Zita, Tóni és Artur kutya

Sportingbet Regisztracios Bonusz

Két évvel ezelőtt történt velem, hogy anyám testvérénél kellett eltöltenem pár napot Sopronban. Zita és családja egy nagy házban laktak a belvárosban. Örültek nekem amikor szüleimmel együtt megjelentünk. Zitának két lánya volt, ezért azt vettem észre, hogy szívesen anyáskodik felettem.
Ez hízelgett nekem, mert nagyon szerelmes voltam belé. Vállig érő barna haja, barna szeme volt amiben valamiféle izgató tűz csillogott.
Első éjjel úgy maszturbáltam, hogy arról ábrándoztam Vele szeretkezem. Másnap napközben a kertben segédkeztem Tóninak a férjének, estére hulla fáradtan mentem vacsizni.
Unokanővéreim elmentek éjszakára bulizni, úgyhogy tök csöndes lett a ház.
Zita elmosogatott, amíg letusoltam. Amikor kijöttem a fürdőből szólt hogy halkan legyek, mert Tóni már lefeküdt a hálójukban. Amikor Zita elment tusolni kilopóztam a szobámból leselkedni. A fürdőajtó kulcslyukán át csak a tükör előtti rész látszott. Amíg tusolt a leselkedők izgatottságával bámultam befelé.
Amikor törölközőben megjelent végre, éreztem, hogy a farkam lüktetni kezd. Zita letette a törölközőt a helyére és megláttam a meztelen testét. Remegni kezdtem a puncija láttán s verni kezdtem a faszom.
Mielőtt azonban elélveztem volna végzett a dolgával és fölvette a köntösét. Idejében eljöttem az ajtó elől. Csalódottan figyeltem a szobámban, hallottam amint kijön és látva, hogy nálam nem ég már a lámpa halkan lement a földszintre és sutyorogva feljött és bement a hálójukba.
Pár perc múlva nem bírtam magammal és odamentem a hálószoba elé, mert eszembe jutott, hogy a kulcslyukon belátok az ágyra is.
Amit láttam hirtelen nem is fogtam fel. Csak a narancsfényű asztali lámpájuk világított, de éppen elég fényt biztosított, hogy a lyukon át mindent lássak. A sötét bordó ágyon feküdt Tóni meztelenül mellette felesége egy combfixes harisnyában és mellette pedig Artur állt, a család kutyája!
Tóni az oldalán feküdt és a faszát a kezében tartotta.
Zita szétterpesztett lábbal feküdt Tóni mellett, úgy, hogy az egyik lábát átfektette a férje derekán. Mindketten a méretes farkat kényeztették. Szemmel láthatóan azonban Artur teljesen be volt kanosodva, vagy féltékeny lehetett mert farkát csóválva erőszakosan nyomult Zitára aki többször is megpróbálta ellökni a nagytestű ebet.
A kutya a fülét nyalogatta mire Zita összerándult.
- Nem lehet ezt kibírni! - nevetett fel anyu nővére.
- Szörnyen erőszakos vagy!
Na gyere!
Azzal levette a lábát Tóniról és négykézlábra állt. Arturnak több sem kellett azonnal felugrott a hátára és párzó mozdulatokat kezdett tenni. Csak Zita nyögésén hallottam mikor hatol belé a kutya mert sajnos nem látszott semmi a péniszéből. Artur vadul kefélte amit kéjes nyöszörgéssel nyugtázott. Végre Tóni elhúzta az eb farkát hogy láthassa hitvese pináját. Ekkor alkalmam nyílt meglesni Zita formás popsiját, szeméremajkait, amint a kutya heréi ütemesen ütögetik. Egy-egy pillanatra megláthattam Artur furcsa faszát ami a tövénél vastag volt. Egyszer ki is húzta véletlenül a puncijából és meg sem állva a combját baszta tovább.
A pénisze végéről valami fehér csöpögött az ágyra, de szerintem nem geci volt. Zita kezével hátranyúlva újra magába igazgatta a hegyes farkat. Artur pedig a farát leszegve hatolt újra belé és baszta tovább. Amikor hirtelen újra kijött a farka híg folyamban ömlött ki az ondója Zita pinájára, combjára.
Artur kicsit görcsölt és félre állt, nyalogatni kezdte a saját faszát.
- Na remélem most tudsz várni! - kacagott Zita. Ismét férje farkának szentelte figyelmét és hagyta, hogy megsimogassa a szeméremszőrzetére lőtt spermát.
Rámosolygott és mondott valamit, amit nem értettem.
Később Tóni alaposan megkefélhette kedvesét, mert ő nagyokat nyögött de ekkor én már akkorát élveztem, hogy nem figyelhettem őket, az ajtójukról kellett letörölnöm az ondómat.
Reggel más szemmel néztem Zitára meg a hülye kutyájára. Azóta is Zita az egyik legizgatóbb nő akit valaha is láttam...

fel