Egy új kaland a szobatársammal

Írta: Axon

Én Réka vagyok és az egész 4 hónappal ezelőtt kezdődött, ugyanis ekkor találkoztam a mostani
szobatársammal Vikivel. Még a gólyatáborban kezdtünk el beszélgetni aztán mire elkezdődött az egyetem úgy döntöttünk bérlünk közösen egy kis másfélszobás lakást. Jól kijövünk és volt hogy egész nap egymással lógtunk. Egyikünk se tudná egyedül állni a szállást szóval ez a legtisztább döntés.
Az eltelt 4 hónap alatt már majdnem végetért egy félév és a tanulás melett elég sokszor látogattunk bulikat, hol együtt, hol külön, de a vége mindíg az volt, hogy hetente 1-2 pasi mindkettőnk ágyában megfordult. Elvégre mindketten jó nőknek számítunk véleményem szerint. Viki egy 171 centis szőke göndör hajú elképesztően dögös zöld szemű hipster csaj hihetelen sok ésszel és hihetetlen mellekkel. Még itt az egyetemen is tudja tartani a 4,7 es átlagát szóval felnézek rá. Én egy alacsony 152 centis egyenes derékig érő hajú rockernek számítok, pedig csak szeretem ezt a stílust, de különösebben nem vonz ez az egész „rocknak élek” dolog.
Tegnap hatalmas buli volt egy közeli helyen. Elvileg a helynek volt a 10. évfordulója és kitettek magukért. Ritka alkalmak egyike hogy anyit ittam mint valami szivacs. Alig emlékszek valamire és a fejem is majd szét megy, szóval elkezdtem keresni valami alkalmas pirulát a macskajajra a hűtőajtón, amikor Viki megszólalt a hátam mögött és a szívbajt hozta rám. Szokás szerint fitt és üde még buli után is hiszen sosem iszik, maximum hagyja hogy egy srác megívja valami gyenge, de drága piára és kész, annak is a felét egy szobanövény issza meg általában. Alig van rajta ruha.. mindössze csak egy bő póló ami bármennyire is bő megfeszül a a feszes mellein és egy csipkés francia bugyi, valammint a kedvenc mamusza. Túl kevés ruha... és az én fejemben megint megfordul egy visszatérő gondolat: ”Elképesztően szexi. Szívesen összefekedünék vele”, de én heteró vagyok és igyekszek tartani magam ehhez, bár nagyon csábító.
-Jóreggelt álomszuszék. Azthittem délig alszol de még csak fél 9 szóval meglepődtem. Ki volt az a hapsi éjszaka?
-Neked is jóreggelt. Az igazat megvalva még a nevére sem emlékszem de semmi para. – hesegetem el az amúgy értelmetlen kérdést, hisz tudja jól hogy nem lehet a pasim. – Tegnap hamar eltüntél a buliból. Sikerült valakit felhozni?
-Egy szőke bájgúnár feljött aztán amikor a tettek mezejére kellet lépni hirtelen elszált a lelkesedése a sok piától. Mielőtt megjöttél volna kitessékeltem azt a részeg barmot és tv-ztem.
-Hmm kár. Majd legközelebb.
-Egyébként mégis mi a franc ez a szerelés rajtad??
Félve néztem végig magamon. A szemüvegem nélkül elég nehezen vettem ki magam szóval gyorsan felvettem és beálltam a tükör elé magamon szörnyedni. A szoknyám valószínüleg valahol az ágyamban van. És csak most döbbenek rá hogy rajtam sincs több egy vörös tangánál meg a fekete fehér csíkos harisnyámnál deréktól lefelé. A póló viszont biztos nem az enyém. Ez egy „Simon Rats” feliratú olcsó kínai nyomtratott poló aminek elég durva az aromája, valamint az „R” betűn van egy kechap folt ami nem a minta része. A gondolatra hogy belegondolok kivel feküdhettem le beleborzongok.
Viki mögém került, foggalmam sincs mikor.
-Nyugi a srác a saját pólójában távozott, nem egy csövessel voltál de az biztos hogy belefutottál egybe.- mondta kacagva és belekapaszkodott a pólómba.
