Lakótárs

Szerző: Gecius

Egy albérletben lakok egy jó barátommal, aki lány. Ő dolgozik, én egyetemre járok. Nekem el kell viselnem, hogy ő majdnem minden pénteken más pasival bújik ágyba. Cserébe alacsony a lakbér és a rezsi. Nem zavar, bár nincs nagy tapasztalatom a nőknél. A hétköznapjaink általában úgy telnek, hogy reggel ő megy először zuhanyozni, és masztizni. Persze ő nem tudja, hogy én majdnem mindent látok a kulcslyukon keresztül. Majd miután kiélvezkedte magát, mehetek be a zuhanyzóba, az előbb látottakon matyizni. Panna nem zavartatja magát, van úgy hogy egy bugyiban és egy szál trikóban mászkál föl alá a lakásban. Ez persze engem nem zavar, csak éppenséggel a farkamat nem tudom ilyenkor sehova elrejteni, mert volt már úgy hogy én hajnalban még tanultam, ő meg kijött a konyhába egy kis tejet inni, lehajolt a tejért, és csak tag volt rajta. Ilyenkor rögtön az ölembe vágom a könyvet, és úgy teszek, mintha mi sem történt volna. Igen ám, de ezen a héten pénteken minden megváltozott. Közösen mentünk el buliba, ahol mind a ketten jól berúgtunk, egymást támasztva, tántorogva estünk haza hajnali kettőkor. Leültünk a nappaliba egymás mellé. Rajtam egy ing volt meg farmer, rajta meg magas sarkú, fekete harisnya, és egy miniruha, ami csodálatosan feszült az amúgy is jó testén. Egymás mellett ültünk, amikor ő megszólal:
- Peti, én még ahhoz is túl részeg vagyok, hogy most bemenjek a szobámba és levetkőzzek.
- Majd én segítek Panni!
Fölkeltem, a kezénél fogva ülő helyzetbe akartam dönteni, de ehelyett, azt értem el, hogy arcával a farkamnak döntöttem. Rögtön merevedésem lett ettől, amit ő is észre vett, kiegyenesítette a hátát ülve, majd furán nézett az ágyékomra.
- Neked felállt?
- Igen. – Mondtam szégyenkezve.
Hirtelen odanyúlt a nadrágomhoz, és elkezdte tapogatni nadrágon keresztül.
- Nem is tudtam, hogy neked ekkora van!
- Mivel te még nem is láttad.
- Ez igaz.
Panna gyorsan cselekedett, és ahogyan ott álltam előtte nem ellenkeztem. Gyorsan kikapcsolta az övemet, lehúzta a nadrágomat, majd a boxeremet is. Ekkor előugrott a farkam, és pont előtte volt. Ő megfogta és elkezdte rajta húzkodni a bőrt. Nagyon finom keze volt.
- Nagyon szép a farkad Peti! – Nézett föl rám csábos szemekkel.
- Neked meg nagyon szép a dekoltázsod innen.
Panna gondolt egyet, lehúzta a válláról a miniruháját, és vele együtt a melltartóját is, és előbukkantak a gyönyörű szép és kerek mellei. Majd megfogta a farkamat, és elkezdett szopni. Hihetetlen milyen jól csinálta. Szopás közben a nyelvével mozgott ide-oda, és amikor kivette a szájából a farkamat, a makkomat kezdte körbenyalogatni. Fantasztikus volt. Én csak álltam ott él élveztem a dolgot. Néha néha le –le nyúlkáltam, és megfogdostam a pucér melleit. Nem szopott sokáig. Egyszer csak felállt, és elkezdte lehúzni magáról a kis miniruháját. Persze rögtön segítettem neki. Amint lekerült róla a ruhája, kiderlüt, hogy nem harisnyanadrág volt rajta hanem egyszerű combfix, és fekete tanga. Őrjítő volt. Ahogy ott térdeltem előtte, segítettem neki kilépni a ruhájából nem bírtam magammal, és amint elrúgta a ruháját, és félrehúztam a tangáját, és benyaltam neki, jó mélyen. Ő felsikoltott, és beletúrt a hajamba, jobb lábát átvetette a bal vállamon, és úgy kezdtem el kinyalni. Nyögött, sikoltozott, olyan jó voltam. aztán