Egy forró délután

Írta: Eroticmen

16 éves vagyok, amikor a történetbe foglaltak történtek, még 15 voltam. 175cm-s magasságom, barna hajam, kék szemem, átlagos tini fiú testalkatom van. A tavalyi nyár nagy részét vízparton töltöttem, felnőttek társaságában. Koromnál fogva gyakran gondoltam erotikus dolgokra, A dögösebb osztálytáraim és a strandon látott bombázók jártak a fejemben.
El voltam szomorodva, hogy itt nem masztizhatok egy kiadósat, mikor úgy ki vagyok éhezve(nem volt külön szobám). Maradt tehát a WCahol egyáltalán nem tudtam ellazulni és élvezetesen kiverni.Teltek a napok, a strandon minden nap elsétálgattam a korombeli napozó csajszik mellet akiket jól megnéztem. Legtöbbjük csodás fenékkel és mellekkel rendelkezett, nagyon izgatóak voltak. Persze ők is megbámultak engem, vigyorogtak rám a napszemüveg mögül és hallottam, hogy miután elmegyek nagyon sutyorognak valamiről. Ettől csak még jobban felizgultam. Egyszer a szálláson mikor igencsak forró volt az idő, és ez miatt nem is mozdultunk ki a szobából hanem mindenkit az unalom gyötört, apám rákérdezett, hogy ha unatkozok, estefelé nem akarok e elmenni kerékpározni mikor már nem olyan rekkenő a hőség, mert ők már ma nem mennek sehová úgy kidőltek a melegtől. Először furcsán fogadtam az ajánlatot:-Mivel, merre, egyedül?
-Hát persze Alex, járt a szállással egy bicikli amit használhatunk, menj egyedül és fedezd fel a környéket, mi ma már csak fagyizni tudunk esetleg...
Ekkor már bólintottam is, mondtam, hogy fél öt körül elmegyek kerékpározni.
Eszembe ötlött, hogy keressek egy jó elhagyatott helyet és ott masztizzak egy jót, el is határoztam, hogy megteszem. Eljött a fél öt és én már ugrottam is a bicóra. képTérdig érő bermudát és egy rövid ujjú pólót viseltem, a fejemre baseball sapkát a lábamra szandált húztam. Zsebre tettem a mobiltelefonom. Kilépve a garázsból megcsapott a hőség de még ez is fagynak tűnt a déli forróság után. Az utcából a város szélére akartam eljutni ahol az erdők kezdődnek. A főutcán egy csapat tinilányra lettem figyelmes akiken szó szerint alig volt ruha. Nagyon felcsigáztam magam a látottakon a farkam el is kezdett merevedni. Az álló farkam az izzadt testem és a csajok látványa következtében, nagyon "szexisen" éreztem magam. Gondoltam hát egyet, hogy először nem is az erdőbe megyek hanem a partra ahol még kissé felfűtöm magam a strandoló lányok látványával. Odaérve letettem a biciklit a tartóba és a strandra sétáltam ahol leültem egy padra. Nem is kellet sokat várnom, egy csapat bikinis korombeli csajszi feküdt szinte a lábam elé. 4-en voltak. Legszívesebben ott helyben kivettem volna a farkam és kivertem volna. De csak a szemeimet etettem, arra gondoltam, most úgyis 8-9 óráig világos van, van időm. Kb. háromnegyed óra elteltével 3 lány továbbállt. 1 maradt aki nemsokára felkelt és körülnézett. Egyenesen a szemembe pillantott. Rám mosolygott, és nem habozott.
-Szia! Hát te mit csinálsz itt ilyen egyedül?Ha meg szabad kérdeznem...
-Szia! Csodálom a tájat...örvendek, Alex vagyok!
-Csodáltál azért minket is szerintem...Hédi vagyok, örvendek én is! -mondta nagy mosollyal
Gyönyörű lány volt, formás combokkal, tuti jó popsival és gyönyörű mellekkel. Barna, vállig érő haja volt, fényes. Igen fehér bőre, barna szemei, szép hosszú ujjai csábítóak. Kék bikinit viselt.
Leült mellém a padra.Folytatódott a társalgás.