Elkezdte lerángatni róllam amin eléggé meglepődtem. Láttuk már egymást pucéran de azért enyire messzire még nem mentünk hogy a másikat vetkőztetjük. Meg kell mondja a meglepődöttségem hamar elszált mivel nagyon élvezem ezt az egészet és a testem minden porcikája bizsereg az érintésére ahogy lassan végigsímít az egész hasamon, majd a melleimen. Lehunyom szemem és akaratom ellenére nyögök egy aprót. Szine azonnal kipirultam. Aztán amikor végre lekerült róllam a poló vehettem egy mély levegőt. Amikor megláttam a tükörképem a szinte pucér testemmel elszált a maradék nyugalmam is és a szívem a torkomban kezdett dobogni. A tükörben találkozott a pillantásunk Vikivel.
-Gyönyörű vagy Réka. Amikor először megláttalak is annak gondoltalak de ilyen közelről méginkább csak ezt látom.
Azt hittem meggyulladok de ő csak tetőzte a dolgokat. Lehajtotta fejét a nyakamhoz, félrehúzta vörös fürtjeimet a vállamról, majd simítva átkarolt. A kezei szinte siklottak a bőrömön és mintha örökké tartott volna a pillanat. Végül a melleimen pihentette meg a kezeit és újabb nyögések hagyták el a számat. Éreztem forró lehelletét a nyakamon és éreztem hogy az utolsó csepp akaraterőm is elillan. Ekkor magához fordított:
-Mit szólnál ha ma, mi ketten.. Mármint ha te is akaro...
Nem hagytam befejezni a mondatot, ujammat szájára tapasztva beléfolytottam a szót.
-Mióta először láttalak, legbelül csak erre vágyom. – végig egymás szemébe néztünk.
Lábujhegyre állva átkaroltam a nyakát és ajkamat az ajkára szorítottam. Rövid tömör csók volt, mintha egy másodpercig se tartott volna és mégis arra vágyom hogy örökké érezzem. Egymást nézve csókoltuk meg egymást újra, ezúttal ugyanolyan hévvel de megállás nélkül. Kezeim felfedező útra keltek a testén. A nyakát cirógatva egyre lejebb csúszott a kezem, míg el nem értem a póló alját. Finoman alácsúsztatva a kezemet érintettem meg a tökéletes testét. A bőre szinte perzselte a kezemet. Neki nem kellett a pólómmal foglalkoznia. Hamar bejárta a hasamat amit nemrég szemmel térképezett fel és tovább simítva testem felfelé, a melleimmel kezdett játszani. Rettenetesen izgató volt, hiszen ekkorra én is a melléhez értem a poló alatt. Egyre inkább éreztem a heves bizsergést a puncimból. Éreztem ahogy nedveim eláztatják a bugyimat, és hogy belűlről majd szét vet a vágy. Egy mozdulattal lerántottam rólla a pólóját és öszeszorított felsőtesttel kezdünk hátrálni az ágy felé. Felém került és kezeimet a fejem föltött az ágyhoz szegezve kezdte csókolgatni a nyakam. Minden csókja helyén éreztem a tüzet amit otthagy. Én egyre hangosabban nyögdécselve vonaglottam alatta tehetetlenül. Ha akarnék se tudnék szabadulni, de hülye lennék akarni. A perverz kéj urrá lett rajtunk. Elengedte ugyan a kezem de szinte mozdítani sem bírom őket. Egyre lejjebb kezdett csókolni és a bimbóimfelé haladt. Először csak az ujjbegyeivel, aztán a nyelvével körkörös mozdulatokkal kényeztet a bimbóm körül, és egészen olyan volt mintha nem először csinálná ami nem kizárt. Keze vigisimított az oldalamon szépen lassan. Megakadt az ujja a bugyim szélében ami a puncimnál már teljesen átázott, és amint odatapint erre ő is rájön. Kikerüli a bugyimat és végigsimít a combom külső felén, majd a belső felén, megkapaszkodik egyszerre mindkét kezével és széthúzza lábaimat. Egy újját játékosan a számba dugja és elkezdi lefelé húzni a nyakamon, a melleim között, végig a hasamon, egyenesen a bugyimhoz.
-Te aztán rendesen benedvesedtél Rékucim, de nyugodj meg az én puncim se száraz már.
