tartani.

- Itt az ideje az élvezésnek! - mondta Ken.

***

Élvezz az arcomra! - mondta Lindsay beleegyezéssel.

Térden állt, kezei hátra voltak irányítva, és Ken szemébe nézett, miközben a farka pár centire volt az arcától. Kinyújtotta nyelvét, fejét pedig kicsit hátrabiccentette. Ken nyögött egyet, amitől Lindsay kuncogott. Julius várakozva figyelt. Testét és a kamerát szilárdan tartotta, de a szíve nagyon hevesen vert a mellkasában, és nem lepődött volna meg, ha hallotta volna, mialatt szerkesztette a filmet. A lábait gyengének érezte. Ez a film a pornográfia legsikeresebb, és legnagyobb bevételű filmjének ígérkezett.

Tompa nyögés közepette lőtte ki első sugarát Ken. Olyan erősen jött ki belőle, hogy majdnem térdre zuhant. A sugár ereje sokkolta Lindsayt aki hátrarántotta fejét, de így is pontosan eltalálta őt. Ken első lökete befedte Lindsay bal arcától kezdve a balszemén keresztül a homlokáig. A csodás vörös haja is kapott belőle. Egy függőleges vonalban érkezett rá. Vastag és fehér volt, beterített néhány szeplőt.

- ISTENEEM!

A második adag az ajkaira érkezett, befedve az orrát, a szemei közét és a homlokán végződött, éppen csak elkerülve a haját. Vastagabb volt mint az előző, és egyenes vonalban terült el.
A harmadik adag hasonló helyre érkezett, pár centivel balra. Összekeveredett a második adag egy részével Lindsay jobb szemgödrében, és elérte a haját is. A negyedik lövés a szája sarkától az arca és a szeme szélén keresztül a homlokáig ért. Beterítette a szempilláit is. Az ötödik adag teljesen elkerülte az arcát, éppen elérte a jobb szemét és a homlokát, de a legnagyobb rése a hajára érkezett, befedve azt egy vastag fehér csíkkal.

- Nem tudom, honnan jön ennyi - mondta Ken.

A hatodik adag teljesen befedte az ajkait és az orrának alját. A hetedik is befedte az ajkait, és elzárta a jobb orrcimpáját. A nyolcadik töltet a szája szélét, az arcán keresztül a fülét és a haját lepte el. Ken a maradékot Lindsay melleire küldte, majd farkának végét Lindsay homlokának közepéhez nyomta. Lindsay tele gecivel az arcán kuncogott. Arcának vonalait fehér maszk lepte el.

- Nézd ezt a sok gecit! - Mondta Julius örülve - Telebasztad az egész arcát!
Ken vállat vont, és farkát bedugta Lindsay ajkai közé. Mikor Ken kihúzta ernyedt farkát a szájából, Lindsay még egyszer mosolygott. A szemgödrei teljesen be voltak fedve, haja pedig kócos volt, főleg a homlokánál.

- Kaphatnék egy törölközőt? - kérdezte, miközben Ken kiment a szobából. Ken odaadta Lindsaynek saját felsőjét, aki nem ismerte fel, mivel szemei be voltak fedve. Mikor észrevette, már késő volt. Hitetlenkedve nézte az összekent, tönkretett felsőjét. A kamera irányából szólt hozzá Julius: - A ruháidat kidobtam az ablakon. Remélem a felsőd majd biztonságot nyújt neked, amíg visszaérsz a hotelbe. El tudom képzelni milyen hideg lehet odakint. Lindsay hitetlenkedve nézett rá.

- Remélem úgy élvezted a Vörös Szőnyeg Arcai-t mint amennyire én élveztem, hogy megalázlak!

Lindsay arcán egy könnycsepp indult el, ahogy rádöbbent, Julius nem viccel. Felállt a térdeiről, az ajtó felé fordult, megfogta topját és a cipőjét, és kilépett az előcsarnokba. Julius még egyszer utoljára ráközelített a fenekére.

- Jó utat! Élvezd a sétát!

Lindsay könnyekkel teli arccal távozott, miközben Julius nevetett mint egy szörnyeteg, és becsapta az ajtót.

Megfordította a kamerát saját arca felé, elmosolyodott, kacsintott.

fel