Céges hétvége 1.rész

Írta: Kinga88

Niki már 3 éve dolgozik első munkahelyén egy nagy faipari vállalatnál. A pénzügyi osztályon kezdett adminisztrátorként, majd évente mindig sikerült egyet-egyet feljebb lépnie a ranglétrán, így ebben az évben az új könyvelő program bevezetésének lett a felelős koordinátora. Természetesen számos irigykedő tekintettel kell nap, mint nap szembenéznie, hiszen hosszú, egyenes barna hajával, zöld szemeivel és nőies alakjával mindig magára vonzza a férfiak érdeklődését. Öltözködésében sem vetette meg soha az alakját hangsúlyozó miniszoknyákat, testre simuló, alkalmanként kissé áttetsző blúzokat. A rossz nyelvek folyton arról beszéltek, hogy a főnökével, Lacival folytatott viszonyának eredménye ez az új előléptetés.
A pletykáknak mindössze annyi alapja volt, hogy valóban tapasztalt már szexuális töltetű közeledést Lacitól, sőt más kollégáitól is, de ezeket mindig visszautasította. Nem esett nehezére a visszautasítás, mivel boldog párkapcsolatban élt, ráadásul ezek a „hódolók” sem voltak vonzóak a számára. Egyik férfi sem mozgatta meg a fantáziáját, szinte a hideg rázta, ha megpróbálta elképzelni, hogy valamelyikük megérinti. Mindemellett kifejezetten taszították a házas, gyermekes családokban élő férfiak, közeledései. Így Lacié is, aki pocakos, kopaszodó kétgyermekes családapa, mégis számtalanszor tett megjegyzést formás melleire. A sors azonban változtatott a feltételeken.
A vállalat olyan mértékűvé nőtte ki magát, hogy egy informatikus már nem bírta ellátni a napi feladatokat. Így került februárban a céghez Dávid, a 30 esztendős új informatikus, aki 190 cm-es magasságával, széles vállú, izmos testalkatával és férfias jellemével felpezsdítette a női irodák életét. Niki meglepve tapasztalta, hogy kolléganői már-már túlzásba viszik a férfi ugratását, és félreérthető, kacér megjegyzéseikkel a munkahelyi zaklatást női oldalról keltik életre. Dávid az irodákban mindig mosolyogva fogadta a közeledéseket, néha még rá is kacsintott az egyik hölgyre, így hamarosan róla is felröppentek a szaftos pletykák.
Niki gyakran elmélkedett a pletykák valóságtartalmán, de konkrét bizonyítékot még senki sem tudott felmutatni a fiú viszonyaival kapcsolatban. Abban azonban biztos volt, hogy ahányszor IT segítségre volt szüksége, igyekezett a régi informatikushoz, Gáborhoz fordulni, hogy elkerülje Dávid tekintetét.
Az új könyvelőprogram bevezetése az utolsó fázisba ért, így napi 5-6 alkalommal is segítségre volt szüksége. Elkerülhetetlenek voltak a Dáviddal folytatott beszélgetések, amelyekből minél hamarabb szeretett volna szabadulni. Ahányszor a férfi szemébe nézett, mindig zavarba jött és alig tudta elmondani, hogy mire van szüksége. Ilyenkor Dávid a székében hátradőlve, kezeit a tarkójára téve, némán hallgatta végig a mondandóját, de szemeit folyamatosan a lányéba fúrta. Visszafojtva mosolygott, amitől Niki zavara csak tovább fokozódott. Általában nemes egyszerűséggel csak annyit válaszolt, hogy „megoldjuk”. Nikit dühítette a férfi hozzáállása, mivel a megoldjuk kifejezés nem jelentett túl gyors reakciót. A legtöbbször csak a harmadik kérés után szokták elvégezni a kívánt módosításokat. Tehetetlennek és butának érezte magát, amiért láthatóan hülyére vették, mégsem tudott ez ellen tenni, mert Dávid társaságában folyton leblokkolt.
Júniusban további változások következtek be, amikor Niki párkapcsolata, párja hűtlensége miatt hirtelen felbomlott. Szerencsére a munkahelyi túlóráknak és a sok barátjának köszönhetően, akik rengeteg közös programot szerveztek a számára, nem volt ideje a szakításon rágódni.
Hamar el is érkezett az augusztus, a céges csapatépítő hétvége ideje, amikor a vállalat vezetősége az irodai dolgozókkal együtt egy közös hétvégére leutazik a céges Balaton parti nyaralóba. A kiruccanásnak természetesen elterjedt a híre, hiszen a fürdőző, italozó, esetenként bulizó kollégák könnyen kaphatóak bármire. A hírhedt nyaralásra főként a fiatal kollégák szoktak csak elmenni, esetleg azok a családosok, akik nem titkolták szándékaikat. Niki eddig egyik évben sem vett részt, de most, hogy egyedülálló lett és több barátnője is vele tart a pénzügyről, úgy látta idén ő sem hagyhatja ki. A lányokkal megbeszélték, hogy egy szobában fognak aludni és mindegyikük betartja a házi nyúlra nem lövünk szabályt, ám az ellen nincs kifogásuk, hogy este átmenjenek Siófokra és ott felejthetetlen élményekre képtegyenek szert.
