Bithuszár

Írta: MNiki91

Apu kérte ebédeljünk együtt, mert meg szeretne beszélni valamit velem. Félek, hogy megint be akar szervezni a családi vállalkozásba, mint már annyiszor. Eddig mindig sikerült úgy visszautasítanom, hogy ne bántsam meg, remélem ezúttal sem okozok neki fájdalmat. Egyáltalán nem derogál a családi cégben dolgozni, de szeretném a magam útját járni.
Beugrottam hozzá az irodába a megbeszélt időpontban. Kopogás után benyitottam a szobájába.
- Ne haragudj drágám még nem vagyok kész. A számítógépem rakoncátlankodik és Zsolt az új rendszergazdánk épp most próbálja móresre tanítani. - mentegetőzött apukám.
Az asztalánál az említett srác ült és veszetten kalapálta billentyűzetet. Fel sem nézett amikor beléptem. Azért én köszöntem neki, amire egy klasszikus nő vetkőztető pillantás volt a válasz és egy elharapott helló.
- Zsolt mi most itt hagyunk téged tedd a dolgodat. Ebéd után jövök vissza, akkor megbeszéljük, hogy mi volt a baj ezzel a masinával. - igazította el a bithuszárt Apukám.
- Lift vagy lépcső? - kérdeztem Aput amint kiléptünk a folyosóra.
- Lift! Az én koromban, mi más?! - vágta rá egyből.
- Jó ez a srác?
- Nem nagyon tudom. Még csak két hete van itt. A könyvelésen a lányok elégedettek vele. Olyanokat mondtak, hogy elég mély benyomást gyakorolt rájuk, kivételes adottságokkal rendelkezik és kitartó. Nem nagyon értem, hogy ezt mit jelenthet egy rendszergazda esetében.képFőleg a kivételes adottságokat. Milyen adottság kellhet egy rendszergazdának?! Nem magasugró vagy súlyemelő! Na mindegy. - elmélkedett.
- Azt hiszem én tudom, hogy mire gondoltak. - sejtelmesedtem.
- Igen? Hát már nem vagyok fiatal nem mindig értem a kordbelieket.
- Nem bánnád ha megnézetném a sráccal az otthoni gépemet?
- Nem, miért bánnám. Ha visszamentünk megbeszélheted vele.
Nos az ebédnél Apu nem a családi vállalkozásról akart beszélni, hanem hugiról, ami talán még rosszabb mintha be akarna szervezni főkönyvelőnek a céghez. Nem is értem, hogy ezeket a dolgokat miért nem Anyuval beszéli meg.
- Szia Niki vagyok a tulaj lánya. - mutatkoztam be Zsoltnak.
- Szia Niki! - válaszolt mély hangon.
- Fel tudnál ugrani hozzánk megnézni a gépemet, mert az utóbbi hetekben nagyon belassult és félek, hogy benyeltem egy vírust.
- Sima ügy! Ma délután?
- Aham, az nekem is jó. Ötkor. Itt a cím, ne késs! - zártam le a beszélgetést.
Hazamentem, picit rendbe tettem a szobámat. Az ágyra hanyagul kitettem pár bugyit, hadd induljon be a srác már akkor amikor belép a szobába.
Pontosan érkezett. Otthoni szerkóban fogadtam: rövid felsliccelt pamutgyatya és egy bő póló melltartó nélkül. A vetkőztetős tekintet mostanra átalakult hú-de-megdugnálak nézéssé. Felvezettem a szobámba ügyelve rá, hogy a lépcsőn belásson a nadrágom bő szára alá, amint a fenekemet riszáltam.
- Erről van szó! Meg tudod csinálni? - mutattam a 36” all-in-one pécémre.
- Simán! - válaszolta magabizotsan.
- OK, akkor matass csak vele, addig én elmegyek lezuhanyzom.
- Rendben.
- Egy szál törülközőben tértem vissza a szobába.
