Babydoll

Szerző: Ircsi49

Rózsaszín babaydoll, frissen zuhanyoztatott, testápolózott testemen feszül. A hajam is illatos, fogat is mostam, bemegyek hozzád.

Te fekete csipkét viselsz, melleid halma csábítón emelkedik ki a fehér lepedőn szétterül fekete hajad. A félhomályban rám emeled gyönyörű tekinteted, majd elmosolyodsz.
- Gyere szerelmem - suttogod behajlított mutatóujjaddal hívogatva.

Visszamosolygok rád,mellemhez nyúlok, lágyan simogatom magam, leviszem kezemet a lábaim közé, felszisszenek, olyan mintha te érintenél.
- Ah, juj de kívánlak - mondod, saját melleidet simogatva, megnyalva szép szádat. Közelebb lépek, de még van cirka egy méter közöttünk, kioldom a patentokat, a derekamig letolom a ruhácskámat.
- Ó, de nagyon szép vagy! - elragadtatásod jól esik, a számba veszem két ujjamat, majd a mellbimbóimat nyálasan keményre simogatom.

- Dugd fel magadnak, óh kérlek, hadd lássam, amint beléd csúsznak a szép ujjacskáid.
-Teljesítem kérésedet, "lyukacskám" már lüktet a vágytól.
Felkönyökölsz úgy nézed behajlított ujjaim,hogy tűnnek el rózsaszín nyálas járatomban.
- Csodás - nyögöd, levéve fekete vékony bugyidat. Felém dobod, én lehajolok érte, felveszem, és az orromhoz szorítom. Édes punciszag egészen felajz, semmi sincs ilyen fincsi a világon.

Megfogom a csöpp anyagot és a puncilyukamhoz viszem, összegyűrve kicsibe feldugom magamnak, közben hangosan nyögök. A te pinád meztelen simasága akkor már elém van tárulva, kemény ujjazásod felajz, kihúzom magamból a bugyidat, és visszadobom.
Szagolgatod, melléd lépek és a szádba tömöm, közben szájon csókollak, a szádban a bugyid. Kihúzom a szádból, majd megfordulok, fejed felett szétterpesztem lábaimat. Elkezdesz finoman nyalni, én téged, a franciázás csodálatos.

Felgyűröm neked a bugyit, mellé dugom két ujjamat és addig ujjazlak, míg sikoltva el nem élvezel. Kihúzom a bugyit, megnyalogatom, és megcsókolom elévezek.
Melléd fekszem, te átölelsz, megcsókolod a homlokomat, majd ölünket egymás felé fordítva elalszunk.
Szeretlek.

Csajozási és pasizási tanácsok

fel