-Hova valósi vagy? Nem láttalak még soha!
-Ja, nem ide valósi vagyok, csak itt töltjük a nyarat a szüleimmel, egyébként Budapestiek vagyunk.
-Hú, az tök jó! Milyen suliba jársz?
-Informatikai gimi, első osztály
-Én közgáz, úgyszint első osztály...ezek szerint mindketten 15 évesek vagyunk ha csak nem buktál!
-Neeem, nem buktam! Kitűnő tanuló vagyok. Te talán buktál?-kérdeztem vicces hangnemben
-Ó, dehogy csak piszkálni akartalak ne haragudj! Amúgy én épphogy csak nem lettem kitűnő, kevés hiányzott. De nekem a jeles is jó!
-Ugyan, nem haragszom.
-Most mik a terveid? Hová mész innen? Gondolom nem a suliból, hanem innen...
-Kerékpárral vagyok, az erdőbe szerettem volna elmenni de...
-Az szupi jó! Én is bringával vagyok, veled mehetek?
-Oké, felőlem nyugodtan!
-Ok, rögtön jövök csak átöltözöm.
El sem hittem, rám akaszkodott ez a bombázó, tényleg, el sem hittem. Gondolataim cikáztak, vajon mi lesz az erdőben, hogy hogy lesz az erdőben, ennek már csak jó vége lehet, gondoltam. Nem telt el 10 perc már jött is ki Hédi az öltözőből, én már a biciklimnél voltam. Ő is gyorsan felvette az ő járművét és egymás mellet elindultunk kifelé a városból. Egy nagyon rövid vászon nadrágocskát viselt és bő, könnyed vékony pólót. Mikor mögé kerültem elcsodálkoztam, milyen szép formás és feszes a feneke.
-Te tudod, hogy hol lehet bemenni az erdőbe?-kérdeztem a lányt
-Ja, tudom! Én idevalósi vagyok!-hencegett
A város szélére értünk, ahol az erdő kezdődött, egy poros út vezetett a rengetegbe, egymás mellet immár lassabb tempóban haladtunk befelé.
-És mondd, tetszik neked ez a város?
-Igen, tetszik...főleg az ilyen lányok miatt mint te!
-Ó, ezt bóknak veszem Alex! Apropó miért akartál az erdőbe jönni?
-Öööö...az az igazság, hogy egy fiús dolgot szerettem volna csinálni...
-Áá...így már érthető! Gyere, kövess mutatok egy helyet!
Hédi gyorsított, én utána, nagyjából úgy 1km-t haladtunk még nem Hédi lassított és leszállt a kerékpárról azt egy tölgyfának döntve.
-Kövess!-kiáltotta
Én is a fához tettem a bicót és követtem a lányt egy ösvényen. Minden szúrt és csípott, ágak vágódtak az arcomba.15 perc menetelés után egy aprócska tisztás tűnt fel.
-Jó távoli hely!-állapítottam meg
-Persze, hát nem ilyenre gondoltál?!
-De, valami ilyesmire!
Ekkor a kis tisztáson megpillantottam egy cölöpökön álló vadászlest. Fából volt az egész, Úgy, 3x3 méter lehetett az alapterülete a padló pedig kb. 2,5m magasan volt.
-Húúú...ez aztán király!
-Látod, megérte az a sok karcolás!-mondta Hédi
-Megérte bizony, felmehetünk? Nem szakad le?
-Nem szakad le, csak 5 éve épült de jó ha 2 évig használták, aztán benőtte az erdő és itt hagyták.
A lány elkezdett felmászni a létrán, én utána mentem. Csak bámultam felfelé, valami csodálatos volt a feneke. Felérve nem volt ott más csak két pad, egy szélesebb és egy keskenyebb. Hédi terpeszben ráült a szélesebb padra én ugyanígy tettem vele szemben. Kb. 1 percig csak néztük egymást. Aztán Hédi megszólalt:
-Na mit is akartál te itt az erdőben?-kérdezte huncutul és közelebb jött hozzám
-Háááát...mit is mondjak...ez ilyen fiús dolog.
-Ó, pontosan mire célzol azzal, hogy fiús dolog?