- Haladsz? - kérdeztem tőle.
- Eddig semmi komolyat nem találtam. - nézett fel a monitorból üvegessé vált tekintettel.
- Furcsa! Pedig tök belassult mostanában.
- Végére fogok járni! Bízz bennem!
- Szerinted melyiket vegyem fel? - mutattam rá az ágyakon fekvő bugyikra.
- Ööööö...izé…. azt a kéket! - mutatott rá hebegve-habogva egy levendula színű tangára.
- Az levendula színű, de amúgy én is azt választottam volna. - válaszoltam cserfes nevetéssel.
Előre hajoltam és fél térddel az ágyra támaszkodva a bugyiért nyúltam betekintést nyújtva Zsoltnak a törülköző alá hátulról. Rutinos mozdulattal női strand öltözködés ékkövét előadva felhúztam a bugyit a törülköző alá. Zsolt ajkát harapva figyelte amint a fehérnemű felcsusszan a combjaimon egy pillanatra sem hagyva láttatni a nyuszimat. Felülre megint egy bő haskivillantós pólót vettem, ami alól egy varázsló ügyességével szabadítottam ki a törülközőt. Melltartóval megint csak nem bajlódtam. Ott álltam előtte egy szál bugyiban és egy strandpólóban. Már vagy 2 perce nem pislogott, az ér lüktetett a halántékán. Jobbnak láttam, ha gyorsan visszaugrom a shorttomba.
- Zsolt! Itt vagy? - próbáltam felvenni vele a kommunikáció fonalát.
- Igen-igen! Elinditottam egy vírus keresést, ez el fog tartani egy ideig.
- És addig mit csináljunk? - ültem le az ágy szélére tegyél-magadévá tekintettel az arcomon.
- Hát nekem lenne egy-két ötletem…. - állt fel és ült le mellém az ágyra.
- Például? - kérdeztem.
De mire befejeztem már felém is fordult, mélyen a szemembe nézett és megcsókolt. Puha, de férfias csókja volt, igazi szexre hangoló. Keze azonnal utat talált a pólóm alá és időt nem veszítve a melleim felé vette az irányt. Gyengéd mozdulatokkal simogatta a cicijeimet. Hatalmas tenyerében is szinte elvesztek méretes csöcseim. Valószínűleg nem volt még dolga ilyen méretű keblekkel, mivel perceken keresztül dögönyözte a póló alatt, miközben csókjai már a nyakamat simogatták. Utoljára tini koromban volt részem ilyen póló alá nyúlkálós smárolós élményben, nagyon kedves emlékeket ébresztett bennem. Fejemen áthúzva levette a pólómat és a feltáruló látványtól szinte sokkot kapott. Picit megringattam a melleimet, hogy tovább mélyítsem idegrendszeri fagyását. Ezzel fordított eredményt értem el. Letepert az ágyra és szopni-nyalni kezdte a szétterülő csöcseimet. Keze közben a nadrágomba csúszott és folytatta útját a bugyimba. És amint elérte célját, azaz szőrös kis nyuszimat, gyengéden simogatni kezdte. Ez csak tovább erősítette bennem a tiniszex feelinget. Folyamatosan gyorsult a légzésem amint egyik kezével a melleimet dögönyözte míg a másikkal a puncimat édesgette magához. Hirtelen felemelkedett rólam és az ágy végénél állva figyelte ahogy pihegek.
