Egy félre sikerült buli

Szerző: Montea

Egyik szombat este egy barátnőmmel és a barátjával mentünk bulizni egy szomszédos városba. Sajnos a buli hamar véget ért mindenki ittas volt, és nem tudtunk hogy jutunk haza az éjjel közepén.
A srácnak eszébe jutott hogy van rokona ott, fel is hívta hogy befogadna e minket erre az éjszakára.
Sok rábeszéléssel belementek hogy ott aludjunk.
Amikor odaértünk kiderült hogy a rokona egy elég helyes 30-as férfi akivel pár éve elég sokat flörtöltünk. Rögtön éreztem hogy ez kínos lesz mikor megláttam az ajtóban, de főleg mikor a barátnőjével is találkoztam.
A srác nem tudta levenni rólam a tekintetét emiatt gyorsan el is cibálta a párja hogy késő van.
Egyedül feküdtem a kanapén próbáltam aludni nem sok sikerrel egy óra múlva zajt hallottam a konyhából kimentem ott találtam a srácot.
- Nem tudsz aludni?
- Nem igazán, amióta megláttalak abban a ruhában másra sem bírok gondolni. Odajött szorosan átkarolt, vadul megcsókolt, már éreztem a keményedő férfiasságát. Heves csókolózás közepette bevitt a fürdőbe megengedte a vizet a villanyt fel sem kapcsolta, úgy cibálta le rólam a kis ruhám. Majd újra közrefogott az ölébe ültetett közben csókolt a kezei a mellemen majd lassan egyre lejjebb kalandoztak. Éreztem hogy már nagyon feszül a nadrágja ezért kigomboltam képés kibújtattam méretes farkát, számba vettem kényeztettem és élvezettel néztem a tekintetét ahogy élvezi. Ő félre húzta a tangám és az ujjaival játszadozott majd pont felkarolt és beleültetett a csont merev farkába, mikor kopogtak az ajtón. A nagy hévben fogalmunk se volt válaszoljunk e vagy mitévők legyünk.
- Mia te vagy bent? - szólalt meg a barátnőm
- Igen én vagyok, csak gondoltam gyors lezuhanyzok. válaszoltam már félig nyögdécselve.
- Mert nem tudok aludni gondoltam lemegyek megnézlek de nem találtalak.
- Minden oké, várj meg lent mindjárt megyek.
És ahogy ezt kimondtam, felemelt a csempének döntött a a fenekem markolászta és közben lassan belém hatolt. A száját harapdálta hogy ne adjon ki hangot, de még így is nyöszörgött a gyönyörtől, én egyre hevesebben ziháltam közben már már harapdáltam hogy nehogy ordítsak. Egyre keményebben vadabbul csinálta míg végül mindketten elértünk a csúcsra. Majd lezuhanyozva mindenki osont amerre csak tudott, remélvén hogy ez a kaland egyszer még megismétlődik.

Csajozási és pasizási tanácsok

fel