Barátnő karácsonyra 7. rész

Fordította: Sinara
Az eredeti megjelenésének időpontja: 2014. november 28.

Mozdulatlanul feküdtünk az ágyamon és meredten néztük a tévé képernyőjét, ahogy a filmen a barna nő tovább izgatta a szőke lányt. Felfektette az asztalra és a lábai közé térdelt, majd a lábujjait kezdte nyalogatni.
- Mmm! Ez nagyon izgató – vigyorgott Holly. - Imádom.
- A lábujjakat?
- Aha. Olyan pajkos és érzéki meg szexi és izgató – suttogta és észrevettem, közben mellei milyen heves ritmusban emelkednek és süllyednek. - Csak elképzelem, milyen mennyei érzés lenne ugyanez a csiklómon.
Már csak attól is, hogy erről beszél, borzongás futott végig a gerincem mentén. Gyorsan karba fontam a kezeimet, hogy ne lássa, mennyire megmerevedtek a mellbimbóim.
- Ne törd magad! - vigyorgott rám. - Pontosan tudom, mennyire felizgultál.
- Én...
- Heather! Ne legyél már ennyire zavarban! Nincs semmi baj. Szerintem is izgató.
Szükségtelen volt, hogy kimondja. Nagyon is tisztán láttam, ahogy a mellbimbói szinte átdöfték a felsője anyagát.
- Mmm! Ez olyan jó érzés! - hallatszott a szőke lány hangja a videóról.
Továbbra is az asztalon feküdt, lábaival a barna nő vállain, aki nyelvével körözött a csiklóján. A kamera ráközelített és látszott, ahogy a lány az élvezettől harapdálja az ajkait. A nő elé tolta a nyelvét, majd kihúzta és megízlelte partnere neveit.
Hangosan felnyögtem és egymáshoz préseltem a combjaimat.
- Finom nedves punci – vigyorgott Holly. - Én is nagyon szívesen megkóstolnám.
A lány egyre hangosabban nyöszörgött, miközben partnere tovább folytatta munkáját és belé tolta mutatóujját, miközben tovább szopogatta a meredező csiklót. A szőkeség félénksége tovatűnt és most hevesen dörgölte ágyékát a nő arcához, miközben ujjaival saját mellbimbóit izgatta.
Holly lába az enyémhez simult, keze pedig a bugyijába kalandozott. Szemeim elkerekedtek, miközben figyeltem, ahogy izgatja magát.
- Mit... mit csinálsz? - krákogtam rekedten.
- Élvezem a filmet – válaszolta anélkül, hogy rám nézett volna. - Hiszen erre van, nem?
- De... nem úgy, hogy valaki más is a közeledben van. - Fülemet betöltötték a tévéből érkező nyögések, de közben egy pillanatra sem tudtam levenni a szemem Holly-ról, ahogy karcsú ujjaival simogatja magát a fekete anyag takarásában.
- Otthon gyakran csináltuk így – magyarázta. - Betettünk egy videót és többen lányok leheveredtünk a kanapéra, hogy közösen játszadozzunk magunkkal. Nagyon izgató tud lenni.
- És... nézitek egymást?
- Aham. Épp úgy, ahogy te is nézel most.
Gyorsan visszakaptam a tekintetem a tévére és nem szóltam egy szót sem. Csak figyeltem, ahogy a két nő hatvankilences pózba helyezkedik a képernyőn és amikor az idősebb nő a szőke lány farpofái közé fúrta az arcát, ismét borzongás futott végig rajtam.
- Nincs is ennél izgatóbb – vigyorgott tovább Holly.
Majdnem felugrottam ijedtemben, amikor az egyik kezét a combomra tette, miközben másikkal tovább izgatta magát. Gyengéden simogatta a belső combomat, neked pedig annyira kiszáradt a torkom, hogy egy szót se tudtam kinyögni, amivel leállíthattam volna. Azonban már egyre kevésbé is akartam. Élveztem, ahogy ujjai érintése nyomán mintha elektromos kisülések keletkeznének bőröm alatt.
Holly felemelte a felém eső lábát és könnyedén átvetette az enyémen, én pedig felnyögtem forró bőre érintésétől.
- Már ne is haragudj... - nevettem fel zavartan.
- Ugyan. Semmi baj – nézett rám meglepetten és még mélyebbre tolta kezét a sortja alá.
- A fenébe is! Egyre nedvesebb vagyok – nyögte. - Ez a videó mesés. És még jobb így, hogy itt vagy mellettem.
- Holly... én... Hé!
Egy szó nélkül megragadta a csuklóm és a lábaim közé vonta. Próbáltam ellenkezni, de túl erősen tartott.
- Heather! Engedd már el magad! Nyugi! Csak élvezd! Tégy úgy, mintha egyedül lennél!
- De én...
- Segítek, hogy megkaphasd, amire vágysz és végre magabiztosnak és szexinek érezd magad. Szeretném, ha élveznéd legalább a saját érintésedet.