-Hát, ami azt illeti, masztizni szerettem volna...érted? Szóval...kiverni a farkamat.
-Húúú, ez olyan izgi, nem semmi!Mondd, segíthetek én ebben valamit?
Itt már igazán felfogtam mi a helyzet és őszintén szólva ennek örültem is.
-Oké, felőlem jöhet! Vetkőzz le én meg verem rád.
-Azt a mindenit, ezt nem hiszem el! Itt vagyok egy fiúval egyedül az erdő közepén és most pedig beleegyeztél ebbe! Hihetetlen, nagyon köszi Alex!
Először én kezdtem el vetkőzni, amikor már a pólót levettem Hédi már akkor tágra nyitotta a szemeit. Következett a szandál, majd a nadrág. Látszott, hogy a lány már alig bír magával, már vetkőzne. De megmondtam neki, hogy amig tiszta meztelen nem vagyok addig ő ne kezdjen vetkőzni. Elkezdtem letolni az alsógatyát, a farkam már merev volt. Egyébként akkor 15sm hosszú és 4cm vastag volt a dákóm. Kényelembe helyeztem magam a szélesebb padon és elkezdtem húzogatni, mire Hédi már vette is le magáról a pólót, majd a nadrágot és a cipőt. Hihetetlen gyönyörű teste volt, csillogott az izzadságtól és néhol még egy pár szemölcs is ékeskedett. Lekerült a melltartója is. A cicik valami elképesztően formásak és teltek voltak, a bimbók formája és nagysága épp jó. A bugyi következett. Az aprócska ruhadarab a padlóra pottyant ahonnan a lány felemelte és oda hajította nekem. Csak ekkor figyeltem fel arra az isteni puncira. Eszméletlenül vonzó volt, csak középen egy 1cm-s sávban volt meghagyva a szőr. Magamhoz emeltem a bugyit és éreztem, hogy nedves, majd félretettem azt és elkezdtem kiverni a farkamat. Eközben Hédi meztelenül táncolt előttem. Kicsivel később közelebb jött és én pedig elkezdtem símogatni a melleit és a nuniját. Csodálatos érzés volt. Ekkor a lány megmarkolta a szerszámomat és elkezdte helyettem kiverni. Fokozatosan felmászott rám és isteni csókolózásba kezdtünk. Ezután Hédi hátradőlt és széttárta lábait. Én a puncushoz hajoltam és megéreztem annak bódító illatát. Rögvest nyalni kezdtem, nyeltem a nedveit, dörgölőztem a hihetetlenül friss pinához. A lány erre nyögésekkel válaszolt. Nem sok kellet hozzá, hogy a lány pózt váltson és azt mondja:
-Dugjál meg!
Ez hihetetlen, gondoltam magamban. Néhány órája még csak masztizni akartam de most dugni fogok ezzel a hihetetlen csajjal. Hédi az oldalára feküdt én párhuzamosan mögé feküdtem. A kezemmel kezdtem el irritálni a puncit miközben a számmal a hátát nyaldostam. Amikor a puncus már tűzforró volt, gumit húztam ,majd megfogtam a farkam és beleirányítottam azt a nyílásba. Meglepően könnyen becsúszott. A makkom lüktetett a lány hüvelyében. Ezután elkezdtünk mindketten mozgolódni. Egy pillanatra kivettem a farkam, mert Hédi hátra feküdt, hogy elölről dugjam. Még alfelem a lányban volt, két kezemmel a melleit kezdtem el cirógatni és a számmal pedig benyálazni azokat.Éreztem, hogy közel az orgazmus, és Hédi is egyre nagyobbakat nyögött, így hát kihúztam a dákóm a már teljesen lucskos punciból. Levettem a gumit és a lány hasára élveztem egy hatalmasat. Ő az anyagot még szétkente a mellein is.
Kevés józanodás után megköszöntük egymásnak a "segítséget" és vissza indultunk. Még a nyaralás tartott volt még plusz egy két közös kalandunk de aztán haza kellet utaznunk, de azóta is tartjuk a kapcsolatot Hédivel.

Csajozási és pasizási tanácsok

fel