Dobott egy kéjes vigyort, majd elkezdte a vörös kis csipkés teljesen átázott bugyimon keresztül izgatni a puncimat. Az érintésére azt hittem felrobbanok. Éreztem ahogy mégtöbb nedv kiszivárog belőllem és mostmár biztos voltam benne hogy elkezd a popsim felé folyni. Egyre csak az ujjával körözött a csiklóm körül miközben én egyre közelebb kerültem az orgazmushoz. Ekkor belekapaszkodott a bugyimba és elkezdte lehúzni róllam. Megkönnyebbültem hogy megszabadulhatok végre tőlle. Finoman lehúzta róllam miközben előbukkant frissen borotvál csillogó rózsaszín puncim. képA harisnyás lábaim fölé kerültek miközben lehúzta a bugyim és a combjaim összeszorították nedves puncimat.
-Elne élvezz nekem. Szenvedj még egy kicsit, én 4 hónapja várok arra hogy a nyelved érezzem a puncimban. – mondta.
Hihetetlen de egy pillanat alatt helyet cseréltünk az akaratom ellenére. Egyre csak vágytam arra hogy kinyaljon, de ennél csak egyvalamire vágytam jobban. Hogy én kényeztethessem először, úgyhogy belemnetem a játékba.
Lábaink összekulcsolódtak ahogy helyetcseréltünk és combomat a forró punciját rejtő bugyijához nyomtam. Csókolóztunk. Heves tűzzel és teljes felszabadultsággal. Éreztem hogy a testem és a lelkem nem csak megnyugszik hanem szinte eggyé válik az övével. Csókjaim egyre lejebb estek a nyakán, majd végig a felsőtestén, egészen a melbimbójáig. Apró, gyors csókok voltak de Viki háta ennyitől is megemelkedett és halkan nyögdécselni kezdett. Nyelvemmel izgattam felváltva, ágaskodó mellbimbóit olyan nyelvmozdulatokkal amikről eddig nem is tudtam hogy képes vagyok. Jobb kezemmel elkezdtem simogatni az oldalát míg bal kezemmel magamat támasztottam. Kezem egyre csak lejebb csúszott felhevült testén. Cirógattam a hasát lejebb és lejebb, majd a combja belső felét először alig érintve aztán egyre durvábban amit érezhetően nagyon élvezett, mert mire a bugyijára tapasztottam a tenyerem az már teljesen nedves volt akárcsak az enyém. Finoman elkezdtem simogatni fel le, izgattam a csiklóját a falatnyi ruhadarabon keresztül. A vágy engem is anyira perzselt hogy a legördülő cseppeket a combomon amik a vörösen izzó puncimból szabadultak már alig éreztem végigfutni a lábamon de tudtam hogy ott vannak. Nyelvem továbra is a melleivel játszott miközben Ő egyre hangosabb nyögésekkel jelezte hogy nagyon élvezi a dolgot. Kezem finom a bugyija széle alá csúsztattam és ujjaimat nedves ajkai közé nyomtam. Kezei a vállamat simogatták egész eddig, de most rászorított egy pillanatra mintha a kéj átvenné fölötte az uralamat. Középső ujjammal folyamatosan, körkörösen izgattam a csiklóját, majd kirántottam a kezemet a bugyijából.
-Elég a finomkodásból! – enyit tudtam kinyögni halk szavakkal, mert már nem volt erőm a beszédre koncentrálni.