A lábaimnál fogva az ágy szélére húzott, összezárt lábakkal feküdtem az ágy szélén, melleim hullámoztak a mély sóhajtozástól ami még mindig a punci simogatás és a csöcsörészés utóhatásai voltak. Láttam az arcán, hogy lenyügözi a látvány és én is nagyon élveztem, ahogy a tekintete felfal. Közelebb lépett és akkurátus mozdulatokkal lehúzta a nadrágomat a bugyimmal együtt. Továbbra is zárva tartottam a combomat, letérdelt elém és átszellemült arccal bandukolt fel a tekintetével a combomon a egészen a nunimig. Találkozott a tekintetünk, szemtelen mosollyal válaszoltam vágyakozó tekintetére. Lassan szétnyitottam a combjaim félárva előtte - a korábbi simogatás ellenére - szorosan összezáródó szőrös nagyajkaimat. Lassan közelített az arcával a mennyország bejáratához, amint ajkai a puncimhoz ért összerezzentem. Szó szerint csókolózni kezdett a pinámmal. Isteni érzés volt, ahogy nyelve utat tört nagyajkaim között és a csiklóm keresésére indult. Pillanatok alatt létrejött a nagy találkozó a nyelve és a klitoriszom között. Kezével felnyúlva a mellemet simogatta, tovább fokozva gyönyörömet. Akaratlanul is ficánkolni kezdtem, de nem engedett sok mozgást nekem, erős karjával pozícióban tartotta csípőmet. Éreztem hogy már nem sok van hátra, vonaglottam, nyökögtem, mígnem pár másodperc múlva beteljesült a gyönyör. Elalélva feküdtem az ágyon orgazmustól libabőrösen. Zsolt nem sok pihenőt hagyott nekem. Hasamra fordított és jókorát csapott a seggemre, amitől egyből felébredtem az orgazmus kábulatából. Nagyon meglepett ez az erős váltás a tini-szexből a fenekelésbe, de kár lenne tagadni hogy nem vetem meg az ilyenfajta élvezeteket. Letérdelt mögém és a fenekemet vette kezelésbe.képHarapdálta, markolászta, nyalta, szinte fel akarta falni húsos de mégis feszes seggemet. Végül megpihent arca a farpofáim között, hogy újra puncimat kényeztesse. Nem sokáig élvezhettem nyelvét. Újra simogatni kezdte a nyuszimat, hüvelykujja be-be csusszant a puncimba miközben összezárt ujjai a nagyajkaimat simogatva masszírozták a csiklómat. Hatalmas hüvelykujja szabályosan kefélni kezdte a puncimat, összezárt tenyere továbbra is nagyajkaimat nyüstölte. Egyre vadabbul ujjazott miközben másik keze a seggemen csattogott. Rendesen elfenekelt mint egy rossz kislányt. Újra közeledett a csúcs és ezt egyértelműen Zsolt tudtára adtam.
- Aaaaa, ez az, büntesd meg a puncim, gyerünk ne kíméld a seggem! - ziháltam.
Fél perc múlva az előző orgazmust is überlő elélvezésben olvadtam el. Soha nem mentem még el kétszer úgy a partnerem még csak a ruháját sem vette le. : ) Ez a Zsolt tényleg nagyon tud valamit és még nem is volt szerencsém a kivételes adottságaihoz! :)
Újra hanyatt fordított fejjel az ágy széléhez. Fölöttem állt, fejem a lábai között. Sejtettem mi fog következni és már nagyon vártam. ;) Kioldotta az övét, lehúzta cipzárját és VÉGRE letolta a gatyáját. Lányok, legyünk őszinték. Egy petyhüdt hímtag nem valami szép látvány. Hát ez a kivételek közé tartozott. Tiszteletet parancsolóan himbálódzott a lábai között és olyan mérete volt hogy a legtöbb fiú harcra készen sem ekkora. Soha nem láttam még ilyen méretet nyugalmi állapotban. Mint tudjuk a pénisz háromszorosára is növekedhet erekció alkalmával. Ha ez megháromszorozódik, arra már én is azt mondom, hogy kösz nem. Azt mondjuk nem értem, hogyan nem volt még kő kemény a történtek után.
- Húúú, hát ez… hogyan?! - kérdeztem értetlenkedve.
- Jaaa, ne aggódj, amint hozzáérsz kőkemény lesz - nyugtatott meg.
- Nem e miatt aggódom, hanem a mérete miatt.