Pénteken a munkaidő lejárta után 7 személyautóval és egy kisbusszal indultak Balatonaliga irányába. Niki 2 barátnőjével, Zsuzsival és Judittal külön autóval tervezett lemenni, de az utolsó pillanatban Ibolya is bekönyörögte magát közéjük a jogi osztályról. Zsuzsi és Judit a 30-as éveik elején járó, szintén egyedülálló lányok. Zsuzsi barna hajú, alacsony, vékony, kissé fiús testalkatú sportosan öltözködő, bevállalós lány. Egy csomó különleges sportot is kipróbált már, pl. tandem ugrás, vadvízi evezés, stb. Judit alacsony, feltűnő, szőke hajú lány, hatalmas mellekkel. A melleitől és alacsony termetétől kicsit teltnek tűnik az alkata, pedig alig van rajta némi felesleg. Ő az egyik azok közül a hölgy kollégák közül, akik folyton incselkednek Dáviddal.
Ibolya a 40-hez közeledik, 2 gyermek édesanyja, igaz alakján ez nem feltétlenül hagyott nyomot. Van rajta itt- ott egy kis felesleges és hurkás has, de a lábai irigylésre méltóak. Nem is szokta takargatni őket, Hosszú nadrágot sosem láttak még rajta, főként szoknyákat vagy forró nadrágokat hord. Imádja, ha megnézik a férfiak és nem fél visszaszólni sem, ha valamilyen megjegyzés éri. Több kollégával is összefüggésbe hozták már, az egyikükkel, Miklóssal már évek óta tart a viszonyuk. Nem véletlen, hogy Ibolya az utolsó pillanatban találta csak ki, hogy ő is jönne, hiszen Miklós is csak pár napja csatlakozott a nyaralókhoz.
A kocsiút illedelmes beszélgetésekkel telt, a barátnőket láthatóan zavarta Ibolya jelenléte, így amikor végre leértek azonnal elfoglaltak egy három ágyas szobát, nehogy továbbra is velük maradjon a jogásznő.
Péntek délutánra csak fürdőzést, iszogatás és bulizást írt a programterv, így a lányok kipakolás után fürdőruhába bújtak és lementek az üdülő strandjára. Egy kb. 15 négyzetméteres stég is tartozott a nyaralóhoz, amire lepakolták a törölközőket és már mentek is úszni. A legtöbben már a vízben voltak, valószínűleg Judit lassú vezetésének köszönhetően ők értek le utoljára. A vízben tartózkodó férfi kollégák mindegyike a part felé fordulva fürdőzött, amíg a lányok elmerültek a hullámokban, jól szemügyre véve a testüket.
Két 30 körüli pocakos, kopaszodó férfi a logisztikáról egészen közel állt hozzájuk, így jól hallható volt a beszélgetésük:
- Szerinted melyik dugható?
- Ha már itt vannak, akkor mindegyik. A nagymellű, szőke az enyém, de ha jól sikerül a hétvége, akkor mindegyiket felpróbálnám. – Válaszolta az alacsonyabbik, szemüveges.
A lányok igyekeztek a lehető legtávolabb kerülni tőlük. Szemüket forgatva inkább csak nevettek a feltételezésen, hogy azt hiszek egy ujjal is hozzájuk érhetnek.
A fürdőzés után a lányok egymás után bevették magukat a szobájukhoz tartozó fürdőszobába és felkészültek az esti bulira. Judit volt az első, aki elkészült, majd kiment a teraszra, hogy ott várja meg barátnőit. Mélyen dekoltált fehér, testre simuló nyári ruhát viselt magas sarkú szandállal. Az emberek nagy része már kiöltözve iszogatott a teraszon, amikor megjelent, Gábor, a régebbi informatikus azonnal le is csapott rá, itallal kínálta és elhalmozta bókokkal.
Zsuzsi volt a következő, aki a teraszra ment. Rövid farmer short-ot viselt egy fehér sportos ujjatlan toppal. A hétköznapokban annyira nem szokta magát sminkelni, így a mostani erős feketébe hajló füstös sminkje mindenkit meglepett.
Niki nem sokkal utána érkezett fekete pánt nélküli topban és feszes piros miniszoknyában. Tőle megszokható módon ruhája most is minden porcikáját kihangsúlyozta, ahogy a top a szoknyába volt tűrve és mindkettő a testére simult. Hosszú barna haja még félig nedvesen omlott a vállára. Barátnői felé közeledve, megdöbbenve vette észre, hogy a társaságukban ülő férfiak nagyon kitettek magukért és kifejezetten jól néznek ki. Még Gábor is, akit máskor egy cseppet sem tartott vonzónak, most póló helyett, rövid ujjú inget, kissé régi módi szemüvege helyett pedig kontaktlencsét viselt. Haja máskor zsíros és rendezetlen volt, most viszonyt látszott rajta, hogy gondos odafigyeléssel lett beállítva. Már azon gondolkodott, hogy megdicsérje a férfit és buzdítsa, hogy máskor is így öltözködjön, amikor leülve észrevette, hogy rövidnadrágot és szandált visel az amúgy elegáns ingéhez. Mosolyogva vette tudomásul, hogy van, amin nem lehet változtatni. Ám szinte ugyanabban a pillanatban az arcára fagyott a mosoly, mert megjelent a teraszon Dávid sötétkék hosszú farmerben, egy sportos mégis elegáns sötétkék vászoncipőben és egy feltűnő zöld-kék kockás ingben, amit a nadrágjába tűrt. Kifejezetten férfias látványt nyújtott, amit a teraszon ülő összes nő észrevett. Niki teste megfeszült, amikor feléjük indult és közvetlenül mellette foglalt helyet.