Ezzel a mondattal belekapaszkodtam a bugyija két szélébe és elkezdtem lehúzni róla. Miközben lábai az égnek álltak villantott egy sunyi mosolyt. Előbukkant a nedvtől csillogó puncija ami jobban hívogatott mint eddig bármely hímtag amit láttam. Széttártam lábait, majd két ujjammal finoman végigsimítottam igényesen borotvált punciján, és ezzel a lendülettel megaddtam neki az első csókot. Viki kicsit felkacagot de hamar leolvadt a vigyor az arcáról és kéjesen nyögni kezdett, amint nyelvemmel behatoltam az ajkai közé. Ahogy végignyaltam kéjnedves punciján szétáradt a számban az édeskés íze, minek hatására egyre hevesebben kezdtem falni a legjobb barátnőmet. Nyelvem pajkosan játszadozott a csiklójával, egyre öszetettebb játékot miközben a mutató és középső feketére lakkozoztt ujjaim beléhatoltak. Éreztem ahogy először finoman megfeszül aztán fokozatosan felenged. Nedves hüvejében szinte siklottak ujjaim. Egyre hevesebben nyaltam és ujjaztam egyszerre, ő pedig egyre hevesebben nyögdécselt és egyre magasabbra emelkedett a dereka. Éreztem ahogy a puncija belülről megfeszül, halottam ahogy a lélegzetét visszatartaja, éreztem egyre erőteljesebb lüktetését. Ekkor az ujjaimmal lassítottam de nem húztam ki, a nyelvemmel pedig csak gyorsabban nyaltam édes csiklóját. Egyszercsak a háta ívbe hajlott és egyenesen a számban élvezett el. Hihetetlen érzés volt és szerintem nem csak nekem. Hosszú percekig csak lihegett ernyedten az ágyon miközben én továbbrais lassan köröztem a csiklója körül. Ekkor feltérdepeltem, finom kihúztam mindkét ujjam. A sikamlós folyadék hártyát húzott két ujjam közt. Mutatóujjamat a számbavettem, kéjesen leszoptam rólla a ragacsos folyadékot, majd mindkét ujjam magamba nyomtam. Azthittem helyben elélvezek a gyönyörtől. Az én puncim nedvesebbnek bizonyult, mert amikor kíhuztam magamból egy kevéske nedv a lepedőre folyt a kezemről. Ragacsos ujjaim az éledező barátnőm szájába nyomtam, hagytam hogy mindkettőt lenyalogassa, ezzel jelezve hogy most rajta a sor.
-Naa mostmár kinyalsz végre drága Vikim?
Szája huncut vigyorra húzodott, szeme úgy csillogott akár egy csillag. Finoman a hátamra fordított, két lábamat szétterpesztette, közéjük térdelt majd megcsókolt. Hevesen hadonászott a nyelvünk, viszont ő nem foglalkozott azzal hogy a melleimmel játszon, hisz tudta hogy már épp eléggé be vagyok gerjedve, így jobkezével egyből hevesen ízzó puncimra tapintott amit ellepett a kiáramló nedvem. Mutatóujjával elkezdett ujjazni majd finom apró csókokat dobva testemre haladt lefelé. Ekkor bal kezével kezdett ujjazni, s kis idő után újra jobb kézzel. Nem tudtam mire készül aztán elkezdtem érezni ahogy egyik kezével a popsimnál köröz amit a lecsorgó nedv körbefutott. Finom határozott mozdulattal behatolt a seggembe is. Egyszerre két lyukamat ujjazta miközben nyalta a csiklómat. Hihetetlen teknika... nem kellett több 2 percnél hogy orgazmusom legyen, de ez másmilyen orgazmus volt mint amiket eddig megéltem. Éreztem hogy vulkánként spriccelek egyenesen Viki melleire. A kéjtől mozdulni sem bírtam egy ideig. Aztán feltérdelt elém, én pedig lassan felültem vele szemben. Láttam ahogy a combjáig az egész teste csillog a puncimtól, valamint nedv és nyál keveréke csorog az állán. Eggyik bimbóját rögtöm a számba is vettem és éreztem ugyanazt a kéjes édes ízt amit legutóbb az ujjam nyalása közben. Tudtam hogy ez az én ízem egy másik lány testén. Leánykoromban amikor még gimi első osztályába jártam maszti után mindíg megnyaltam az ujjaimat. Mindígis éreztem rá egy különös késztetést, így pontosan tudtam milyen íze van a saját pinámnak.
Miután a mellét lenyalogadtam nyelvemmel felfelé tartottam a nyakán,majd az állán és legvégül ajkain. A csók édes íze vegyült vad puncijaink heves aromájával a szánkban. Ez számomra anyira izgató volt hogy ismét heves bizsergést éreztem először csak a csiklómból ami ismét kielégületlenül lüktetett mégtöbb kényesztetésért, aztán az egész testemben. Ekkor Viki mintha halotta volna a gondolataim, két ujjával ismét a puncimba hatolt és ebben a különös ülő helyzetben kezdett el újra megujjazni, ezúttal gyengéden de minnél mélyebre hatolva. Egyszer csak abbahagyta majd felállt.
-Várj meg te telhetetlen dög. Hozok egy kis meglepetést. – ezzel kiviharzott a szobából úgy pucéran.