- Jaaaa, ez már nem fog növekedni. Kemény lesz és kíméletlen, de már csak minimálisan fog növekedni.
- Fúúú, picit megijedtem, hogy ez még nagyobb lesz.
- Nem kell félni, szeretni fogod. - mosolygott magabiztosan.
Berogyasztotta térdeit és a számba lógatta a méretes hímtagot. Számba engedtem a makkját, éreztem sós, férfias ízét, az igazi klasszikus fasz ízt. Beljebb nyomta a számba és éreztem, hogy tényleg kezd keményedni és emelkedik függőlegesből vízszintesbe. Egyre nehezebben tudtam a számban tartani, amint a felfelé törekedett a játékszerem. Zsolt két párnával sietett a segítségemre (micsoda úriember!), így már kényelmesen tudtam szopni a fejem mögül az arcomba ágaskodó faszt. Közelebb lépett és a simára borotvált golyóit lógatta a számba, ennek is isteni férfias zamata, illata volt. Amint a zacskójával játszottam a szájamban a farkát vertem kezemmel. Imádom, amikor egy férfiból mást sem látok csak a farkát, mert kitakarja az egész világot.
- Maradj így! - utasított.
Elém térdelt az ágyon és szemből kínálta fel a farkát szopásra. Most végre szemből vehettem szemügyre vastag szerszámát. Mielőtt a számhoz igazította volna a jószágot melleimet paskolta vele.
- Meg akarod dugni a melleimet? - kínálkoztam.
-Majd később! Most inkább mutasd meg mit tudsz a száddal.
Mély átéléssel és kurvás tekintettel kezdtem szopni a méretes dákót. Nem tudtam az egészet benyelni, de azért a nagy része eltűnt az arcomban. Egy négyzet centimétert sem hagytam érintetlenül rajta és megadtam neki mindent amit egy nő megadhat egy férfinak szájjal.
- Nagyon jó vagy! A könyvelésen a lányok fele ilyen sem jók. - jött a dicséret Zsolttól.
- Ilyen príma hangszeren nem lehet rosszul játszani! - hízelegtem a farkának.
Egy elégedett mosollyal nyugtázta az udvarlásomat és átvette az irányítást a szám felett. Egy kézzel megfogta fejemet és lassú hosszú mozdulatokkal ki-be csúszkált a számban. Kezemet a hasára tettem védekezésképpen ha eldurvulna helyzet. Nem volt szükség erre az elővigyázatosságra, mert nagyon finoman kefélte a számat. Koppanásig nyomta és hosszan bent tartotta.
- Szeretnéd a farkam a puncidba érezni? - kérdezte, miközben nyilvánvalóan nem tudtam válaszolni.
Hevesen bólogattam, hiszen tényleg már nagyon vágytam a farkára.
Jól van! Megkapod. Szeretem a faszra éhes puncikat és a tiéd tényleg az.
Kihúzta a farkát a számból és a puncimhoz helyezkedett széles térdelő terpeszben. Cerkája hegyét a puncimhoz illesztette és lassan benyomta a nagyajkaim közé. Ahogy haladt befelé mély sóhajtások kíséretében fogadtam magamba a különleges faszt. Rámarkolt a mellemre és ütemesen kefélni kezdett. Isteni érzés volt, teljes hosszabban használta a farkát nem spórolta ki a mozgást a dugásból. Másik kezével a csiklómat simogatta, szinte úgy játszott rajtam mint egy hangszeren. Behunyt szemmel élveztem az ingerek keveredését a testemben. Megállt és felhúzott magához. Melleim közé temette az arcát és úgy folytatta a dugást. Nem sokáig folytattuk így mert térdelve tartott az ölében és ez még egy shaolin harcosnak is megterhelő lenne.
- Gyere ülj az ölembe! - invitált a kanapéhoz.