-Lányok, miért üres a poharatok? Hogy lesz ebből buli? – kérdezte azonnal.
-Gábor nem gondoskodott rólunk. De majd te ezt biztos megoldod. –incselkedett vele Judit, amitől Niki teljesen ledöbbent. Irigykedett a barátnőjére, hogy ennyire profin tud flörtölni.
Gábor persze azonnal reagált a támadásra, mindenkinek töltött egy tequilát és az eddigi évek nyaralásairól kezdtek beszélni. Ő már többször volt ilyen céges rendezvényen, így nagyon sok szaftos pletykával tudott szolgálni. További két kör tequila után az üveg kiürült. A beszélgetés már kizárólag a szex körül forgott, Gábor hihetetlen történetekkel próbálta elkápráztatni a lányokat. Mesélt a főnök itteni kalandjairól, amikor az egyik erkélyen szexelt valamelyik régi titkárnőjével, és mesélt Ibolya hódításairól is, amikor fényes nappal a Balatonban szexelt Miklóssal, úgy hogy minden lökésnél kiemelkedtek a vízből, így Ibolya melleit mindenki megcsodálhatta.
Niki önként felajánlotta, hogy ő majd hoz egy másik üveg italt, mert szabadulni akart kicsit a társaságtól. A párjával való szakítás óta nem volt férfival, így a szexuális töltetű beszélgetés szinte kínozta őt. Ráadásul Dávid közelsége és az alkohol együttes ereje teljesen begerjesztette.
A konyhába érve hangosan felsóhajtott:
- Oh, Istenem segíts!- Fohászkodott valami segítségért, hogy meg tudjon birkózni a kísértéssel, amit Dávid jelent számára.
- Mi a baj?– Szólt utána Dávid az ajtóból
- Oh, ne ijesztgess! - Pördült meg megilletődve.
- Bocsánat, nem tudtam, hogy ilyen félős vagy. – vigyorgott.
- Mikor kell a vonathoz indulnunk?- Terelt a lány.
- Fél óra múlva kell a vasúton lennünk. A vonatra is vihetnénk valami piát, nem?
- Még piát? Ebből baj lesz. – Niki megadóan dőlt a hűtő melletti falnak.
- Baj? – Közeledett hozzá szélesen vigyorogva a férfi.
- Aham.
- Miféle bajra gondolsz? – Dávid már közvetlenül a lány előtt állt.
- Már így is a fejembe szállt az alkohol. Az ittas nők pedig kiszámíthatatlanok és nagyon kíváncsiak.
- Igen? Ez érdekes. A többieket odakint láthatóan a szex mozgatja. Te mire leszel tőle kíváncsi?
A férfi egyre jobban közeledett az elpirult lányhoz.
Niki csillogó szemekkel nézett Dávidra, minél közelebb akarta csábítani magához. Legszívesebben azonnal rávetette volna magát, de még ittasan is ragaszkodott ahhoz, hogy a férfi kezdeményezzen. Ettől függetlenül a vágya szemmel látható volt. Hátát már szinte ívbe feszítve dőlt a falnak, amitől mély sóhajtásaitól hullámzó mellei még jobban előtérbe kerültek.
Dávid egyik kezével a lány arca mellet, másikkal pedig az oldala mellett megtámaszkodott a falon. Kínzóan lassan közeledett hozzá. Kb. egy centivel azelőtt, hogy a szájuk összeért volna megállt és a szemébe nézve, suttogva kérdezte:
- Megcsókolhatlak? – Testbeszéde arról árulkodott, hogy nem tudja átlépje-e a láthatatlan határokat.
A lány nem válaszolt, szélesen mosolygott és nagyon lassan nemet intett a fejével. Csillogó szemeivel továbbra is csábítóan mélyen a férfiéba nézett.
- Sejtettem, hogy nem – Suttogta, de nem képtetszett neki a válasz, így inkább figyelmen kívül hagyta. Előre mozdult, amitől a szájuk lágyan összeért. Hosszú pillanatokig maradtak így, de nem ütközött ellenállásba, hát továbbment. Kezét átfonta a lány dereka fölött és magához húzta. Szenvedélyesen csókolóztak mindaddig, amíg Ibolya be nem toppant a konyhába.
- Hoppácska!- Kacagott harsányan, amitől a pár azonnal szétrebbent. Niki arcán a pánik jelei kezdtek kirajzolódni, amitől a nő még hangosabb nevetésbe kezdett.
– Nyugika! Csak kell még némi pia és már itt sem vagyok. – ki is vett egy üveg vodkát és elviharzott.
Azonban Niki félelme csak tovább fokozódott, hátat fordított a férfinak, kezeit a szája elé emelte.
- Francba, francba, francba. – morogta folyamatosan.
- Hé, nyugi. - Kezdte Dávid és a vállára tette a kezét, amitől a lány nagyot ugrott, hogy eltávolodjon tőle. A férfi szemei tágra nyíltak a nem várt reakciótól. Még fel sem eszmélt, amikor a lány márt a hűtőt nyitotta.
- Na, akkor nézzük, mit viszünk az útra. – Kivett egy üveg tequilát, majd kiment a konyhából.
Mire visszaért a többiekhez Gábor helyet változtatott és szorosan Judit mellett ülve a lány combját simogatta. Zsuzsi mellett immár a főnök, Laci ült átölelve a lány vállát.
