Érettségi után egy évvel - az angoltanárnőmmel 1.

Írta: 69xxx

Érettségim után egyetemre kezdtem járni, éltem a fiatalok szokásos életét, majd első év után júliusban kimentem két hónapra Angliába főleg világot látni, de mellé dolgozni is, egy ismerős család családi vállalkozásánál segítettem be. Mindez Londonban volt. Az apának volt még egy kis lakása (ők a kertvárosban laktak) amit arra az időre megkaptam, szóval jó dolgom volt, London remek hely, pénzt is kerestem, belváros közel volt, stb...stb...

Egy fárasztó munkanap után egyik angol cimborámmal (ott dolgozott ő is) egy pubban iszogattunk, csajokat néztük, beszélgettünk, majd mikor egyszer vécézésből visszatértem nem hittem a szememnek: egy távolabbi aszalnál Edina tancinéni ült egy másik nővel. Hatalmasat dobban a szívem, teljesen lemerevedtem. Haverom csak lesett mi bajom van, majd így szólt:

- Haver, mi van? Bocs nekem most el kell mennem, a barátnőm keresett, majd holnap fizetek én.

- Mire én: Persze menj csak, kifizetem.

De az eszem már máshol járt. Izzadni és remegni kezdtem, nem tudtam mi tévő legyek. Ott ült előttem kamaszkorom álomnője hihetetlenül dögös cuccban. Még jobban eltűnt a bátorságom mikor ő is egyedül maradt. 40 körül járt volt egy ikerpárja szóval már volt rajta egy kis asszonyos jellem, de ez még vonzóbbá tette. Szerintem nem volt srác aki ne húzta volna meg. Kerek mellek, formás fenék, barna haj, igéző szemek...Istennő.
Végül nagy nehezen oda mentem hozzá és ráköszöntem, mire ő meglepődve de boldogan üdvözölt. Beszélgettünk mindennapos dolgokról, munka, suli, magánélet. Kiderült, hogy kicsit elege lett mindenből, melóból, férjéből (nem vesztek össze csak kicsit ki kellett szabadulnia ezt mondta), úgyhogy gyerekeket otthon hagyva ki jött pár hétre.

Sokáig beszélgettünk, kicsit be is csíptünk. 11 körül hívtam egy taxit, úgy is egy irányba mentünk mint kiderült. Mikor a lakásomhoz értünk így szólt:
- Jaj, Ati, nincs erőm már hazáig kocsizni, nem aludhatok nálad? - közben csillogott a szeme, nekem meg rögtön állni kezdett aminek kell. Itt már tudtam, hogy ma megdugom, ilyen esélyem nem lesz még egy.

Természetesen megengedtem, felmentünk, majd alig, hogy bezártam magam mögött ő átölelt és elkezdett csókolni. Egy pillanatig nem vártam a viszonzással. Miközben faltuk egymás a szánkkal elkezdtem kigombolni a blúzát, majd megmarkoltam a csodás, kicsit már lógó de nagyon szexi melleit. Már ettől a látványtól majdnem elélveztem. Majd számmal vettem kezelésbe kebleit, amitől ő hangosan, erotikusan kezdett hörögni. Majd hirtelen leguggolt, szó szerint letépte a nadrágomat és mint aki egy hétig nem evett, rácuppant álló péniszemre. Hát valami elképesztő érzés volt ahogy szopott, sok nyállal, vadul, mélytorkozva, akármennyire igyekeztem, nem sokára elélvezte, egy kicsi az arcába, és hajába is ment, de ettől még jobban bevadult....

/folyt. köv

Csajozási és pasizási tanácsok

fel