Békülős szex

Szerző: Csarlenka

Utálom a hétfőket. Főleg az olyan esős, szeles téli hétfőket, mint a mai. Ráadásul reggel Dáviddal is összevesztünk, a szokásos kis semmiségeken, de akkoris. Nem vagyunk együtt régóta, így még mindkettőnkben ég a vágy egymás iránt a nap 24 órájában. Nehéz volt megállni, hogy ne írjak neki suli alatt.
Mire hazaértem teljesen szétáztam az esőtől, majd megfagytam. Gyorsan ledobáltam a ruháimat a fürdő felé menet, előkaptam a kedvenc fekete csipkés tangámat és a hozzávaló melltartómat.
Egy ideig csak folyattam a forró feszes, hegyke melleimre, lapos hasamra és kemény, kerek popsimra. Mikor kiléptem a kádból kifésültem nedves, szőkésbarna hajamat. A köntösöm mellé már fel volt akasztva a fekete-piros kockás inge, imádtam rajta ezt az inget. Most belebújtam, de nem gomboltam be és mélyen beszívtam az illatát.
Egyszercsak kinyílt mögöttem az ajtó, nem fordultam meg, tudtam, hogy csak ő lehet. Hátulról átkarolt, félredobta a nyakamból a hajamat és megpuszilt. Megremegtem, annyira vágytam már az érintésére.
- Szia, Bébi-suttogta a fülembe.
- Szia, már nem haragszol?- nekinyomtam a csípőmet.
Éreztem, hogy gyorsabban kapkodja a levegőt, de visszafogta magát.
- Dehogynem, teljesen ki vagyok. Itt rengeteg engesztelésre lesz szükség.
Elmosolyodtam. Tudtam, hogy a nap további része mindenért kárpótolni fog. Áthajolt a vállam fölött és megcsókolt, én hátranyúltam és beletúrtam a hajába, de közben nem hagytam abba a fenekem körkörös mozgatását. A keze lassan felcsúszott a hasamon és megmarkolta mellem. A másik kezével a combomat simogatta, nagyon szereti ezt a részemet.
- Imádom, mikor az én cuccaimban vagy, teljesen beindulok tőle.- súgta a fülembe.
Hátranyúltam és simogatni kezdtem a combját. Éreztem, hogy a popsim már megtette a hatását, de ennél ma sokkal többet kell alkotnom. Hirtelen rámarkoltam a farkára. A hirtelen mozdulattól felnyögött majd szinte a popsimhoz tapasztotta magát. Egy kis ideig simogattam és markolásztam a merevedését, aztán maga felé fordított. Egyszercsak maga felé fordított és óvatosan letűrte a vállamról az ingét, végig simítva ezzel a karomat és a mellem oldalát. Felkapott és a falhoz nyomott, ezt imádom. Teljesen begőzölök tőle. Vadul csókolózni kezdtünk és közben keményen markolászta a fenekem. Majd átvitt a szobámba és az íróasztalomra ültetett. Széttárta a lábam és a belsőcombomat kezdte puszilgatni a térdhajlatomtól felfelé. Kirázott a hideg az izgalomtól. Már majdnem a puncimnál volt, amikor megállt, apró kört írt le a combomon a puszijaival. Az őrületbe akart kergetni, azt várta, hogy könyörögjek.
- Kérlek- nyögtem.
Puszit lehelt a bugyim keresztül a puncimra, aztán lehúzta rólam és végre belekezdett. Először hirtelen belémnyalt, aztán a csiklómat kezdte izgatni, ördögi ügyességgel. Kis idő múlva belémdugta az egyik ujját, majd mégegyet és először óvatosan, majd keményen kezdett ujjazni, miközben a nyelvével is izgatott. Nem kellett sok, hogy a csúcsra érjek, de ettől csak mégjobban elvesztettem az eszem. Lecsúsztam az asztalról és egy gyors mozdulattal letéptem róla a szakadt edző-pólóját. Vadul megcsókolt, aztán én áttértem az arcára, a nyakára, a gyönyörű kockás hasára aztán letérdeltem elé. Pillanatok alatt lerántottam róla a nadrágot, a boxerével együtt. A farka már majdnem teljesen merev volt. Rátettem a kezem, megmarkoltam és kicsit körkörösen mozgatni kezdtem a kezemet fel-le. Aztán a nyelvemmel játszadozni kezdtem a makkján. Teljesen lehúztam a bőrt a farkán és bekaptam. Nyalogattam, puszilgattam és játszadoztam vele. Egyre gyorsabban kapkodta a levegőt.
- Ó Bébi, most megduglak. Olyan keményen, ahogy még sose!- nyögte én pedig egy utolsó puszit nyomtam a farkára, aztán fölálltam.
Megint felemelt és visszarakott az asztalra, óvatosan a puncimhoz illesztette a farkát és egyetlen gyors mozdulattal tövig belémhatolt. Hatalmasat nyögtem, mert jókora hímtagja teljesen kitöltött belülről.
Mialatt ki-be járt bennem, félkézzel kikapcsolta a melltartómat és a szájába vette a mellbimbómat. A fogával összecsippentette és óvatosan meghúzta. Benyúlt a combom alá és megint a falhoz vágott, egyre keményebben baszott, mert ez nem szeretkezés volt, hanem sokkal keményebb és vadabb vágy annál. Aztán éreztem, hogy elveszti az irányítást a teste felett és artikulálatlanul felnyögött, én még egyszer beletúrtam a hajába és magamhoz húztam a fejét, hogy megcsókoljam. Odavitt az ágyhoz, lefektetett, majd bebújt mellém a takaró alá.
- Nagyon szeretlek, Dávid.-suttogtam és hozzábújtam, olyan szorosan, ahogy csak bírtam.
- Én is téged Kincsem, te vagy a legjobb dolog az életemben.- mondta majd megpuszilta a homlokomat és még jobban magához húzott.

Csajozási és pasizási tanácsok

fel