A kezdet...

Szerző: Kira87

Nem vagyok büszke a dologra, de megtörtént, nős férfivel kezdtem.
Jó néhány éve ismertük már egymást és napi szinten találkoztunk a munkahelyeink által. Többször is flörtölt velem és nyíltan közölte, hogy le akar fektetni – én persze adtam alá a lovat de meg sem fordult a fejemben, hogy bármi is történjen közöttünk viszont szeretek flörtölni.
Történt egy nap, hogy szűk farmert viseltem kihangsúlyozva testem legelőnyösebb részét, jöttem – mentem végeztem a munkám és érkezett egy sms: Nagyon sexy vagy ma!
Eddig kizárólag munkával kapcsolatban beszéltünk telefonon illetve e – e-maileztünk meg is lepődtem de jól esett és belementem a játékba. Innentől kezdve egy vad voltam számára akit le kell vadászni, élveztem a játékot de nem állt szándékomban megadni magam, nős csak szexet akar és ki is jelentette, hogy boldog házasságban él - felháborodtam tárgyilagosságán és azon, hogy ennyit néz ki belőlem.
Rengeteget e-maileztünk, hónapokon át, néhányszor megelégelte harcát nem jelentkezett aztán újfent írt – én tartottam magam és többször is tudattam vele, hogy már pedig ebből nem eszik. Persze engemet sem kell félteni, többször is meg – meg villant csipkés harisnyám széle amikor egymás mellett ültünk, a szeme lángolt s nadrágja alakja megváltozott vibrált köztünk a levegő s már én is éreztem.
Éreztem, hogy már nem vagyok biztonságban a játékom csapdájába fogok esni, fájdalmasan kívántam de ő erről nem tudhatott. Sok közös témánk volt és nagyon jókat beszélgettünk nem egyszer a szex is témába került, sokszor megcsalta a feleségét képtelen volt a monogámiára de még mindig nem tudtam elképzelni, hogy még egy legyek a listán. Tudni kell, hogy egy olyan férfiről írok aki nem igazán találkozott ilyen téren nemleges válasszal, nem egy sportalkat de udvarlásból verhetetlen. Egyre érzelmesebbek lettünk, nagyon sokat foglalkoztunk egymás életével problémáival.
Érezni kezdtem, egyre sűrűbben kerestem én is a társaságát de közben harcoltam magammal, tudtam ebből semmi jó nem sülhet ki.
Erotikus vad álmaim voltak vele, ahogy leteper és szinte megerőszakol – elveszi ami neki jár és megbüntet az eddigi várakoztatásért.
Beleszerettem és tudtam, hogy már én is többet jelentek neki mint ahogyan szerette volna, lírai volt az egész... Erotikus e – e-maileket váltottunk s szinte minden egyes munkanapot nedves bugyiban töltöttem és vártam az estét, hogy lenyugtathassam magam. Csak ő járt a fejemben, bűnösnek éreztem magam, de csak is róla ábrándoztam a nap minden egyes percében és ez már mindenre kihatott a munkámra, a megszokott nyugodt kis életemre, belebetegedtem. Döntést kellett hoznom, képtelen voltam csak úgy eltaszítani magamtól.
Elhívtam magamhoz és úgy gondoltam ha megkap, vége lesz ennek az egésznek. Levadászott sikerült neki és én lehetek a következő a listán, de inkább ez a nyomorult érzés mint, az, hogy sóvárogjak valaki olyanért aki nem lehet az enyém, és szépen elmúlik minden, begyógyítgatom sebeimet. Még az is felvetődött bennem, hogy talán nem lesz jó mivel sosem értünk egymáshoz, még csókolózni sem csókolóztunk és az első alkalmak általában nem tökéletesek. Főztem vacsorát behűtöttem a bort, ennyi gyötrődés után meg akartam adni a módját. Nagyon ideges és izgatott voltam, szoknyát és egy kissé áttetsző blúzt vettem fel, sem bugyit, sem melltartót.
Becsukta maga mögött az ajtót a szemembe nézett egy szót sem szólt és már a falhoz is szorított vadul erőszakosan csókolt ahogy vágytam rá, a szoknyám alányúlt markába vette a fenekem s rögtön belém csúsztatta egy ujját. Pár másodperc alatt végigjárta testem minden porcikáját éreztem kemény farkát a farmeron keresztül leírhatatlan érzés volt a magatehetetlenség, a vágy érezni akartam mindenhol a számban a puncimban, a fenekemben az övé akartam lenni. Kiszabadítottam kezem és végre a kezemen érezhettem a farkát amire oly régóta vágytam. Ki csatoltam szíját és kigomboltam farmerját leguggoltam, úgy rángattam le róla mindent és egyből a számba vettem, a falnak támaszkodott és káromkodott, erősen szoptam és teljesen torkig befogadtam nem kis farkát tökéletes íze volt nem tudtam mit szeretnék jobban, hogy menten élvezzen számba, vagy, hogy rögtön hatoljon belém. Egy pillanat alatt felrántott megfordított és hátulról erőteljesen belém hatolt, teljesen kitöltött kemény vastag farka, erőszakos volt és durva de nem bántam egyáltalán pont ennyire mohón vágytam rá én is, gyorsított a tempón s kezdtem elveszni, soha nem élveztem még el ilyen gyorsan úgy éreztem menten összeomlok s már jött is, magához szorított remegve elélvezett és a fülembe súgta: Szeretlek!
Az este és a történet nem ért itt végett... Ha tetszett és kiviácsiak vagytok szívesen folytatom, ez az első írásom.

Csajozási és pasizási tanácsok

fel