Dávid csak percekkel később ért vissza, a hátra lévő időben pedig jóval távolságtartóbb volt, a beszélgetéshez ugyanolyan mosolyogva szólt hozzá, mint eddig, de már egyáltalán nem ült közel Nikihez és szinte rá sem nézett.

A vonaton hatalmas volt a tömeg, így a lányok és a fiúk valahogy elszakadtak egymástól, de amint Siófokra érve leszálltak a két társaság újra egymásra talált. Igaz a banda kissé hiányos lett, mert Dávid nem volt közöttük. Niki csalódottságában jó nagyokat kortyolt a magukkal vitt tequilából. Mindenki bőségesen fogyasztott, mert az üveg gyors tempóban járt kézről kézre. Mire az első szórakozóhelyre értek Niki feje már rendesen kavargott. Úgy tűnik ők sokkal lassabban mehettek, mert az összes kollégájuk bent táncolt már. Ibolyát Miklós és egy másik férfi fogta közre és egyszerre hullámozva táncoltak. Igazi orgia volt kialakulóban a táncparketten, amitől a legtöbben őket figyelték. A nők főként megvető pillantásokkal a férfiak inkább ámuldozva nézték a jelenetet. A többiek sem álldogáltak sokáig, Gábor és Judit azonnal simulós táncba kezdtek, amikor Judit megfordult, hogy háttal dörgölőzzön Gábornak, látni lehetett a férfi merevedését a rövidnadrágján keresztül.
De a főnök úr sem tétlenkedett, Laci is táncolni kezdett a sportos Zsuzsival, igaz jóval visszafogottabban. A mellettük táncoló Nikit is megpróbálta befűzni, de ő inkább távolodni próbált tőle. Kezével jelezte, hogy elmegy egy italért és a pult irányába indult. Tudta jól, hogy már így is túl sokat ivott, nem is akart többet inni, csak kibúvót keresett, hogy ne kelljen a főnökéhez érnie. Olyannyira sokat ivott, hogy a tömegben alig tudott csak haladni és folyton beleütközött valakibe. A pulthoz érve is nekiment egy ott álló lánynak.
- Basszus. Vigyázz már jobban. – Szólt rá a lány hevesen artikulálva, hogy a hangzavarban is kivehető legyen, amit mondani akart.
- Bocsánat- emelte fel a kezeit megadóan. Felnézve vette csak észre, hogy a lányt épp Dávid hívta meg egy italra. Ettől még jobban elszégyellte magát.
- Úgy utálom az ilyen libákat- Beszélt a lány Dávidhoz, amit még Niki is hallott. Teljesen elpirulva fordult a pultos fiúhoz hogy egy üveg ásványvizet kérjen. Amint megkapta a vizet azonnal eltűnt a párocska közeléből.
Az éjszaka további részében a többi kollégájához csatlakozott inkább. Juditot és Zsuzsát már sehol sem látta, gyanította, hogy már valahol egymásba gabalyodtak a férfiakkal. A gondolatra szinte felfordult a gyomra. Nem is értette, hogy a gyönyörű barátnői, hogy állhattak le ilyen taszító pasikkal, főleg, hogy ezzel az ígéretüket is megszegték. Jó pár pasi megpróbált közeledni hozzá az éjszaka, de mindegyiküket visszautasította. Nem akart a barátnői sorsára jutni, hogy kiéhezve olyan férfival álljon szóba, akit másnap letagadna inkább.
Niki számára nagyon lassan telt az idő, sokkal jobb bulira számított, de egyedül nem akart lenni, így bármennyire is unalmasak voltak, inkább az idegesítő kollégákkal maradt. Már nem sok idő volt hátra az első hajnali vonat indulásáig, amikor a társasághoz Dávid is csatlakozott. Több férfival együtt a táncoló lányok melletti bárszéken üldögélt és onnan figyelte őket. Nikit frusztrálta a fiú jelenléte, csak arra tudott gondolni, vajon mit csinált idáig és hova lett a lány, akit meghívott egy italra? Kényelmetlenül érezte magát, attól, hogy nem épp legjobb fej kollégáival táncol. Ráadásul már el is fáradt, így félre tette minden ellenérzését és inkább leült a fiú melletti bárszékre.
- Nah, ennyi volt mára? – Kérdezte a férfi.
- Aha, elfáradtam. Nem tudom, hogy fogom kibírni a vonatig.
- Gyere, igyunk valamit mielőtt elalszunk. –Kézen fogta és a pulthoz vezette a lányt. Odaérve Niki megpróbálta elhúzni a kezét, de a férfi ettől csak szorosabban fogta.
- Tequila? – Kérdezte a férfi.
- Víz? –Próbálkozott fancsali arcot vágva. Úgy gondolta, hogy meggyőzte, de amikor a pultos hozzájuk ért, Dávid két tequilát kért. Tágra nyílt szemekkel nézte, ahogy kifizeti az italokat és felé tartja a poharát, hogy koccintsanak. Próbált rosszallóan nézni, de a férfi annyira sármos volt, ráadásul imponált neki a határozottsága, hogy nem tudott ellenállni neki, amit a szája sarkában megjelenő mosoly le is leplezett.
