jó barátnőből átmenni még jobba

Szerző: husimusi

Gimiben megismerkedtem egy évfolyamtársammal, nevezzük Lilinek. Jóban voltunk, sokszor jártunk nagyobb társasággal együtt korcsolyázni, moziba, szórakozni, táncolni.
Ugyanarra az egyetemre jutottunk be mindketten, ezért elhatároztuk, hogy kérvényezni fogjuk, hadd lakjunk közös szobában. Meg is történt, sikerült közös szobát kapnunk.
Lilinek volt egy barátja, Gábor, az egyetem alatt végig együtt voltak, első év elején jöttek össze. Nekem is volt egy barátom, István, mi a második év közepén találtunk egymásra. Mindketten nagyon boldogan éltünk párkapcsolatainkban, mindig mindent megbeszéltünk, ha valakinek gondja volt a pasijával, kisírhatta a másik vállán, szóval nagyon jó barátnők lettünk. Továbbra is jártunk együtt szórakozni, és sokan tudták rólunk, hogy szobatársak vagyunk, tudták, hogy pasijaink vannak, így nem is feltételezett senki semmit... miért is tette volna?

Az utolsó év első félévének a végén, a vizsgák letudtával, tartottunk a koliban egy szintbulit. A folyosón felemlegettük gyerekkori emlékeinket, köztük az üvegezést és a Felelsz vagy mersz játékot is... gondoltunk egyet, itt mindenki ismer mindenkit, nem lesz ciki később, játsszunk felelsz vagy merszet. Lili került sorra, merést választotta. Nyelves csókot kellett váltania egy általa kiválasztott lánnyal legalább 10 másodpercen keresztül. A mellettem ülő lányt választotta, Kingát. Csókolóztak, majd Lili zavartan beszaladt a szobánkba. Utána mentem, bezártam az ajtót és megkérdeztem, mi a probléma.
Kifejtette, hogy régóta érzi azt, hogy egy lánnyal is ki kellett volna próbálnia, vajon milyen lehet, és hogy nagyon jól esett neki az, hogy így csókolhatta az előbb Kingát. Viszont nem mer többet kezdeményezni, ezért olyannal akarja kipróbálni, akit jobban ismer, és nem kerülhet bajba a barátjánál sem. Mélyen a szemembe nézett, és azt kérdezte, megtenném-e, hogy nyelves csókot váltok vele, hosszan, amíg csak ő szeretné. Mivel már fogyasztottunk alkoholt aznap este, így az én gátlásaim is oldódtak, igent mondtam.
Lili hozzám hajolt, majd nyelve hegyével végignyalta az alsó ajkamat, ami, bár nem számítottam rá, igencsak izgató volt. Majd csókolózni kezdtünk, először csak úgy fogtam fel, ezzel Lilinek segítek, de végül magával ragadtak az érzések. Hosszan és szenvedélyesen csókoltuk egymást, észre sem vettem, de már a haját túrtam és a fenekét simogattam... de neki ez láthatóan jól esett, egy másodpercre sem engedte el a nyelve az enyémet. Végül elhúzta magát egy pillanatra, megköszönte, hogy segítettem neki. Kérte, dőljünk le az ágyra és beszéljünk arról, ami az imént történt.
De nem beszélgettünk. Újra csókolni akartam, érezni akartam, ahogy a testünk egymáshoz ér, őt akartam, akkor és ott. Tettem, amit a testem kívánt tőlem... megcsókoltam szenvedélyesen, fölé feküdtem és azt mondtam, ne féljen, jót teszek vele. Nem kételkedett, visszacsókolt. Felbátorodtam. Levettem a pólómat, majd róla is az atlétát. Nem volt rajta melltartó. Csókolgattam az apró tenyérnyi mellét, a mellbimbója kőkemény volt. Végigsiklottam a hasán a nyelvemmel, köröztem kicsit a köldökénél, miközben kigomboltam a nadrágját. Már a bugyiján is látható volt, mennyire nedves Lili, én ennek megörültem. Lehúztam róla a bugyiját is. Zuhanyzás után láttam már őt, de még sosem figyeltem meg, hogy teljesen leborotválja magát. Felizgatott még jobban a látvány, annyira, hogy nem tudtam türtőztetni magam, belenyaltam. Hatalmasat sikított. Felnéztem, kérdeztem, abbahagyjam-e. Vártam kicsit, mit válaszol, de mivel habozott, ezért inkább cselekedtem, és folytattam. Széttártam a lábait, és mélyen belenyaltam nedves puncijába. Még soha nem éreztem ilyen melegséget, sokáig nyaltam, teljesen elzsibbadt a szám, de akkor és ott ez nem érdekelt. Hallottam nyögéseit, és minden egyes hang egyre jobban izgatott. Végül hatalmas nyögéseket követve beleremegett a teste, éreztem, hogy eljuttattam oda, ahová szerette volna.
Visszafeküdtem mellé, szerette volna tudni, akarom-e, ha ezt most itt viszonozná. Mondtam, hogy majd holnap. Elmosolyodott, csókolóztunk, elmondta, szereti érezni a saját ízét. Felajánlottam, hogy máskor is szívesen segítek benne. :)

Csajozási és pasizási tanácsok

fel