én is kiegyenesedtem, ő visszaült a kanapéra. Előrecsúsztam, és lehúztam róla a bugyiját. Eldobtam a bugyit, és mire visszafordultam Panna már széttett lábbakkal volt előttem a csiklóját simogatva, szinte látszódott rajta, hogy faszra éhes. A melleit is fogdosta, teljesen olyan volt, mintha egy solo lány pornóját néztem volna, az első sorból. Aztán elkezdte ujjazni magát, beharapta az alsó ajkát, annyira élvezte az egészet. Én ismét meg akartam kóstolni hívogató pinájának csodálatos ízét, ezért közelebb hajoltam, kihúztam az ujjait magából, és elkezdtem újra nyalni. Megfogtam a combjait, és éreztem ahogyan kirázza őt a hideg, és libabőrös lesz, annyira élvezte. Egyszer csak a nyögések között megszólalt:
- Dugj meg végre!
Nekem nem kellett több. Kihúztam magamat, fegyveremet kezembe fogtam, és elkezdtem puncilébe áztatni a végét. Panna ezt is nagyon élvezte, a kanapé hátuljába mélyesztette az ujjait, és várta az égi áldást tőlem. Nem szaroztam. Jól betoltam neki, szinte tövig. Aztán lassan, fokozatosan elkezdtem megkúrni. Panna minden lökésnél felnyögött egyet, és azt mondogatta:
- Még! Még! Még!
Tudtam mi a dolgom. Kihúztam a farkamat, Pannát megragadtam a derekánál, és a hasára fordítottam, és hátulról toltam bele a farkamat, és úgy döngettem. De most már gyorsabban és erősebben. Panni rettenetesen élvezte az egészet, sikoltozott, nyögött, és húzta a derekamat magába, hogy kaphasson még és még többet. ÉS én csak döngettem őt, mint egy igazi faszéhes ribancot. Amikor észrevettem, hogy elkezdi nyálazni az ujját, és elkezdi a fenekét ujjazni, miközben és nagyban tolom hátulról! Úgy tűnt egy fasz nem volt neki elég! Tudtam, hogy mit szeretne. Kihúztam belőle a farkamat, és kihúztam az ujját a seggéből, majd letérdeltem, és beletoltam a nyelvemet a seggébe. Panna nem bírt magával, és ahogyan beletoltam a nyelvemet a fenekébe, ő úgy tolta bele az ujjait a pinájába, és ezerrel elkezdte magát ujjazni. Nem sokáig nyaltam, csak pont annyira, hogy csupa nyál legyen neki. Odaigazítottam a farkamat, köptem még egyet rá, és lassan megpróbáltam betolni neki. ő csak nyögött és auzott folyton, ezért inkább átraktam a farkamat a vaginájába, és folytattam ott ahol abbahagytam. Nem kellett már sok, és szóltam:
- Panni, lassan elmegyek!
Panna tudta mi a dolga, gyorsan megfordult, bevette a farkamat a szájába, és élvezésig szopta. Teleélveztem a száját, és ő az utolsó cseppig lenyelte, és tisztára nyalogatta a farkamat. Hulla fáradtak voltunk mindketten, mégis ő fölállt, kézen fogott és bementünk a szobájába, ahol az ő ágyán aludtunk el, teljesen pucéran ölelkezve. Másnap reggel mindketten fáradtak voltunk, és fájt a fejünk a rengeteg piától. Panna mégis olyan csodálattal bámult rám.
- Peti, ugye emlékszel mi történt az este?
- Hogy ne emlékeznék rá! – mondtam elégedett mosollyal.
- Megismételhetnénk…
- Veled, Panni. Bármikor.
Panni az ölembe ugrott és szájon csókolt. Majd elment zuhanyozni.
Ettől a naptól kezdve, ha egyikünk maszturbálni akart, csak átment a másikhoz és inkább dugtunk egyet. Sokat dugtunk. Én mindig élveztük egymást, még akkor is amikor neki barátja lett, és nekem barátnőm. Aznap szexeltünk utoljára, amikor én kiköltöztem, és csak akkor sikerült betolnom neki fenékbe. Az volt az én búcsú ajándékom.

Csajozási és pasizási tanácsok

fel