Már egy ideje egyikük sem ivott, de a szervezetükben minden bizonnyal még jelen volt az előző felesek hatása, mert ez az egy tequila hamar visszahozta a jókedvüket
Egymás mellett, nevetgélve indultak a többiekkel a hazafelé tartó vonathoz. A vonaton most is sokan voltak, de egy box-ban pont volt két szabad hely, így ők gyorsan leültek egymással szembe. A sok idegen között nem volt kedvük beszélgetni, de folyamatosan egymást nézték és mosolyogtak. Talán 2 állomást is ment a vonat, de ők még mindig nem szólaltak meg. Dávid hosszasan nézett a lány szemébe majd a tekintete jól észrevehetően a lány mellére vándorolt, amire ráfeszült a fekete top, erősen kihangsúlyozva az idomait. Niki próbált rosszallóan nézni rá, de széles mosolya elárulta, hogy inkább örül a méregetésnek, mintsem zavarná. Ezen felbátorodva Dávid előrehajolt és a lábain könyökölve kolléganője térdére tette a kezét. Niki teste egy pillanatra befeszült a váratlan érintéstől. Nem tudta, mi tévő legyen, de egész este irigyelte könnyedén flörtölő barátnőit. Úrrá lett rajta a „most vagy soha” érzés.
- Hány lányt szédítettél már el az este? – Szemeivel folyamatosan flörtölt a férfival, de tényleg nagyon érdekelte a válasz.
- Nem is gondolnád milyen nehéz normális lányt találni. Képzeld az egyikük lelibázta a legvonzóbb nőt, akit ismerek. – A döbbenettől Niki válaszolni sem tudott, csak folyamatosan mosolygott. Szíve egyre hevesebben kezdett verni, ahogy Dávid keze simogatni kezdte útnak indult a combján. Minden egyes simogatással kicsit feljebb haladt a combján. Tenyerét szétnyitva simogatta, így a hüvelykujja combjának belső feléhez ért. Önkéntelenül is kicsit széjjelebb nyitotta lábait. Sugárzott róla, hogy mennyire felizgult.
- Tudod a nők kiszámíthatatlanok. A legizgatóbb csók után is fél másodperc alatt képesek jéghideggé válni. – Folytatta Dávid. Arcuk már szinte összeért.
- Oh. Ez igazán bosszantó lehet. –Egy pillanatra zavarában elkapta a tekintetét, de ez csak rontott a helyzeten. Észrevette, hogy a boksz-ban ülő többi fiatal rajtuk mosolyog.
- Az bizony. Nem szeretnék megint hoppon maradni. – folytatta, forró kezei már a szoknya pereméit ostromolták, amikor valaki erőteljesen kopogott a boksz ajtaján.
- A következő állomás a miénk. Gyertek. – Szólt be egy kollégájuk, akivel együtt szálltak fel a vonatra. Niki fel akart pattanni a hírre, de a forró kezek szorosan a lábára kulcsolódtak és az ülésben tartották. A férfi eddig vágytól izzó szemei most kérdőn, mégis határozottan néztek rá.
- Nyugi. Nem fogsz hoppon maradni. Gyere!–Mosolygott. Ezúttal ő ragadta meg a férfi kezeit és húzta maga után. Amikor a többiekhez értek elengedte a kezét, de a biztonság kedvéért hátra fordul és kacéran rákacsintott Dávidra.
képA szállásra visszaérve Dávid már nagyon meg akart szabadulni a kollégáiktól, ezért úgy tett mintha fáradt lenne és jó éjszakát kívánva elbúcsúzott tőlük, amihez Niki is csatlakozott.
A folyosón egymás mellett sétálva többször is vigyorogva összenéztek, mint a gyerekek. Végül Niki megállt egy ajtó előtt.
- Én hazaértem. – Zavarában a földet nézve mosolygott.
- Akkor én is. Elvégre megígérted, hogy… - Suttogta, miközben kezeivel szinte rabul ejtette a lány testét. Átölelte a derekánál, lassan magához húzta és szenvedélyesen megcsókolta.
Csókjaik egyre vadabbak lettek, keze a lány fenekét markolászva húzta közelebb az ágyékához, hogy megérezhesse ágaskodó férfiasságát. Niki mély nyögéssel jelezte, amint megérezte a csípőjének feszülő merevedést. A férfi izmos vállaiba kapaszkodott, mert úgy érezte, hogy egyedül nem bírja már megtartani magát. Dávid a falhoz döntötte, egyik kezével pedig a kilincset kezdte kutatni, hogy bejussanak a szobába, de kolléganője megállította.
- Valami mást kell kitaláljunk, mert többen vagyunk egy szobában.
- Nekem is van szobatársam. A tieid biztos, hogy itt vannak? – Reménykedett a férfi.
Niki halkan lenyomta a kilincset és óvatosan kinyitotta az ajtót, hogy mindketten beleshessenek rajta. Judit teljesen meztelenül feküdt keresztben a középső egyszemélyes ágyon, feje az ágy túloldalán lógott lefele. Az ágy szélére felhúzott lábai között Gábor térdelt és a nő lábaiba kapaszkodva erős iramban dugta. Tisztán látszódtak Judit himbálózó mellei.
Niki tátott szájjal ugyan, de a lehető legnagyobb óvatossággal visszacsukta az ajtót és a mellette álló férfira nézett, majd halkan kuncogni kezdtek. Rájöttek, hogy egészen nagy zajt csaptak és le fognak bukni, úgyhogy menekülésképp futni kezdtek a folyosón. A férfi kézen fogta és az egyik kanyarnál oldalra húzta, majd megálltak egy ajtó előtt.