Ekkor vettem észre hogy a csikos harisnyám még valójában rajtam van és a combközépig érő szélénél elkezdte felinni a puncim cseppjeit. Nem bírtam ki. Olyan mélyen nyultam magamba ahogyan csak tudtam, és ujjaimat ütemesen nyomtam hüvejem falának, miközben másik kezemmel a csiklómmal játszottam. Két kíhúzott ujjam között ott volt az édes ajkaim nektárja ami ívet húzott a kitüremkedő vörös csiklómmal. Ujjaimat a számba vettem és lenyalogattam a saját puncim nedvességét az ujjaimról. Annyi jutott az ujjaimra hogy szinte betöltötte a számat az édes folyadék. Hátradölve nyúltam újra magamhoz, ezúttal csak a csiklóm izgatva. Amikor kinyitottam a szemem Viki ott állt fölöttem egy dildóval a kezében és rettenetesen izgatottnak tűnt.
-Ezt még a gimiben vettem magamnak, azóta hű társam és most téged fog megdugni az én kezeim által. – mondta viccelődve – de lessz egy kis csavar! Hunyd le a szemed és cak akkor nyisd ki ha úgy érzed benned van ez a kis kedves játékszer.
Kábultan engedelmeskedtem, nem tudtam mire számítsak. Szétnyitotta combjaimat, játszadozott egy kicsit velem, majd belémdugta. Hihetetlenül hatalmas volt. Éreztem hogy szétfeszít és hogy most sem kellesz sok hogy elélvezzek. Ekkor kinyitottam a szemem ahogy kérte és megpillantottam a punciját közvetlenül az arcom felett.
-Nem szeretnék kiszáradni Réka úgyhogy szeretném ha közben kinyalnál.
Örömmel engedlmeskedtem ennek az utasításnak. Ott volt az arcomban az ő hívogatóan csillogó puncija... kicsit felhajoltam és belenyomtam a nyelvem ahogy tudtam. Elkezdtem a csilkója körül izgatni egyre hevesebben. Ő közben folyamatosan nyögve mozgatta bennem egyre gyorsabban a műfaszt. Levegővétel közben hagosakat nyögve próbáltam úrrálenni a testemen, éreztem, hogy hamarosan ismét újra elélvezek. Nyelvemmel egyre rendszertelenebbül, egyre keszekuszábban tudtam csak izgatni és éreztem ahogy a nyálam kicsordul a számból, végigfolyik az államon, le a melleim közé.
ekkor hangosat nyögve újra elélveztem. Egy pillanatra lasított de nem hagyta abba Viki. Tudta hogy bírom még. Újra felgyorsított, de ekkor már eggyúttal a nyelvével is kezdett izgatni. Ekkor bedugtam két ujjam a puncijába hogy visszavágjak neki, ami sikerült is. Egyre hevesebben kezdett nyögdécselni, ahogyan én is. Együtt jutottunk el a csúcsra. Lezuhant mellém ekkor az ágyra és csak nyöszörögtünk minketten. Átfordult, odahajolt az arcomhoz és szájon csókolt. Finom gyengéd lassú csók volt ami tökéletes levezetése lett a heves kalandunknak
Pár perc smárolás után odabújt mellém finoman átkarolta a hasamat, lábát átvetette lábamon. Így aludtunk el kishíjján, de ekkor megszólalt a kapucsengő és mi olyan sebességgel öltöztünk fel hogy az hihetetlen. Féltünk a lebukástól hisz Viki szülei bejelentkeztek azzal, hogy a napokban meglátogatnak így a félelem és izgatottság lett urrá mindkettőnkön. Mielőtt az ajtóhoz szaladtunk volna még adtam egy gyors csókot neki aztán felkészültem legbelül a legrosszabbra is. Viki nyitott ajtót én addig a konyhábamentem. Mint kiderült nem a szülei hanem csak a postás srác volt az. Kéjesen egymásra pillantottunk majd egy kacajt követően a nyakambaugrott és megcsókolt.
-Tökéletes reggeli ébresztőt dobtunk mi ketten össze nem gondolod?
-Az haggyám, de a macskajajnak is lőttek - vigyorodtam el.
-Örülök. Megyek letusolok, mert délután be kell mennem az egyetemre. Ha gondolod... csatlakozhatsz.
Ezzel kisétált a fürdőszobába. Gondolkodás nélkül dobtam le a bugyimat újra a konyha közepén, és ragadtam meg a dildót....

folyt.köv.

Csajozási és pasizási tanácsok

fel