Hátra dőlve ült szétvetett lábakkal a puncimra várva. Szemben, térdelve fölé helyezkedtem és gyémánt keménységű farkát a nunimba vezettem. Kanapé háttámlájába kapaszkodva lovagoltam a farkán, miközben ő a seggemet markolászta. Erősen megmarkolta a csípőmet és bravúros csipőmozdulatokkal kezdett vadul kefélni. Minden egyes döféssel tövig hatolt belém, mégha nem is húzta ki belőlem a farkát félig sem. A melleim saját életre keltek és szinte lobogtak a kefélés ritmusára. Összecsapódtak, hogy utána a nyakamba pattanjanak fel és újra visszazuhanjanak. Szerintem csak azért vette át a kefélés irányítását a srác hogy ezt láthassa. Hát legyen, ha ő erre vágyik, élvezze csak. Pozíciót váltottunk, én maradtam a kanapén térdelve a háttámlába kapaszkodva, ő pedig mögém állt és úgy döngetett. Keményebben farkalt mint korábban, csak úgy csattogott a seggemen az ágyéka. Nem tudom nektek elmondani mennyire szeretem ezt hangot és a hozzá tartozó érzést ahogy a férfi teste erővel neki csapódik a seggemhez. Melleim szabadon lógtak, ahogy háttámlára dőlve próbáltam tompítani a lökéseket. Nagy megelégedéssel figyelte tükörben ahogy előre-hátra ringtak. Persze most is kaptam a seggemre rendesen, ez a fenekelés lehet a srác perverziója gondoltam magamban. Ez a pozíció nagyon eltalálta a gyengémet, markolásztam a mellem, mert tudtam, hogy mindjárt itt a vég. Eddig sem halk jajveszékelésem is felerősödött és megfeszültem, miközben a mellemet a mellkasomnak préseltem. Ha jól számoltam 3 orgazmus hullám futott végig a testemen. Lábujjtól a fejem csücskéig bizseregtem.
- Gyere, pihenj itt egy kicsit!- invitált Zsolt a kanapé háttámlájára.
Hasra feküdtem a háttámlán úgy hogy egyik lábam az egyik oldalon lógott le a másik pedig a másikon, a puncim a kanapé szélére simult, tökéletes célpontot nyújtva Zsoltnak a kefélésre. És valóban kényelmes, pihentető póz volt egy fasz befogadására. Nem is kellett sokat várnom, Zsolt megmarkolta két farpofámat és a farkát minden ellenállás nélkül belém bújt. Vadul döngetett, szinte már azt mondhatnám, hogy baszott.
- Ó istenem, legalább olyan jó kefélni puncidat, mint amilyen gyönyörű.
- Óóó ..aaah ...aaaah.. ahha is. - próbáltam viszonozni a dicséretet, de nem sok érthető jött ki a számon.
Zsolt egyre hangosabban, zihált és nyögött, úgy tűnt, hogy ez már neki is sok lesz. Rendületlenül kefélt és éreztem ahogy izzadság cseppjei a fenekemen landolnak.
- Ne-ne-ne-ne, még ne! Nem bírom….. - hörögte alig érthetően a srác.
- Kirántotta a farkát én pedig lehuppantam a hátamra a kanapén, hogy fogadhassam spermáját. Lábamnál állva vastag, bő sugárban terített be ondójával. kezemmel intettem neki, hogy jöjjön közelebb az arcomhoz, hogy az utolsó cseppeket én szívhassam ki belőle. Számhoz illesztette félkemény farkát, amit készségesen tisztára nyaltam.
- Nem hiszem el! A melleid között akartam elmenni, de már nem bírtam tovább. - sajnálkozott.
- Egyet se bánd! Majd legközelebb! - incselkedtem vele.
Zsolt a géphez lépett.
- Nem talált semmi problémát a víruskereső. Nem értem - csodálkozott Zsolt!
- Lehet, hogy nem is volt semmi baja… - mondtam mosolyogva, még mindig kanapén feküdve a spermával kidekorált testtel.

Csajozási és pasizási tanácsok

fel