- Holly! Én nem fogok magamhoz nyúlni úgy, hogy itt... - Szavaim hangos nyögésbe fulladtak, ahogy Holly letolta a sortját a bugyijával együtt és tisztán láthattam, ahogy simogatja meztelen ágyékát és mutatóujjával izgatja csiklóját.
- Mmm! - dorombolt. - Olyan forró és nedves... Még a végén mindjárt elélvezek.
- Kérlek... kérlek, ne csináld ezt! - suttogtam alig hallhatóan.
- Te is benedvesedtél már, nemde? - nyomta a kezem még erősebben a sortomhoz és gyengéden mozgatni kezdte.
Képtelen voltam küzdeni ellene, helyette figyeltem, ahogy mozgatja a kezemet az egyre jobban átnedvesedő sortomon és halk nyögések törtek fel torkomból.
- Látod? Ugye milyen jól esik? - Már nem is foglalkozott a tévé felől jövő hangos nyögésekkel. Csak kettőnkre figyelt.
Nem válaszoltam, csak némán engedtem, hogy körözzön ujjaimmal a sort alatt meredező csiklómon.
- Így kell ezt – suttogta. - Szépen, lassan, könnyedén. Csak játszadozz magaddal, mintha itt sem lennék! Ne is nézz rám! Csak nézd a filmet! Hagyd, hogy a dolgok menjenek a maguk útján! - Megborzongtam, ahogy gyengéden megcsókolta az arcomat. - Mondtam, hogy olyan ez, mint egy testvériség. A hasonló ízlésű nők közössége. Most pedig engedd, hogy egy nővéred segítsen jobban érezni magad!
Elengedte a kezem, én pedig furcsán csalódottnak éreztem magam, ahogy elhúzódott tőlem. Az érzés helyét azonban átvette egy nem kevésbé furcsább, ahogy ismét a combom kezdte simogatni. Kellemes érzéssel töltött el, ahogy lába az enyémhez simult és... mintha csak önálló életre keltek volna, ujjaim bugyimba siklottak és tovább simogatták ágyékomat.
Megkockáztattam egy pillantást Holly felé és láttam, hogy ő továbbra is a filmet nézi, azonban szemei alig voltak nyitva, légzése pedig egyre lassabb és ütemesebb sóhajokba váltó lett. Tekintetem ujjaira vándorolt, amik tovább izgatták odalenn. Nyeltem egy nagyot, ahogy megláttam, amint magába tolja az ujját, miközben tovább izgatja csiklóját.
Az én ágyékom is tűzben égett már, ujjaim pedig tocsogtak a nedvességtől.
A látvány egyszerre volt zavarba ejtő és izgató, amitől ujjaim egyre jobban mozogtak csiklómon, nyögéseket csalva elő torkomból. A képernyőre fókuszáltam és csak ekkor figyeltem fel rá, hogy a film már átváltott a következő jelenetre, ahol egy idősebb vörös nő szerepelt egy fiatal barnával. Félmeztelenül feküdtek az ágyon és a vörös nő partnere ágyékát simogatta, miközben a melleit szopogatta.
Éreztem, ahogy Holly teste remeg mellettem és heves zihálása betöltötte a szobát. A vörös nő közben lecsúszott az ágyról és partnere hasát kezdte csókolgatni, mielőtt rátért volna az ágyékára. Ajkai közé vette a lány csiklóját és érzékien izgatni kezdte. Barna partnere erre hangosan felnyögött és hátra vetette a fejét.
- Ó! - nyögött fel mellettem Holly.
Teste tovább remegett, ujjai pedig egyre nagyobb sebességre kapcsoltak. Kezét elhúzta a combomról és felgyűrte felsőjét, hogy keze rásimuljon egyik mellére.
Bár szégyelltem volna bevallani, a mellettem zajló műsor sokkal jobban felizgatott, mint az, ami a képernyőn folyt. Ettől felbátorodva pedig még nagyobb vehemenciával vetettem bele magam én is a saját izgatásomba.
Felnyögtem az érzésre, hogy mennyire átnedvesedtem én magam is. Mélyebbre toltam a kezem és tovább izgattam lüktető csiklómat. Borzongás futott végig rajtam és egy nyögés hagyta el ajkaimat. Annyira jól éreztem magam, hogy már nem is zavart, hogy ki hall meg, és hogy a legjobb barátom ott fekszik közvetlenül mellettem. Olyan kényelmesen elhelyezkedtem, mintha csak egyedül lennék és tovább folytattam saját magam izgatását.
- Ó, igen! - nyögött fel Holly és lába megfeszült az enyémhez simulva. Fejét hátra vetette a párnára és ívbe rándult a háta. Ekkor már egyre kevésbé érdekelt, mi megy a képernyőn. Holly látványa volt az, ami újabb és újabb lökést adott ujjaim munkájának a combjaim között. Ő pedig lehunyta a szemeit, ajkai elnyíltak és hangosan zihált, ahogy egyre csak tartott gyönyöre.

Folytatása következik!

Csajozási és pasizási tanácsok

fel