- Ide is belesünk? Vajon itt kik szexelhetnek? – Nevetett a lány, mire a férfi szélesen mosolyogva elővette zsebéből az ajtóhoz tartozó kulcsot és kitárta az ajtót.
- Gábor nálatok van, így a szoba a miénk. – Arcán hatalmas önelégült vigyor ült. Tisztán látszódott, hogy mire vágyik.
A szobába lépve meleg, fülledt levegő csapta meg az arcukat.
- Huha, egy perc csak kinyitom az ablakokat.
- Ha nem gond, addig én megmosnám kicsit az arcom. – A lány ledobta a szandálját és kiment a fürdőszobába, de az ajtót nem csukta be maga után. Enyhe pánik lett rajta úrrá, mert tudta, hogy innen már táncolhat vissza. De egy perc alatt túl is tette magát rajta, hiszen miért akarna megfutamodni, amikor egész este erre vágyott?!
Épp a kezét mosta, amikor Dávid lépett be mezítláb a fürdőbe. Épp az ingét kezdte gombolni fentről lefelé, amit a lány a tükörből tátott szájjal figyelt. Hihetetlenül izgató volt számára a látvány, ahogy a férfi mellkasa egyre jobban kilátszik a ruha alól, láthatóvá téve az izmait. Szinte megbabonázva nézte a tükörből, ahogy teljesen leveszi az inget és a földre dobja, majd közeledni kezd felé. Mögé érve egyik kezét a hasára téve a mellkasához húzta a testét és csókolgatni kezdte a nyakát és vállait. A lány fejét hátradöntve hangosan sóhajtozott, csípőjét hátra tolva egyre bátrabban dőlt a férfi testének. Dávid jobb kezével továbbra is magához húzta őt, a másikkal pedig a derekától kezdve simított a combja irányába le és fel, a visszafele tartó mozdulattal mindig kicsit feljebb húzva a szoknyáját. Férfiassága partnere egyre jobban kilátszódó fenekének nyomódott. Niki egyre erősebben szorította a mosdópultot. A lány válla fölött heves csókolózásba kezdtek, amit időnként Niki felerősödő sóhajai szakítottak félbe, amit az váltott ki, hogy időközben Dávid a derekáig feltűrte a szoknyáját és fehérneműjén keresztül simogatni kezdte a csiklóját. Másik kezével pedig már nem a hasánál tartotta, hanem a mellét markolászta.
Niki elengedte a mosdópultot és Dávid felé fordult, szenvedélyes csókolózásuk közben elkezdte kibontani a férfi nadrágját, de az annyira feszült a meredező farkától, hogy nem ment neki túl könnyen. Dávid kissé eltávolodott tőle, hogy ő bontsa ki a nadrágját. Közben végig őt figyelte, amíg levette a felsőjét és letolta magáról a derekára gyűrt szoknyáját. Dávid még egyet hátra lépett és végigmérte a fekete pánt nélküli melltartóban és fekete tangában előtte álló nőt.
- Rohadtul izgató vagy.
Csak nadrágja kigombolásáig jutott el, de inkább újból a nő mellett termett. Szorosan magához ölelve csókolta. Niki hol a hátába kapaszkodott, hol a hajába túrt. Ilyen vad csókolózásban még sosem volt része. A férfi kikapcsolta a melltartóját, csípőjével szorosan a mosdóhoz nyomva őt, majd kicsit hátrébb dőlt, hogy láthassa a szabaddá vált melleket. Mélyet nyögött a látványra, hiszen a nő mellbimbói az izgalomtól megfeszülve várakoztak. Lehajolt, hogy felváltva a szájába vegye őket. A mellbimbói izgatásától Niki hangos nyögései betöltötték a teret, de a férfi még többet akart. Azt akarta, hogy a kezei között élvezzen el. Lebontotta a hátát markolászó női kezeket és a csaphoz szegezte őket, amíg leguggolt elé. Szenvedélyesen megcsókolta a nő ágyékát a fehérneműjén keresztül, majd kezeivel két oldalról elkezdte lehúzni a tangája pántjait. Közvetlenül az arca előtt vált szabaddá a nő teljesen sima, nedvtől csillogó puncija. A földre dobta a fehérneműt, a lábszárainál fogva széjjelebb nyitotta kolléganője lábait, majd a csípőjére helyezte kezeit, hüvelykujjait a nő szeméremajkaira helyezve. Lágyan simogatta, masszírozta őket. Arcát mindvégig a nő ágyékának közvetlen közelében tartotta. Érezte a nő vágyát, a puncijából áradó forróságot és nedveinek illatát. Széthúzta a szeméremajkait és először hosszan végignyalta a feltárulkozó részeket, végül a csiklóján lassan körözni kezdett.
Niki lábai remegni kezdtek a kettős gyönyörtől, amit az érzés és a látvány nyújtott, mert folyamatosan nézte, ahogy a férfi arca a puncijához ér és őt kényezteti. Megpróbálta felhúzni a férfit, hogy az minél hamarabb belé hatolhasson, de Dávid nem engedelmeskedett. Felemelte a nő egyik lábát a vállára, hogy még jobban széttárja a punciját. Még hevesebben nyalt, nyelvét hol a csiklója körül mozgatta, hol bedugta a hüvelyébe, majd végighaladt a szeméremajkai belső felén és újból a csiklóját izgatta.
Niki a testsúlyát a mosdó peremére helyezte, kezeivel hátrébb támaszkodott és nekidőlt a tükörnek. A hideg tükör és a punciját érő forró nyelvcsapások kontrasztjától teljesen libabőr borította a testét, mellei megfeszültek és átadta magát az orgazmus mindent elsöprő erejének. Eddigi hangos sóhajtásai mélyről feltörő nyögésekké alakultak át. Kezei az előtte térdelő férfi fejébe kapaszkodtak, a hajába túrtak, teste megfeszült, hüvelye pedig pulzálni kezdett. Amíg az orgazmusa tartott Dávid gyengéden a szájába szívva tartotta csiklóját.
Ahogy a nő nyögései és a teste is lecsillapodott, Dávid felegyenesedett hozzá. Niki hátradöntött fejjel, lehunyt szemekkel, enyhén nyitott szájjal még csak most tért magához. Lassan kinyitotta a szemeit, mélyen Dávid szemébe nézett, előre dőlt, a férfi nyaka köré fonta karjait és olyan szenvedélyesen kezdte csókolni, mintha így akarná meghálálni a gyönyört, amit az imént nyújtott számára.
Dávid érezte a mellkasának feszülő melleket, a hegyes mellbimbókat, amitől a kettejük közt még mindig nadrágon keresztül ágaskodó farka megrándult. Farmerját a boxer-ral együtt letolta a combjára és derekához emelte a nő mindkét lábát. Saját ágyékán érezte a nőéből áradó nedvességet, ahogy összeértek. Minél hamarabb belé akart hatolni, ami nem is volt nehéz ilyen sikamlósság mellett. Csípőjének apró mozdításával a makkja máris Niki orgazmusától összehúzódott hüvelyének bejáratához feszült. Dávid hátra vetette a fejét és mély nyögéssel kísérve lassan behatolt.
Lassan, de megállás nélkül hatolt egyre beljebb, amíg a forró punci teljesen el nem nyelte a péniszét. Ebben a pozícióban megállva mély sóhajokkal próbálta kiélvezni a pillanatot. Pár másodpercnyi szünet után kijjebb húzta a farkát és lassú ütemben pumpálni kezdett. Minél jobban el akartra nyújtani az aktust, ezért próbálta tartani a lassú ütemet. Testük szorosan összefonódott a mosdópult fölött. Végül a férfi ösztönei felülkerekedtek az akaratán és gyorsabb ütemű pumpálásra váltott. Niki újból a tükörnek dőlt, kezeivel a pultba kapaszkodott. Dávid többször is lepillantott a meztelen női testre, ebből a szemszögből tökéletesen látta, ahogy a farka a nedvektől csillogó punciban mozog. A látvány annyira felizgatta, hogy tudta, perceken belül el fog élvezni. A végső döfésre akkor került sor, amikor végignézte, hogy Niki egyik kezével a saját mellét markolássza. Dávid hangos nyögéssel kísérve élvezett a nőbe. Orgazmusa többszöri hullámban söpört rajta végig, pénisze többször megrándult, amíg Niki hüvelyébe spriccelt.
Amikor magához tért, még mindig kissé kapkodva szedte a levegőt, a nő arcát fürkészte, aki szélesen mosolygott rá. Dávid jobb kezével a nő tarkójához nyúlt, előre húzta és megcsókolta.
- Végre!– Sóhajtotta halkan Dávid.
- Végre?
- Végre. Végre megkaptalak. – Gyors csókot nyomott a nő szájára, majd a csap melletti törölköző tartóról leemelt egy kis fehér kéztörlőt és pajkos mosollyal Niki kezébe adva lassan kihúzta a farkát.
képSzemét végig a lányon tartva az ajtó melletti törölközőtartóhoz ment, hogy magának is szerezzen egy törölközőt. Le is akasztotta a fogasról és már fogta a farkát, hogy beletörli, de a látvány megbénította. Niki leszállt a pultról, a törölközőt hajtogatva apró terpeszben állt. Combjai belső felén csillogva folyt lefelé a puncijából kiszivárgó sperma.
- Ne töröld le. – Saját szavai hallatán Dávid ijedten nézett a lány szintén meglepett arcára és gyorsan magyarázkodni kezdett.
- Nagyon izgató… mármint, ahogy a combodon… úgy értem… nézd meg, már megint szinte lüktet a farkam… nagyon izgató vagy.
Niki csak mosolygott a férfi zavarán, de felbátorodott a bókjain. A törölközőt a csap szélére rakta, kezével a lába közé nyúlt, végigsimított a szeméremajkai között, nagy adag nedvességet kenve az ujjaira. A férfi spermájától csillogó tenyerével markolászni kezdte a mellét, középső ujjával többször körözött ágaskodó mellbimbóján. Dávid reakcióját figyelte, aki farkát továbbra is a kezében tartva, ámulva figyelte mozdulatait. Férfiassága apró rándulásokkal kezdett újból életre kelni.
Nem akarta továbbra is csak messziről figyelni az eseményeket, inkább odament hozzá. Mellé érve tekintetét a nő ágyékán tartotta, amikor tenyerével végigsimított a továbbra is sikamlós puncin. Hüvelykujja akadály nélkül csusszant be kitágult hüvelyébe. Niki párszor előre hátra ringatózva dörgölőzött a férfi tenyerének, végül a saját mellét simogató, még mindig ragacsos kezével Dávid duzzadó farkát fogta marokra és húzogatni kezdte rajta a kezét. A férfi elhúzta a kezét Niki ágyékától és az eddig tisztán maradt mellét kezdte gyömöszölni. A kezére folyt spermától pillanatok alatt csúszóssá változtatta a nő mellét. Tenyere többször is végigszántott a mellbimbóján.
Niki letérdelt partnere elé, akinek a keze így Niki melléről a vállára kúszott fel, ott támaszkodott, tudta, hogy ami most következik, attól el fogja veszíteni az egyensúlyát. A nő lágyan a szájába csúsztatta a farkát, gyengéden minden négyzetcentiméterét feltérképezte ajkaival. Érezte, ahogy fokozatosan éri el a teljes méretét. A férfi combjára támaszkodva hátrébb helyezkedett, hogy szemügyre vehesse az előtte meredező gyönyörű hímtagot, amit egyik kezével folyamatosan izgatott. Visszahajolva azonnal teljesen bekapta a farkát és könyörtelenül szopni kezdte. Az előző gyengédséget vad vágyak váltották fel. Egyik kezével a férfi fenekét markolászva húzta a szájába a hatalmas férfiasságot, másik kezével pedig a heréin simított végig felfelé. Mutatóujjával és hüvelykujjával átfogta a farka tövét és a szájával megegyező ütemben mozgatta.
Hallva a férfi erősödő nyögéseit, újból lassítani kezdett a tempón. Kínozni akarta, amitől sokáig emlékezni fog majd erre az estére. Lassú mozgással folytatta a szopást, kezeit a férfi combjára helyezve, hogy kizárólag szájának forróságát érezhesse. Lassan a tövéig bekapta a hímtagot, majd még lassabban felemelkedett rajta. Párszor megismételte még mielőtt hátrébb dőlt volna, hogy pajzánul a férfi szemébe nézve egyik kezével folytassa a lassú izgatást.
- Jézusom, mit csinálsz? – Nézett le rá.
Válaszként Niki mosolyogva kapta be újból a csúszós, kőkemény férfiasságot.
Dávid már szinte szédült az elnyújtott kényeztetéstől, támasztékot keresve nyúlt a mellettük lévő mosdópult felé, ahonnan véletlenül leverte az odahajított törölközőt. Tekintetét önkéntelenül is odafordította, hogy megnézze mi történt, ekkor vette észre, hogy a tükörből remekül látható, ahogy a nő szája a farkára tapad, körbe fogja azt és egymás után tűnik el szájában a férfiassága egyre mélyebbre és mélyebbre. A látványtól kialakuló orgazmusát próbálta visszafogni, de Niki ekkor jó mélyen bekapta a farkát. Ennek hatására már nem tudta lecsillapítani ágyékának hullámzását. Távolodni akart a nő ajkaitól, de partnere mindkét kezét a fenekére téve húzta vissza, így a szájába élvezett. Niki megvárta, amíg az orgazmusa alábbhagy, mindhárom spriccelését a szájába fogadta és csak azután nyelte le a felgyülemlett ondót. Majd gyengéd mozdulatokkal körbenyalta párszor a kezében tartott szerszámot, hogy teljesen megtisztítsa. Dávid lábai ekkorra már alig tartották meg a testsúlyát.
- Könyörgöm, menjünk be az ágyra. Mindjárt összeesek. –Hangján érződött, hogy még az orgazmus hatása alatt van.
- Oké, de én lezuhanyoznék előbb. – Mosolyogva nézett végig saját meztelen, még mindig ragacsos testén.
- Akkor inkább maradok. – Vigyorgott a férfi.
- Kifelé!- Mutatott az ajtó felé mosolyogva. Távozás előtt még egy szenvedélyes, de kissé fáradt csókot váltottak.
Niki gyorsan lezuhanyozott és visszament a szobába. Meztelen testét egy fehér törölközőbe csavarta, amit a fürdőben talált. Dávid az ágy háttámlájának dőlve várta, testét mindössze az ágyékára hajtott takaró széle takarta. Izmos felsőteste és a hozzá párosuló kielégült arckifejezése magával ragadó élményt nyújtott. Niki épp ebben a remek kompozícióban gyönyörködött, amikor Dávid felkelt az ágyból és a fürdőbe ment, hogy ő is zuhanyozzon. Tetőtől talpig végigmérte a meztelen férfi testét, aki magabiztosan, vigyorogva haladt el mellette. Látszott rajta, hogy tisztában van a testi adottságaival. Niki még utána is fordult, hogy hátulról is megcsodálhassa. Izmai a hátán is tisztán kirajzolódtak, a combjáról és a fenekéről nem is beszélve. Büszkeséggel töltötte el a tudat, hogy elcsábította azt a kollégáját, aki után az összes nő sóvárog az irodában.
Mikorra a férfi visszaért a hálószobába, Niki már a takaró alatt feküdt, a fehér törölköző az ágy mellett hevert a padlón, és békésen aludt. Kissé csalódott mászott be mellé a takaró alá, de tudta, hogy egy ilyen éjszaka után neki is pihenésre van szüksége. Fáradtsága ellenére, csak nehezen tudott elaludni, mert a fantáziája nem tudott elvonatkoztatni attól, hogy kolléganője meztelenül fekszik mellette.

Folyt. köv. :)

Csajozási és pasizási tanácsok

fel